cheliosu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! frumoas, frumos, ce sa zic, ma mananca invidia :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Vreau sa va spun despreparticipanti acum. Asa...mai intai domnul Andrei cu Rubiconul visiniu, nu stiu care ii este nickul aici, super baiat. S-a bagat peste tot, curaj, scula buna. Pentru domnul Filip, caruia ii multumesc pentru ca m-a tras din nisip, nu am decat cuvinte de lauda. Este profesionist, are super masina si niciodata nu se baga aiurea. Ca mine de exemplu! :ha: :ha: :ha: O extraordinara surpriza mi-a facut domnul Drujba! Fratiorilor....omul e pilot bun si mecanic. Bun camarad. Genul de: tace si face! Nu ca mine gura mare! :ha: :ha: :ha: MPS-ul s-a tinut bine, dar cu putina teama de "jvanc", ceea ce lui Vali Babu ii sare din "supraplin". De acea domnul Babu a si dejantat! A dat tare cu ea si...a carmit-o in frana cand nu mai era cazul: rezultatul...se vede in poze! :banana Despre Scorpion...nu am ce zice: e fratele meu si m-a scos din rahatul ala de ravena de vrei trei ori: de doua ori cu fata si o data cu dosul! :P Miron Sorin? O singura recomandare pt voi in legatura cu el: nu-l lasati acasa!!!!! Pe orice post e super si la condus si la mecanica, copilot...orice! Mai presus de toate este un companion desavarsit! Doamna Kiki este una dintre cele mai bestiale femei pe care le-am intalnit! :h5 A fotografiat totul, in frig, ne-a certat, a ras, a facut misto de noi si de MPS :roll: ...belea la drum esti, doamna Kiki! Gogane nu te-am uitat: bravo pentru curaj si dedicatie. Nu te uita mereu la partea tehnica...sunt singurii bani investiti ca lumea pentru ca merg direct in suflet, omule! :h5 @Tazz m-a uimit azi. Il stiam un pic retras, un pic timid....da' de unde....e super comunicativ, te ajuta in orice situatie si vreau sa va spun ca Mazda lui rupe gura targului. Felicitari domnule ca si copilului tau care mi-a facut sufletul sa se umfle! (sunt om, va rog sa ma iertati pentru putina infatuare) Sa fiti iubiti, mi-ai facut o alta zi fericita si va multumesc ....stiti voi: din suflet si ochi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Pt. cheliosu Daca te referi la mine cheliosule, afla ca nu sunt decat mistouri nevinovate si din simpatie intre mine si bullbar, ca mi-e simpatic, mama lui de dilimache :ha: :ha: :h5 Ah, si ca tot vorbim de invidie :ha: , bullbare, sleau ala nu-ti permitea sa cobori puntea ca micul tau Y61 nu poate sa faca asa ceva, trebuie sa-l dresezi sa faca asa :ha: :ha: :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @Tractozaure.... :ha: :ha: numai pana pune copilul lui @Tazz poza mai poti rade :ha: :ha: ...apoi...va fi tacere..una adanca....TRUST ME! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Va pup :1 si :bravo pentru ziua de azi, :rsp bullbare pentru pasiunea ta pentru off-road, ma duc sa dorm un pic ca ma trezesc dimineata la 06:30, ca la 07:00 am antrenament privat :bx si unii "munceste" de dimineata ca sa "mananca". :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :bravo Mai fratilor, :cl pai ati zis ca iesiti la o plimbare ...soft,pe langa Bucuresti. Pai miroase cam "tare"... ce ati facut voi azi... ...pentru duminica ceva?.... :C sau e prea devreme?? gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @bullbar.......ba esti in fatza.....ba esti in spate....ba troliezi....ba esti troliat.......ba DA DAA DAAA....Numai R e s p e c t...... Ai dreptate cei mai buni bani sunt cei investiti in lucrurile care ne aduc atata placere (PATROALELE)... :h5 :ypu @MPS......super poze..... :1 Azi am obtinut reteta perfecta de dixtractie..... :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! sunt invidios pe baieti ca au avut parte de o tura frumoasa, iar eu am dormit ca porcul neavand masina cu ce sa ma dau :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Cheliosule...eu te-am invitat. Nu am o masina si pt tine, pt ca sincer ti-as da, dar un loc langa mine ai ORICAND! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @bullbare,da sa vedem poza aia ca nu mai avem rabdare... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! merci petre si promit ca nu mai ratez nimic :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @bullbare,da sa vedem poza aia ca nu mai avem rabdare...NU este la mine! Este la baiatul lui Tazz in aparatul de fotografiat! El are imaginea pt care...sincer...am investit 3 ani din sufletul meu. Iar azi...alaturi de prieteni, mi-a iesit: un salt frumos fara sa am nici cea mai mica stricaciune! A...apropo de demage:Eu:1. bec faza scurta dreapta fata ars!2. ureche troliere bara spate alungit (cealalta e rupta de data trecuta :ha:Â :ha:Â :ha: )La Vali Babu:1. planetara - la revedere (asta pentru ca a omorat-o cu buna stiinta, nu pt ca a fost traseul de netrecut)2 o dejantareLa Tazz1. priza de la carligul de agatare - ruptaLa domnul cu Jeep Grand1. ii zdraganea ceva pe fata, dar nu i-am dat importanta! nici noi, nici el! :ha:Â :ha: Restul grupului a ramas intact! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Avem trei ipostaze: eu cu cracii-n sus, grupul de urlatori si dl @DRUJBA care invinge maiestuos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! VALI BABU INVINGE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Si fratele vostru..cu greu a razbit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! [youtube:wqwtj7ws] [/youtube:wqwtj7ws] [youtube:wqwtj7ws] [/youtube:wqwtj7ws] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Bravo baieti ,distractie pe cinste ! :h5 :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Vali ... cum ploua domne ... :ha: de jos in sus! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! [youtube:20fk99pq] [/youtube:20fk99pq] [youtube:20fk99pq] [/youtube:20fk99pq] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Bravo domnilor..........Cred ca-l strang de gat pe nea Marin :P daca nu-mi termina odata ragalia. Deja nu mai am stare Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! [youtube:1biphce4] [/youtube:1biphce4] [youtube:1biphce4] [/youtube:1biphce4] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! [youtube:332oowod] [/youtube:332oowod] [youtube:332oowod] [/youtube:332oowod] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! [youtube:1iwj5krv] [/youtube:1iwj5krv] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Bravo baieti :1 sunt invidios.... :roll: Mai am incercat sa rezolv cu tomberonul meu dar nimic... dupa ca am vazut poze deja numai am rabdare :app Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :grin: Va rog sa observati turatia si avantul cu care au abordat urcarea, si ce a facut fiecare in momentul in care masina a atins cu rotile din fata creasta si tractiunea de baza era pe rotile de spate: 1.Mitzu alb (motor de 3li cred) 2.Mitzu lui Babu (motor de 3li) 3.Y61 lui Bullbar (motor de 3li) 4.Rubiconul (motor de 4li) De ce? Nu va zic ...O sa va dati seama singurei! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate