Vali alias Babu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Bre, io de data asta zic pas ...daca va inhaitati undeva la un ciolanel sau la :x dati un semn! :grin: te anuntam din timp :h5 (sa poti prgatii masa :ha: ) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Eu inca sunt in 4x2 :P, am primit schema electric dar centrala inca nu, si nu cred ca pot sa rezolv doar cu schema, oricum incerc.... Distractie placuta :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Alfonso daca vrei sa vii esti bine venit la mine in masina, si tu si Mihaela. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Da, da, daaaaaaaaa.....Bullbaru' cu Animalu' prezenti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Alfonso daca vrei sa vii esti bine venit la mine in masina, si tu si Mihaela. Multumesc mult :grin: , dar de asta cred ca pas... Astept poze :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Asi veni si eu ,daca ma primiti Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! De ce sa nu te primim?...........Tot ceea ce tzi trebuie e masina de preferabil 4x4 in stare de functionare si tupeu.......asta e retzeta :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! De ce sa nu te primim?...........Tot ceea ce tzi trebuie e masina de preferabil 4x4 in stare de functionare si tupeu.......asta e retzeta :cl Nu-ti trebuie nimic decat pe tine. Da ca nu ai tupeu, iti trecem noi masina, daca nu ai masina, te luam copilot. Tu sa te ai pe tine si sa te si iei cand vii la intalnire! Atat! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :g @Lecus la cat de hotarat e Petre sigur poti sa vii si cu un turism ca Petre (bullbar) te trece. :h5 Acum am vazut... nu te-ai anuntat si duminica trecuta ? Ce s-a intamplat de nu ai mai venit ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @mps..............la bullbar nu exista nu trece.......poate nu vrei sa treaca........ :h5.....vorbesc din propria experientza....... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! una bucata R3dscorpion si al lui Patrocle visiniu...........bullbare facem bre echipa de recuperare.... :banana :banana :banana "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! A facut febra ala micul, duminica trecuta. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! salutare! mai treceti 2 masini - JK-ul meu si TJ-ul lui Filip Ne vedem la 10 la mol Andrei RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @Vali ma bucur ca apuc si eu sa te vad in actiune. @Lecus imi pare rau pt ce ai patit, sper ca maine sa nu te mai urmareasca ghinionul. Si nu iti face griji ca 3 patroluri sigur te scot de oriunde (eu, bullbar si r3dscorpion). Mda... iar vrea Filip sa rada de noi :h5 Nu are rost sa fac o lista, asa ca toti cei care vor sa vina, la 10 sa fie acolo ca la maxim 10:15 sa putem pleca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @mps.........fratzioru meu....4 patroluri sau al meu nu e la inaltime........ma rog :P Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! am luat slana de mistret si ceapa,rosii si alte cele ale gurii.... ne oprim si noi 20 min sa facem o campeneasca mica... i-am promis lui petre ca-i aduc....... ne vedem maine dimineata la 10 la mol :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @Gogane... iarta-ma. Am uitat ca te-ai facut mare, adica ti-ai luat cauciucuri. La tras inaltimea nu conteaza. DA deci 4 patroluri... parca nissan era pe primul loc in clasamentul facut de Max, nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Am fost in total 10 masini, dintre care un Grand neechipat care a mers excelent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! POze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Mammmaaaaaa....Voi nu aveti deloc mila de masini :ha: Iar ati facut impachetari de namol :h5 Patrupedul guitator l-ati lasat sa scape...Era bun de gratar mai tirziu :ha: :ha: :banana Felicitari pentru efort si innamoliri :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Mammmaaaaaa Iar ati facut impachetari de namol :h5 Cred ca se pregatesc "fizic" pt sibiu :grin: Vor la h startului sa fie numai "fibra" :h5 Felicitari pt iesire :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yamabushi Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Poze Aloha, Ati ajuns pana in apropiere de Lacul Tatarului? Imaginea 3125 este cumva intrarea pe drumul din poza 3127? Daca da, sunt curios daca ati parcurs tot drumul din poza cu mistretul. Eu l-am abandonat acum cateva saptamani cu vreo 10-15 metri inainte de final intrucat era inundat si nu eram decat cu o singura masina :). By the way, daca va mai duceti pe acolo aveti mare grija ca drumurile sunt presarate intentionat cu tot felul de cuie, scoabe si alte fiare pentru a tine utilajele la distanta. Sara buna! Go hard, or go home!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Mammmaaaaaa....Voi nu aveti deloc mila de masini :ha: Iar ati facut impachetari de namol :h5 Patrupedul guitator l-ati lasat sa scape...Era bun de gratar mai tirziu :ha: :ha: :banana Felicitari pentru efort si innamoliri :bravo Patrupedul guitator era o corcitura intre mistret si porc domestic (asa ne-a informat un spectator - vanator). Urma sa fie vanat avand in vedere criza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate