superalfi Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Yonutz: Rubiconul este cu motor de 2.8 diesel - nu e cel pe benzina :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :grin: Va rog sa observati turatia si avantul cu care au abordat urcarea, si ce a facut fiecare in momentul in care masina a atins cu rotile din fata creasta si tractiunea de baza era pe rotile de spate: 1.Mitzu alb (motor de 3li cred) 2.Mitzu lui Babu (motor de 3li) 3.Y61 lui Bullbar (motor de 3li) 4.Rubiconul (motor de 4li) De ce? Nu va zic ...O sa va dati seama singurei! :h5 Motorul lui Vali este de 2.8, nu de 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @Yonutz - toate motoarele au fost pe motorina. Numai Filip a avut benzinar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! eeeeeeeeeee am intrat si io de aceea tin sa multumesc tuturor participantilor bulbar,scorpion,mps,vali,goganu,miron,drujba,filip si restul gasti (cer scuze pe restul nu am retinut cum ii cheama) pentru devotamentul de care au dat dovada la noroaie .Si de data asta ne-am descurcat :h5 :banana :P Bulbare esti mare dar poza nu o pot incarca pe forum poate gasim o modalitate sa ti-o trimit sa poti rupe gura targului :1 cu saritura ta . A fost super dar fara statia din spate (nevasta) care turuia intruna si nu aveam de unde sa o inchid :ha: :ha: :ha: schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :grin: Va rog sa observati turatia si avantul cu care au abordat urcarea, si ce a facut fiecare in momentul in care masina a atins cu rotile din fata creasta si tractiunea de baza era pe rotile de spate: 1.Mitzu alb (motor de 3li cred) 2.Mitzu lui Babu (motor de 3li) 3.Y61 lui Bullbar (motor de 3li) 4.Rubiconul (motor de 4li) De ce? Nu va zic ...O sa va dati seama singurei! :h5 drujba are mitsu cu motor de 2,5 li dar ce face cu el mmmmm meserias! :1 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! pentru spalatoria lui @drm numai cuvinte de lauda super spalare cred ca nici nou nu lucea asa ,sincer nu mai vream sa intru in masina de curata ce era :1 :1 nevasta-mea tot zicea hai hai si baiatu de la tine spunea ca nu se poate trebuie sa o faca cum trebuie si uite asa mazda este ca noua si parfumata ma ai ca client permanent :bravo schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Cateva poze cu dragii de ei prin noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Bravo domnilor..........Cred ca-l strang de gat pe nea Marin :P daca nu-mi termina odata ragalia. Deja nu mai am stare simplu un singur cuvint :COPILOT zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Inca ceva imagini cu lumea la ciolan, Miron Sorin muncind pentru Vali Babu, portiera mea pentru care omul de la spalatorie m-a intrebat "dar voi cand mergeti prin noroi, stati cu usile deschise?" :ha: :ha: :ha: si...celebrele mele urechi de troliere:una rupta, una...la un pas de "nefolosire" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @TRACTOZAUREEEEEEEE......uita-te la tine....apoi, cu umilinta si admiratie, la mine! Apoi....suceste repede privirea intre cele doua poze. Stiu ce vei simti: in mintea ta...un ecou va vui: BULLBAR! BULLBAR! BULLBAR! Da, sunt eu, prietenul tau, THE BEST IN EVERY FUCKING WAY! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Uite-l si pe Babu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @Tractozaure....daca vrei ti-o livrez la marime maxima! Ca sa ai obiect de studiu si comparatie! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! nici racheta de la nasa nu are inclinatia aia bullbare... :ha: :ha: :ha: 19.5 grade era inclinatia nu? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Exact Miroane. Pai eu nu depasesc niciodata 19,5 ca ma transform intr-un batman al offroadului romanesc! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! [youtube:lb6pzmzt] [/youtube:lb6pzmzt] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! pentru spalatoria lui @drm numai cuvinte de lauda super spalare cred ca nici nou nu lucea asa ,sincer nu mai vream sa intru in masina de curata ce era :1 :1 nevasta-mea tot zicea hai hai si baiatu de la tine spunea ca nu se poate trebuie sa o faca cum trebuie si uite asa mazda este ca noua si parfumata ma ai ca client permanent :bravo :W :pr experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! pentru spalatoria lui @drm numai cuvinte de lauda super spalare cred ca nici nou nu lucea asa ,sincer nu mai vream sa intru in masina de curata ce era :1 :1 nevasta-mea tot zicea hai hai si baiatu de la tine spunea ca nu se poate trebuie sa o faca cum trebuie si uite asa mazda este ca noua si parfumata ma ai ca client permanent :bravo :W :pr sorry, a doua era cu plecaciunea... nush de ce a incarcat-o p'asta, mai dau o data, :pr experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: nu mai venim :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! am vazut si eu zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Tractozaure.....da da daaaaaaaaa Eu si dl Filip [youtube:gb5i9gbr] [/youtube:gb5i9gbr] [youtube:gb5i9gbr] [/youtube:gb5i9gbr] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! nu m-a filmat nimeni la urcarea asta? :cr :cr KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Ba da. Eu! Imediat te pun sa fii vedeta! :h5 Dar nu uita sa pomenesti de caciulita mea! Ca aia ti-a adus izbanda! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! [youtube:3arf8gtj] [/youtube:3arf8gtj] filmuletul de mai jos trebuie pus la greseli in offroad :ha: :ha: [youtube:3arf8gtj] [/youtube:3arf8gtj] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Vali...pune-o la greseli de pilotaj cu o simpla explicatie: frica de inclinare laterala! Si mie imi e frica de asta. D'aia risc mereu :ha: :ha: Pe principul: de ceea ce te temi....infrunta! In fiecare zi! A...dupa 20 de rasturnari...o sa fie floare la ureche! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! nu m-a filmat nimeni la urcarea asta? :cr :cr Ba da eu... sau kiki... in fine stai sa le leg un pic si te pun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! L-am facut, l-am urcat, dar de vreo jumatate de ora zice "uploaded (processing, please wait)", am mai pus inca 2 filmulete ceva mai scurte si imediat au aparut. [youtube:p9v5azos]http://www.youtube.com/watch?v=TMWbLOA92w4[/youtube:p9v5azos] In asta se vede ceea ce eu cred ca este prima mea saritura :banana .... cativa mm, dar mai mult decat nimic. Oricum sunt pe calea cea buna. [youtube:p9v5azos]http://www.youtube.com/watch?v=7PWQJJLs1uE[/youtube:p9v5azos] [youtube:p9v5azos]http://www.youtube.com/watch?v=JK5DLjjK7Qs[/youtube:p9v5azos] LE: Aleluia, imediat dupa ce le-am pus aici si-a dat drumu... scuzati expresia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate