MPS Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Vad ca nu se baga nimeni asa ca eu cu Vali Babu vrem sa facem o iesire in zona Balaceanca, dar nu tot unde s-a facut duminica trecuta. Vali zice ca stie ceva trasee frumoase in partea aia. Deci, cine vrea, noi ne intalnim la 10, duminica dimineata, la benzinaria MOL de la intrarea in A2 (cea de pe partea dreapta, cum iesi din Bucuresti). Amandoi avem troliile in garaj si nu pe masini deci, macar o masina cu troliu n-ar strica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! am inteles... :h5 sa vedem daca timpul permite zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Ar fi super daca ai veni... sa vezi cum arata bara mea... cu tot cu proiectoare, legate la curent de data asta. :bannana Nu credeam ca vii pentru ca stiam ca pleci in Anglia dupa englezoaice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! am inteles... :h5 sa vedem daca timpul permite te conving eu sambata la :x KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Da unde serviti :x sambata , misteriosilor ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! distractie placuta....maine ies si eu cu salbaticiunea....unde-oi vedea cu ochii....ca-s tare statut :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! distractie placuta....maine ies si eu cu salbaticiunea....unde-oi vedea cu ochii....ca-s tare statut :ha: care? ce e? ti-ai luat-o? ha? ha? zi... ziii :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! poate saptamina viitoare vin si eu cu vreo englezoaica....sa le imprietenim... :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! poate saptamina viitoare vin si eu cu vreo englezoaica....sa le imprietenim... :ha: :ha: Pana atunci, mai inoroieste navara pt ultima data. Zic ultima data pt ca o sa ai jucarie dedicata pt noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! inca nu am reusit sa fac rost de colier original de burduf de planetara si imi e teama sa nu il rup si pe asta....dar...daca se rupe punem altul...iau preventiv sirma si patent :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! sarma si patent....ciocan si dalta.....asa ceva nu trebuie sa lipseasca din portbagaj :grin: da....mi-am luat o salbaticiune de Samurai.....maine o scot la zapada...namol si ce s-o mai gasi....pe unde........inca nu stiu....vad eu maine in ce parte o apuc....in functie si de vreme.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Miron dupa cum ti-am mai zis... eu ma bag si ti-l pun (colierul) numa sa vii. Marius, distractie placuta si de abea astept o iesire cu tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Asteptam foto si din Balaceanca si de la munte :h5 . Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! distractie placuta si sa aveti vreme frumoasa :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Noroi mult si poze frumoase :P ... :uameni va invidiez domnilor :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! ........ash veni si eu sa mi testez MT....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @goganu, si ce te retine? nu-ti place compania noastra sau te dai lovit? :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! GATA............vin 100%........doar incercam sa mi menajez utilaju pana la iesirea de la Sibiu de la sf lu martie ..... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Goganu, Goganu, tot or sa atinga :b :ha: :ha: Vezi sa nu te taaaai... slp :wink: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! bre tractozaure mam mutat pe alt topic si nici aici nu ma lasi?........... :ha: :h5 ,,,,,,,deci 33/10.5/15 pe jante de 7j nu ating.......nu au voie...... :grin: ....matale nu mai scoti dinozauru la o plimbare?...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Asi fi venit si eu cu mare placere, dar nu am terminat masina. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Ce va pasa, va duceti iar la tratament la "Namoloasa" :P HEMoyota sta tot la sanatoriu, ca .... acum cica muta "salonul" doctorul si n-are timp :F Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! HEM, pai data trecuta cand am fost la "Doctor" era gata mashinutza, astepta doar intercoolerul. Am vazut in schimb masina lui Alf, si arata super bine. Eu nu stiu daca ma bag, dar mai e timp pana maine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Nu e gata. Asteapta priza aer capota Verificare frana spate si frana de mana Bara fata cu suport de troliu Proiectoarele de montat Asta in faza actuala Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Bre, io de data asta zic pas ...daca va inhaitati undeva la un ciolanel sau la :x dati un semn! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate