Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aerisiri punti l200-2008

padres
 Share

Recommended Posts

eu am desfacut aerisirea de la puntea spate cand am montat arb air locker si nu am vazut nici o supapa de sens ,nu va intra apa daca nu are supapa de sens?are doar un furtun care merge din grupul spate in bara dintre traversele sasiului.

-la cutii exista aerisiri ca eu nu le-am vazut ,si nici la puntea fata?

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

• 4 weeks later...

Re: aerisiri punti l200-2008

Schimba acel furtun de la puntea spate cu unul mai lung (aprox 1,5-2m), la fel si cel de la aerisitorul de la rezervor, leaga-le impreuna si printr-o gaurica trecele in masina cat mai sus prin spatele panourilor laterale. La fel si cu puntea fata, poti sa le urci foarte usor si le conectezi la furtunul de admisie, inainte de fitrul de aer. La cutie nici eu nu am aerisitor.

OMU'e inainte de toate!

Re: aerisiri punti l200-2008

Daca nu ma insel la grupul de fata furtunul urca prin dreapta impreuna cu alte furtune de vacuum.

La grupul de spate este identic si la mine...urca in traversa.Le-am verificat sa nu fie infundate.

Daca se infunda se produce condens si se altereaza uleiul?Sau se poatecreea presiune si arunca pe la garnituri si siemeringuri?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use