Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor!

GPScu

Postări Recomandate

Salutare , ma numesc sorin, am 28 ani, din bucuresti, pasionat de off road. Am un nissan patrol y 60 modificat, gata pregatit pentru a ma distra si eu alaturi de voi in cele mai grave situatii.

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare tuturor!

:tr :W U

Sa traiasca copilotul meu de incredere in lupta de la Termopile da Calarasi :ha: si unul din cei mai buni copiloti pe care i-am avut vreodata in dreapta mea :1

Vezi ca ai scris gresit GPScu, adica ai scris GPSscu, ai mai pus din greseala un mic s sau asa ai vrut tu? :grin:

Si acum povesteste-ne cine te-a inspirat sa-ti iei un Y60, cine-ti este nasu` si baci in Patroale? :h5

Uite si o poza de la ultima batalie impreuna (se vede clar ca dezbateam ceva foarte important in masina :hi ) si una cand filmai Tractozauru amfibie :shrk

Link spre comentariu

bun venit

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mare om, mare caracter ... :W Parol, ca patrol e la moda acum! :ha:

Asteptam cu nerabdare poze cu Patroclele tau in transformare!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator eugen_gts

Va sa zica de-acuma esti oficial printre noi? :h5 :h5

Ai grija cu tractozaurul ca am auzit ca e cam zbir cu copilotii slp .... :ha: :ha:

:W :W :W :W :W :W :W :W :W

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare