Marius C alias Turagmes Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Iesire a Aradenilor supranumita OLD MAN "LEMNU" Kato...sa-i multumesti doamnei....la vremea asta marul este o delicatesa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Iesire a Aradenilor supranumita OLD MAN "LEMNU" Am gasit niste filmulete de la "fata locului". [youtube:1gh0p50r] [/youtube:1gh0p50r] [youtube:1gh0p50r] [/youtube:1gh0p50r] [youtube:1gh0p50r] [/youtube:1gh0p50r] [youtube:1gh0p50r] [/youtube:1gh0p50r] [youtube:1gh0p50r] [/youtube:1gh0p50r] 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Iesirea aradenilor supranumita "OLD MAN LEMNU" Metoda "old man lemnu" a fost astazi folosita si la Frontera mea, culmea tot pe partea stanga ,spate. Va rog pe aceasta cale sa faceti si schema ptr. dreapta spate, ca sa stim pe viitor cum sa procedam :grin: Poze pun maine, azi cand am ajuns acasa,era intuneric deja si nu prea mai imi ardea de poze,ci doar de :x Va salut, :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Iesirea aradenilor supranumita "OLD MAN LEMNU" E bine ca s-a creat un precedent... Acu' toata lumea testeaza suspensia asta "minune". Ricu, saracu', inca se mai plange de dureri de sale. Zice ca orice mare inventie se lasa cu mari sacrificii :ha: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesirea aradenilor supranumita "OLD MAN LEMNU" Poze cu improvizatia din lemn la Frontera: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesirea aradenilor supranumita "OLD MAN LEMNU" bine lucrat... zici ca-i de fabrica. :grin: Una dintre virtuti in offroad e si aceea de a sti sa rezolvi un damage, improvizand din ce ai la indemana, in asa fel icat sa poti continua tura sau macar sa poti ajunge cu masina acasa. :bravo 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesirea aradenilor supranumita "OLD MAN LEMNU" Vezi de ce nu e bine sa te dai in locuri fara exploatari forestiere? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate