Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Balaceanca cu noi!

MPS

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: La Balaceanca cu noi!

Baieti, scuzati-mi offtopicul da' va vad online si va cer ajutorul ... la voi merge mesageria sau avem probleme pe forum ?

... ca uite ce mesaj am primit eu ... sa-l anute careva pe Max ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 162
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

MINCIUNI, MINCIUNI! :ha: :ha: :ha: Cine ti-a spus tie ca am stat in service o saptamana pentru faptul ca m-am dat peste niste musuroaie de furnici? :grin: Nu frata, acum serios :grin: , aveam niste ditamai gauroaiele de rugina exact la body-lifturile din fata si mi-a fost teama ca la urmatoarele musuroaie :P sa nu o ia sasiu intr-o parte si caroseria in alta :ha: :ha: asa ca m-am dus si am ramforsat locu`, ca cine stie la ce provocari ma supui data viitoare, ca sa-ti pastrezi titlul de Mare Bullbar Off-Road Sensei :ha: :ha: :h5

In rest, ai sa-mi dai si tu un miel ca m-ai botezat (ca si fratele tau Yonutz :h5 ) Tactozaur (ala mi-a spus Turcozaur :ha: :ha: ) si aia care am rupt-o se numea OPEL FRONTERA, nu NISSAN PATROL Y61, asta-i tot spilu` reply-ului meu :P

Link spre comentariu

@ koala eu nu am probleme. La mine merge perfect, dar nu iti pot da TIE mesaj privat! Nu ma pricep mai mult!

@Tractozaure am o singura silaba pentru tine: da da daaaaaaaaa

:ha: :ha: :ha: :ha: :h5

P.S. Nu ma pot abtine!!! Uita-te succesiv la avatarurile noastre: tu in noroi....eu spre stele! :ypu Simplu, elocvent, realist!

Link spre comentariu

koala

Am vrut sa-ti dau si eu PM si nu merge, zice ca ti-ai dezactivat nu`s ce, adica in vorba lui bullbar DA, DA, DAAA :ha: :h5

Yonutz

N-AM BANI! :P :grin:

Baieti, imi pare rau, stiti, culcare, maine 06:30 trezirea, 07:00 antrenament privat, cine nu munceste, nu mananca... :h5 Somn usor! BULLBAR, BULLBAR, BULLBAR :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Mie imi place sa mananc intai ...si ca tot vorbisi de mancare ma duc sa dau o spargere la frigider! E niste beri saracele care ma asteapta acolo in usa emotionate si muribunde! :ha: E doar 3 ... :ha: ora ...ca berile e vreo 10!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

URA... :1

Super iesire, promit ca sapt viitoare vine si IO

Am si o surpriza pregatita!! :banana :banana

Gresesc eu sau nu a plecat nieni de la noi pe parcurs asa incognito... :twisted: :twisted:

Link spre comentariu

@MPS Am cauciucuri de iarna Good Year Ultragrip 255/55/18. Surprinzator au facut fata foarte bine la noroi. Mai putin la rampe, unde au dat chix. Oricum sunt pe vine niste MTR-uri Good Year Wrangler

Per ansamblu sunt foarte multumit de masina, de iesire, mai vin daca ma mai luati.

@Vali in poza aia de la tine am avut impresia ca urc rampa si trec. Apoi mi-am adus aminte ca nu am reusit :banana

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

si te-ai dat repede de gol...... :uameni ...eu ti-am facut poza in asa fel...

in fine bineinteles ca esti binevenit intotdeauna dar vei pati ce a patit john....anume iti vei cumpara masina de dat ca e pacat sa strici frumusetea aia care e mai buna de dat pe strazi cu ea asa cum si eu renunt la navara si plec miine sa iau mitsu ca doar de aia am fost copilot sa-l vad cum merge

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare