asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :ha: :ha: Si noi am vazut o vulpe dar a fost asa rapida ca doar coada i-am vazut-o :ha: Nici aparatul nu am reusit sa il scot...degeaba am incercat sa o alerg. Se vede ca v-ati distrat si de data aceasta :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! foarte tare, bullbar,miron tazz si eo suntem la spalatorie la drm si are si internet gratis :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Noi suntem la spalatorie la @drm! Stam si asteptam sa le curatam deoarece, cel putin eu, nu pot continua drumul in oras in halul asta. Prietenul lui @drm de la spalatorie...vali rade ca tuta langa mine si mai zic nimic :ha: :ha: (omul si-a pus mainile in cap cand ne-a vazut masinile!) Oricum multumim lui @drm pt primirea facuta! Sa traiesti boierule! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Distractia a fost la maxim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! eu azi am fost copilotul lui Vali si am facut poze....sintem la spalatorie la drm unde asociatul lui ne-a facut o primire calduroasa am profitat de ocazie si mi-am spalat si eu animalul.......asteptam poze VALIII zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Super iesirea, super oamenii! Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Ma bucur nespus ptr voi ... se pare ca drumul spre mare va prieste! Spre rusinea mea n-am putut sa ajung nici macar la ciolan ... Dar va veni si timpul sa ma alatur voua in teren ...foarte curand! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Super iesire... eu unul am fost foarte incantat. Acum urc pozele pe picasa la rezolutie mai mica sa mearga repede si zilele urmatoare o sa le pun la rezolutie mai mare si un pic retusate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! super!!!!!! salutari la toti! - hai cu pozele :) RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! bullbareeeeeeeeeeeeeeee. vezi ca nu iti dau garantie 1 sapt. :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Gata am urcat pozele http://picasaweb.google.com/radu.bilciu/LaBalaceancaCuNoi?authkey=KC4nTgtVvu4&feat=directlink @watcher uita-te la alea macro si da-ti cu parerea. Sunt facute de prietena mea si sunt asa cum au iesit din aparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Niste poze: 15022009339 [800x600].jpg[/attachment:2rek5na3] 15022009337 [800x600].jpg[/attachment:2rek5na3] 15022009336 [800x600].jpg[/attachment:2rek5na3] 15022009335 [800x600].jpg[/attachment:2rek5na3] 15022009332 [800x600].jpg[/attachment:2rek5na3] Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Super :1 Bullbare, vad ca te-ai dus sa te antrenezi la locul terasat, vrei sa-l intreci pe Tractozaur data viitoare? :ha: :ha: :ha: Antreneaza-te baby :care ca mai ai de lucrat pana sa-l intreci pe Tractozaur, "mandru, falnic ca un taur" :ha: :ha: :ih Apropo de mistret, ma intreb cum reactiona Marele Alb cand i-l vedea? :ha: :jp1 :ps :bravo baieti, imi pare rau :sr ca nu am avut cum sa ajung..., intelegeti si voi :pl , familie, doi copii, adica Married with Children :ha: Oricum sunt cu inima cu voi cand sunteti in teren! :gr1 Ah, era sa uit :twisted: , data viitoare bullbare cand mergi in teren fara mine, poti sa-mi dai un telefon daca ramai inpotmolit si fac un efort si ma deplasez de la Bucuresti sa te scot din mocirlele in care te bagi, chiar daca nu-i nevoie de fiecare data sa faci asta :h5 :rsp Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Salutare ! Am vazut ca atmosfera a fust ff incinsa ! Cinste voua ,va-ti distrat de minume ! V-am asteptat cu nerabdare topingurile ! Bravo baieti ! Saptamana viitoare cu siguranta ma voi alatura voua ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Apropo v-ati descurcat ff bine , ati ajuns acolo unde trebuia . Cum e acea zona , va placut ? Cine a fost copilotil Bullbar nu ! Cu respect! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @Tractozaure...am o mare surpriza pentru tine! Sincer...Ai un pic de rabdare....ca abia am ajuns si iti arat imediat care, ce si mai ales CUM! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @bullbar: vad ca santul care mi-a pus mie piedica te-a cam tinut in loc... :grin: .., macar l-ai terminat in directia oopusa??? imi vine sa ma zgarii pe ochi ca n-am mers cu voi... next time nu mai scapati de mine... mi-a zis dani ca ati fost la spalatorie si ca nu se mai vedea ce masini sunt sub maldarul de namol, n-ati pierdut vremea azi... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Vreti sa stiti cu ce s-a "mancat" aceasta iesire? Iata TREI poze! Nimic mai mult! Liniste...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Restul....ca o plimbare prin parc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Bullbare, dupa cum ii spuneam lui Yonutz si in topicul "Mananca si gura la copii o paine?", ma asez ca ninja in copac sau shaolinu` pe bambus, si astept cu mare rabdare si nerabdare :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Ultima tura de poze FURATE DE LA KIKI careia ii multumesc din suflet pentru ca a inghetat afara ca sa ne fotografieze tampeniile automobilistice! MPS respecte pentru nevasta, frate! Sa-ti traiasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @YAMABUSHI.............k bine graiesti weekendu trecut am taiat 2 gume kiar inaite de a intra in padure..... :pr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Poza care arata maretia acestei zile ii apartine baiatului lui @TAZZ, caruia ii multumesc. Abia cand o veti vedea pe aceea, veti putea intelege ce s-a petrecut in aceasta zi cu adevarat. A...si sa nu uit....cei care faceti intradevar offroad nu va obositi sa va aruncati un ochi. Este doar o panta de 19,5 grade ... Il asteptam deci pe @Tazz cu poza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Lasa bullbare ca salturi d`astea am mai facut si noi :ha: si sti prea bine ca asta nu este poza cu cel mai mare salt in aer :P Bine, stiu ca ultima data tu nu ti-ai permis salturi d`astea ca il aveai pe clatita in carca :ha: Si bine mah, tovarasu`, data trecuta cand ai mers cu mine prin santu` asta nu ai ramas, acum ca n-am fost eu ai reusit sa te impotmolesti acolo unde am trecut atat de usor cu Tractozauru`? :ha: Cred ca ai facut-o dinadins ca nu eram eu acolo sa te scot, sa nu-mi dai aceasta satisfactie, nuuu? :ang2 :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @bullbar: vad ca santul care mi-a pus mie piedica te-a cam tinut in loc... :grin: .., macar l-ai terminat in directia oopusa??? imi vine sa ma zgarii pe ochi ca n-am mers cu voi... next time nu mai scapati de mine... mi-a zis dani ca ati fost la spalatorie si ca nu se mai vedea ce masini sunt sub maldarul de namol, n-ati pierdut vremea azi... Mai intai vreau sa va multumim, tie si lui dani, pentru primirea facuta la spalatorie, pentru amabilitate si curtoazie. Si acum sa trecem la bisnis: Fratioareeeeeeeee m-am imbolnavit de nervi! Si dintr-o parte si din cealalta am ramas in acelasi loc: un sleau de unmetru care nu-mi permitea nici macar sa cobor puntea, daramite sa mai ies singur din ea. M-am troliat si la dus si la intors! Multumesc Scorpionule! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate