Vizitator koala Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Baieti, scuzati-mi offtopicul da' va vad online si va cer ajutorul ... la voi merge mesageria sau avem probleme pe forum ? ... ca uite ce mesaj am primit eu ... sa-l anute careva pe Max ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! MINCIUNI, MINCIUNI! :ha: :ha: :ha: Cine ti-a spus tie ca am stat in service o saptamana pentru faptul ca m-am dat peste niste musuroaie de furnici? :grin: Nu frata, acum serios :grin: , aveam niste ditamai gauroaiele de rugina exact la body-lifturile din fata si mi-a fost teama ca la urmatoarele musuroaie :P sa nu o ia sasiu intr-o parte si caroseria in alta :ha: :ha: asa ca m-am dus si am ramforsat locu`, ca cine stie la ce provocari ma supui data viitoare, ca sa-ti pastrezi titlul de Mare Bullbar Off-Road Sensei :ha: :ha: :h5 In rest, ai sa-mi dai si tu un miel ca m-ai botezat (ca si fratele tau Yonutz :h5 ) Tactozaur (ala mi-a spus Turcozaur :ha: :ha: ) si aia care am rupt-o se numea OPEL FRONTERA, nu NISSAN PATROL Y61, asta-i tot spilu` reply-ului meu :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @ koala eu nu am probleme. La mine merge perfect, dar nu iti pot da TIE mesaj privat! Nu ma pricep mai mult! @Tractozaure am o singura silaba pentru tine: da da daaaaaaaaa :ha: :ha: :ha: :ha: :h5 P.S. Nu ma pot abtine!!! Uita-te succesiv la avatarurile noastre: tu in noroi....eu spre stele! :ypu Simplu, elocvent, realist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Si daca ti-am zis intentionat asa ...dai tu mielu ... finule? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! koala Am vrut sa-ti dau si eu PM si nu merge, zice ca ti-ai dezactivat nu`s ce, adica in vorba lui bullbar DA, DA, DAAA :ha: :h5 Yonutz N-AM BANI! :P :grin: Baieti, imi pare rau, stiti, culcare, maine 06:30 trezirea, 07:00 antrenament privat, cine nu munceste, nu mananca... :h5 Somn usor! BULLBAR, BULLBAR, BULLBAR :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Merci frumos domnilor, va doresc noapte buna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! Mie imi place sa mananc intai ...si ca tot vorbisi de mancare ma duc sa dau o spargere la frigider! E niste beri saracele care ma asteapta acolo in usa emotionate si muribunde! :ha: E doar 3 ... :ha: ora ...ca berile e vreo 10! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! URA... :1 Super iesire, promit ca sapt viitoare vine si IO Am si o surpriza pregatita!! :banana :banana Gresesc eu sau nu a plecat nieni de la noi pe parcurs asa incognito... :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :h5 :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! nu m-a filmat nimeni la urcarea asta? :cr :cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! @MPS Am cauciucuri de iarna Good Year Ultragrip 255/55/18. Surprinzator au facut fata foarte bine la noroi. Mai putin la rampe, unde au dat chix. Oricum sunt pe vine niste MTR-uri Good Year Wrangler Per ansamblu sunt foarte multumit de masina, de iesire, mai vin daca ma mai luati. @Vali in poza aia de la tine am avut impresia ca urc rampa si trec. Apoi mi-am adus aminte ca nu am reusit :banana Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! si te-ai dat repede de gol...... :uameni ...eu ti-am facut poza in asa fel... in fine bineinteles ca esti binevenit intotdeauna dar vei pati ce a patit john....anume iti vei cumpara masina de dat ca e pacat sa strici frumusetea aia care e mai buna de dat pe strazi cu ea asa cum si eu renunt la navara si plec miine sa iau mitsu ca doar de aia am fost copilot sa-l vad cum merge zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: La Balaceanca cu noi! nu m-a filmat nimeni la urcarea asta? :cr :cr multam fain Filip!!! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate