Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Balaceanca cu noi!

MPS

Postări Recomandate

Re: La Balaceanca cu noi!

Bullbare, gadila-te-as la roti ... :ha: Tare poza ...Inca un motiv ptr Offroadrunner sa-si aminteasca cand l-ai scos tu din kkt a doua oara! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 162
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Bullbare, gadila-te-as la roti ... :ha: Tare poza ...Inca un motiv ptr Offroadrunner sa-si aminteasca cand l-ai scos tu din kkt a doua oara! :ha:

Yonutze....d'aia am si pus-o in avatar: ca de azi, cand vorbeste cu mine, sa isi spuna in gand "Mama...vorbesc cu marele Bullbar" :ha: :ha: :ha: apoi...cu mainile tremurand sa apuce o "dai katana", nu pe cea de ritual, si cu mana pe garda si taisul pe burta sa exclame: Maestre Bullbar...imi dai voie sa traiesc in preajma ta? O sensei al noroiului si apocaliptic zeu al offroadului romanesc" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

IAr eu....zambind usor exclam cu elocinta: ihi!

Link spre comentariu

Yonutze....d'aia am si pus-o in avatar: ca de azi, cand vorbeste cu mine, sa isi spuna in gand "Mama...vorbesc cu marele Bullbar" :ha: :ha: :ha: apoi...cu mainile tremurand sa apuce o "dai katana", nu pe cea de ritual, si cu mana pe garda si taisul pe burta sa exclame: Maestre Bullbar...imi dai voie sa traiesc in preajma ta? O sensei al noroiului si apocaliptic zeu al offroadului romanesc" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

clar...cred ca offroadrunneru' si-a facut, pina la ora asta, sepuku... :ha: :ha: :ha: sau macar se sugusa cu unghia, in gat :ha: totusi...bullbare...ca-n poanta aia cu cel mai mare si mai mare vanator...."pot sa te ating???"

@mps: nu se vede frate ultimul film...cica tre sa-ti fac nu-s ce...si nu-ti fac....sa stii!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

@semaca... nu stiu ce trebuia sa-mi faci, dar ma bucur ca nu vrei sa-mi faci. Mda... ce sa-i faci :pr (ma refer la mine). Filmu era pus private. L-am modificat si acu e public.

Daca tot nu merge o sa mai pun link-ul inca o data.

Link spre comentariu

clar...cred ca offroadrunneru' si-a facut, pina la ora asta, sepuku... :ha: :ha: :ha: sau macar se sugusa cu unghia, in gat :ha: totusi...bullbare...ca-n poanta aia cu cel mai mare si mai mare vanator...."pot sa te ating???"

Bineinteles! Dar cu smerenie! :P

Si acum domnul Babu in actiune de ....suspendare!

[youtube:jyejg8zo]

[/youtube:jyejg8zo]

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: vali face precum catelusi aia micii, de vor sa iasa din cosuletz....si dau in gol, din piciorusele din spate... :ha: :ha: :ha:

Membru Club T44

Link spre comentariu

Bai... vad ca l-am cam uitat pe Lecus, despre care nu avem ce sa spunem, decat ca a facut o figura frumoasa cu masina lui complet stock.

@Lecus eu nu m-am lamurit, ce fel cauciucuri aveai pe ea ?

Uite cateva cadre cu tine. Am legat tot ce am cu tine. Mai sunt si poze, dar pe alea le-am pus deja :h5

[youtube:23iiprty]http://www.youtube.com/watch?v=e3AWm4olesE[/youtube:23iiprty]

Si acum o compilatie cu bullbar, care se tot infigea intr-un mal... incerca sa treaca peste. (Petre injura-ma... da in gand, te rog :grin: :h5 )

[youtube:23iiprty]http://www.youtube.com/watch?v=8WEwwR8eA_M[/youtube:23iiprty]

Link spre comentariu

Ce mi-ar place sa va vad prin padurile din Maramures.... :grin: :grin: :grin:

Sper sa ajuneti o data si pe la noi. :grin: :grin:

ne unim noi astia kamikazii, cum ne zice semaca si venim, dar mai avem de pus una alta pe masina sa nu ne facem de bacanie :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

radu si ma rog eu de ce nu ai pus si continuarea? :grin: nu de alta dar urmam eu :banana :banana

Ca imi inghetase mana pe camera. Nici pe Petre nu l-am filmat cand a reusit. Sti cum e cu lupul la oi... pana la urma...

Plus cu tine am pus poze, uita-te pe lnk-ul cu picasa. Si cu tine si cu Petre si cu Drujba. Toti aveti poze "in aer".

Link spre comentariu

Cand mai faceti sarituri d'astea eu zic ca nu ar fi o idee rea sa legati o franghie de bullbarul din fata si cineva care cunoaste sa va impiedice sa faceti 180* brusc, adica sa va dati peste cap. Totul e sa va mentina sa nu va dati peste cap, nu mai mult.. ceva in genul filmului de mai jos, chiar daca acolo e cu ghinion...

[youtube:k3isel5v]

[/youtube:k3isel5v]
... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Si acum o compilatie cu bullbar, care se tot infigea intr-un mal... incerca sa treaca peste.

vorba lui: ca rama-n stanca...ca broscuta-n faianta :ha: :ha: :ha: si putem continua: ca pisoiu-n oglinda...ca vrabia-n geam...ca p..la-n saltea etc...etc... :ha: :ha: :ha:

Membru Club T44

Link spre comentariu

Cand mai faceti sarituri d'astea eu zic ca nu ar fi o idee rea sa legati o franghie de bullbarul din fata si cineva care cunoaste sa va impiedice sa faceti 180* brusc, adica sa va dati peste cap. Totul e sa va mentina sa nu va dati peste cap, nu mai mult.. ceva in genul filmului de mai jos, chiar daca acolo e cu ghinion...

[youtube:vg1wz1tn]

[/youtube:vg1wz1tn]

asa am vrut si am discutat de asta cu bullbar dar a zis ca o face fier de calcat.... :ha: :ha: :ha:

no offence... :grin: de tico nu am zis nimic

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Bullbare, come ooon, sti ca a mea e facuta la aterizare… :banana Te duc eu intr-un loc unde am sarit cu Marele Alb, de ma infigeam ca MIGu` in carligu` de tractare si era sa ma dau si peste cap, da` ce-i drept noi n-am facut-o pentru poza. :P (si apropo, are mare dreptate aztec, eu stiu din proprie experienta, am trecut prin asta, asa se face, cinetica sau rollcage, rollbar).

Acum ai si tu in sfarsit o poza pe care poti s-o pui la Filme si poze la "Aveti o poza spectaculoasa cu acaretu din doare?" :ha:

Pai frate bullbare, acum mai in gluma, mai in serios si no offence :grin: , asta-i marea poza? slp Eu faceam d`astea cu Frontera acum vreo 6 ani incaltat cu Pneus Cross Country, asa am si rupt-o (din pacate pe vremea aceea nu erau aparatele foto digitale atat de la moda, de mobile cu camera nici vorba, sunt atatea nebunii pe care le-am facut si nu am avut nici macar aparat cu film, daramite fotograf :ang2 ) si tu consideri ca e cea mai mare sau una dintre cele mai mari realizari ca ai reusit cu un Y61 modificat asa ceva? :happy Si te-ai mai si chinuit atata… Data viitoare iti arat eu cum se face cu masina ta din prima! :grin: Rusine :P :ha: sa-ti fie ca intinezi numele bravului Patrol, ca nu el e de vina, eu zic ca e timpul sa-ti faci seppuku ca nu degeaba esti kamikaze :ha: :ha: :ha: (semaca, seppuku se scrie cu doi de p, si prietenul nostru trebuie sa execute nu eu :uameni )

Oricum, respect :rsp :rsp :rsp boss pentru inima mare pe care o ai! Tu esti genul de prieten pe care il vrea omu` si daca-l are, il are omu` toata viata! :bravo :1

Link spre comentariu

@Tractozaure.... :ha: :ha: am lesinat de ras. Mai intai ma faci in toate felurile, dupa care ma pupi. Ceva in genul: "esti o curva si o nenorocita, dar te iubesc ca esti nevasta-mea". Cat despre "realizare"...aia e in inima mea...atat. Da, ma dau mare aici, cu voi pentru ca sunt convins ca stiti ca nu am pic de trufie si nici invidie. Dar pentru ca imi place sa te tachinez... :F trebuie sa stii urmatoarele: au fost trei asemenea maluri si numai la unul singur m-am chinuit pentru ca avea o buza de pamant de care nu puteam trece....restul....au fost "plimbare prin parc"! :banana

P.S. Nu uita ca eu nu mi-am stricat never masina la iesiri! NEVER! asta e secretul: sa faci acest salt si sa nu ajungi sa bagi cheia pe acaret! De rupt este in stare oricine...de pastrat e mai greu!

P.S.2 Hai, ca nu te pun sa te dai si tu pe acolo, ca vorba aia...tu ai sarit doua musuroaie de furnici si ai stat o saptamana in service cu Tactozaurul :P

P.S.3 Uite vorbesc si cu Yonutz si facem pentru tine o sedinta foto sa iti pui si tu la avatar o poza belea cu Tractozaurul...daca vrei vorbesc si cu furnicile alea sa faca hop-ul mai mare ca sa ti se intinda erotic telescopul pe partea opusa! :happy

P.S.4 mai uita-te o data la poza pusa de colegul aztec si pune mana pe katana! :ha: :ha:

Link spre comentariu

Ce mi-ar place sa va vad prin padurile din Maramures.... :grin: :grin: :grin:

Sper sa ajuneti o data si pe la noi. :grin: :grin:

Max venim sigur anul asta. Dar promite-ne ca ne dai si noua o masina sa ne intoarcem acasa ca precis le lasam la tine in service! :banana

Link spre comentariu

Bre, stau de circa doua ore si ma uit la ACELEASI poze, mai citesc odata ACELEASI discutii (le-am invat dracu pe dinafara) si ma simt de parca as fi fost acolo ...parca la fiecare recitire sau revizionare mai vreau sa traiesc odata senzatia! Care senzatie? Ca eu nu am fost cu voi ... :grin: Mai presus decat toate ofroadele si suspensiile din lume este spiritul acesta de aventura pe care mi-l pompati continuu in vena, si cred ca nu numai mie ... Desi ar fi normal sa va felicit in primul rand ptr "prodoctia la hectaru' de sfeacle" ... :1 ptr tot ceea ce faceti baieti ...foarte curand o sa rup lantu (sa-mi pun masina la punctul 0) si o sa ma alatur haitei sa mierlim oile una cate una cu tot cu cioban! :ha:

:rsp maxim, voi veti fi mereu in sufletul meu :no11

Link spre comentariu

Deci pe langa stilurile de deplasare prin noroi deja megacunoscute, fluture & bras mai apare unul: planorism 4x4! Bun, sa scriu repede in agenda sa nu uit! :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare