Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Balaceanca cu noi!

MPS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 162
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: La Balaceanca cu noi!

:grin: Va rog sa observati turatia si avantul cu care au abordat urcarea, si ce a facut fiecare in momentul in care masina a atins cu rotile din fata creasta si tractiunea de baza era pe rotile de spate:

1.Mitzu alb (motor de 3li cred)

2.Mitzu lui Babu (motor de 3li)

3.Y61 lui Bullbar (motor de 3li)

4.Rubiconul (motor de 4li)

De ce? Nu va zic ...O sa va dati seama singurei! :h5

Motorul lui Vali este de 2.8, nu de 3.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eeeeeeeeeee am intrat si io de aceea tin sa multumesc tuturor participantilor bulbar,scorpion,mps,vali,goganu,miron,drujba,filip si restul gasti (cer scuze pe restul nu am retinut cum ii cheama) pentru devotamentul de care au dat dovada la noroaie .Si de data asta ne-am descurcat :h5 :banana :P Bulbare esti mare dar poza nu o pot incarca pe forum poate gasim o modalitate sa ti-o trimit sa poti rupe gura targului :1 cu saritura ta .

A fost super dar fara statia din spate (nevasta) care turuia intruna si nu aveam de unde sa o inchid :ha: :ha: :ha:

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

:grin: Va rog sa observati turatia si avantul cu care au abordat urcarea, si ce a facut fiecare in momentul in care masina a atins cu rotile din fata creasta si tractiunea de baza era pe rotile de spate:

1.Mitzu alb (motor de 3li cred)

2.Mitzu lui Babu (motor de 3li)

3.Y61 lui Bullbar (motor de 3li)

4.Rubiconul (motor de 4li)

De ce? Nu va zic ...O sa va dati seama singurei! :h5

drujba are mitsu cu motor de 2,5 li

dar ce face cu el mmmmm meserias! :1

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

pentru spalatoria lui @drm numai cuvinte de lauda super spalare cred ca nici nou nu lucea asa ,sincer nu mai vream sa intru in masina de curata ce era :1 :1

nevasta-mea tot zicea hai hai si baiatu de la tine spunea ca nu se poate trebuie sa o faca cum trebuie si uite asa mazda este ca noua si parfumata ma ai ca client permanent :bravo

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Inca ceva imagini cu lumea la ciolan, Miron Sorin muncind pentru Vali Babu, portiera mea pentru care omul de la spalatorie m-a intrebat "dar voi cand mergeti prin noroi, stati cu usile deschise?" :ha: :ha: :ha: si...celebrele mele urechi de troliere:una rupta, una...la un pas de "nefolosire"

Link spre comentariu

@TRACTOZAUREEEEEEEE......uita-te la tine....apoi, cu umilinta si admiratie, la mine! Apoi....suceste repede privirea intre cele doua poze. Stiu ce vei simti: in mintea ta...un ecou va vui: BULLBAR! BULLBAR! BULLBAR! Da, sunt eu, prietenul tau, THE BEST IN EVERY FUCKING WAY! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Uite-l si pe Babu!

Link spre comentariu

pentru spalatoria lui @drm numai cuvinte de lauda super spalare cred ca nici nou nu lucea asa ,sincer nu mai vream sa intru in masina de curata ce era :1 :1

nevasta-mea tot zicea hai hai si baiatu de la tine spunea ca nu se poate trebuie sa o faca cum trebuie si uite asa mazda este ca noua si parfumata ma ai ca client permanent :bravo

:W :pr

experientia docet.
Link spre comentariu

:W :pr

sorry, a doua era cu plecaciunea... nush de ce a incarcat-o p'asta, mai dau o data,

:pr

experientia docet.
Link spre comentariu

Vali...pune-o la greseli de pilotaj cu o simpla explicatie: frica de inclinare laterala! Si mie imi e frica de asta. D'aia risc mereu :ha: :ha: Pe principul: de ceea ce te temi....infrunta! In fiecare zi! A...dupa 20 de rasturnari...o sa fie floare la ureche! :ha: :ha:

Link spre comentariu

L-am facut, l-am urcat, dar de vreo jumatate de ora zice "uploaded (processing, please wait)", am mai pus inca 2 filmulete ceva mai scurte si imediat au aparut.

[youtube:p9v5azos]http://www.youtube.com/watch?v=TMWbLOA92w4[/youtube:p9v5azos]

In asta se vede ceea ce eu cred ca este prima mea saritura :banana .... cativa mm, dar mai mult decat nimic. Oricum sunt pe calea cea buna.

[youtube:p9v5azos]http://www.youtube.com/watch?v=7PWQJJLs1uE[/youtube:p9v5azos]

[youtube:p9v5azos]http://www.youtube.com/watch?v=JK5DLjjK7Qs[/youtube:p9v5azos]

LE: Aleluia, imediat dupa ce le-am pus aici si-a dat drumu... scuzati expresia :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare