Vizitator victorr Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutare tuturor! :W ceva poze ai? Succes cu patrolu si numa bine... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Da , cu pozele am cam neglijat si m-am grabit pentru al modifica cat mai repede . Dar asta e de 2 saptamani sta la operatii estetice ,sper ca saptamana viitoare sa il finalizez . Zi de zi se mai iveste cate ceva , am fost mehotarat dar ma risc investesc toti banii... tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Masinile de teren, niciodata nu le finalizezi... :grin: Intotdeauna mai apare o bazdaganie pe care vrei s-o pui, sau sa modifici ceva la masina :ha: Poti sa spui acum ca o sa-l pregatesti cat de cat :grin: pentru teren. :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! Da da da asa e cu finalizarea masini , ai mare dreptate . Usor usor cu siguranta ajung sa pun flexu ! La mine e doar inceputul ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! Cam asa arata masinile in acest moment, mai revin cu poze. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutare tuturor! Incet se mai misca unii..., si nici macar nu ne dau pozele alea mai mari de frica, va spun eu, sa nu-i copieze careva :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutare tuturor! Cristi... chiar mi-ar placea sa ne copieze, :grin: si apropo.... 2 sapatamani ti se pare ca e mult sa faci 2 masini cu tot ce am pus noi pe ele? Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aussie Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit in FAMILIA Y60!!!!!!!!!!!!!!!! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Salutare tuturor! Da da da , cred ca am reusit sa ies la lumina cu patrolake , mai am mici retusuri , dar cred ca nu e rau . Sa comportat bine in marea intanlnire cu nasu tractozauru , am martor pe un mare copilot ,, goganu,, cu stima si respect ! . Traseul e de invidiat supet grav 1 :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare tuturor! GPScule :grin: numai :rsp :rsp :rsp :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Salutare tuturor! Da da da recunosc goganu ma influientat in legatura cu antifonatul asa ca nu am mai stat pe ganduri , o v-oi si vopsii ! Atii zis bine unul din voii nici odata nu o vei termina ! Se m-ai gaseste cate ceva de facut ..... :ypu :ypu :ypu :ypu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Salutare tuturor! a da acm am descopert cristi tractzaurul m-ia spua ca in off road nici odata nu se va finaliza nici o masina ... cred ca incep s-ai dau dreptate :h5 :ypu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Salutare tuturor! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Cu respect ! In primul rand vreau sa va multumesc pentru increderea care mi-ati acordat-o, sunt foarte bucuros sa fiu inapoi pe acest forum :cl :ypu :rsp :rsp :rsp Nu in ultimul rand fratilor mei OFF-ROAD RUUNER :bravo :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp va astept la noroi ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Salutare tuturor! Sa traiesti GPScule si ma bucur ca esti alaturi de noi si ai dovedit ca esti un om de nadejde intotdeauna! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate