Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor!

GPScu

Postări Recomandate

Re: Salutare tuturor!

Da , cu pozele am cam neglijat si m-am grabit pentru al modifica cat mai repede . Dar asta e de 2 saptamani sta la operatii estetice ,sper ca saptamana viitoare sa il finalizez . Zi de zi se mai iveste cate ceva , am fost mehotarat dar ma risc investesc toti banii...

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Masinile de teren, niciodata nu le finalizezi... :grin: Intotdeauna mai apare o bazdaganie pe care vrei s-o pui, sau sa modifici ceva la masina :ha: Poti sa spui acum ca o sa-l pregatesti cat de cat :grin: pentru teren. :h5

Link spre comentariu

Da da da asa e cu finalizarea masini , ai mare dreptate . Usor usor cu siguranta ajung sa pun flexu ! La mine e doar inceputul !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Incet se mai misca unii..., si nici macar nu ne dau pozele alea mai mari de frica, va spun eu, sa nu-i copieze careva :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Da da da , cred ca am reusit sa ies la lumina cu patrolake , mai am mici retusuri , dar cred ca nu e rau . Sa comportat bine in marea intanlnire cu nasu tractozauru , am martor pe un mare copilot ,, goganu,, cu stima si respect ! . Traseul e de invidiat supet grav 1 :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Da da da recunosc goganu ma influientat in legatura cu antifonatul asa ca nu am mai stat pe ganduri , o v-oi si vopsii ! Atii zis bine unul din voii nici odata nu o vei termina ! Se m-ai gaseste cate ceva de facut ..... :ypu :ypu :ypu :ypu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

a da acm am descopert cristi tractzaurul m-ia spua ca in off road nici odata nu se va finaliza nici o masina ... cred ca incep s-ai dau dreptate :h5 :ypu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cu respect !

In primul rand vreau sa va multumesc pentru increderea care mi-ati acordat-o, sunt foarte bucuros sa fiu inapoi pe acest forum :cl :ypu :rsp :rsp :rsp Nu in ultimul rand fratilor mei OFF-ROAD RUUNER :bravo :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp va astept la noroi !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sa traiesti GPScule si ma bucur ca esti alaturi de noi si ai dovedit ca esti un om de nadejde intotdeauna! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare