Tractozaur Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Saptamana viitoare il bag la vopsit :ypu S-a muncit la el, dar din pacate nu am mai avut timp sa trec sa fac fotografii :sr De saptamana viitoare va tin din nou la "curent" continuu :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Asteptam cumintei si curiosi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 11, 2009 Author Share Posted July 11, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Din pacate, prietenul meu Cristi, cel care se ocupa de M, a avut probleme grave familiale :sr , acum este mai bine si ii da inainte cu proiectul Gazrom-ului In momentul de fata, M-ul este aproape total pregatit de vopsit si arata cam asa... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Ii dorim numai bine si spor la treaba, sa vedem cit mai curind Gazrom-ul pe drumurile patriei :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flo123123 Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Grozava lucrare ! Bafta si spor la treaba. Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Dupa mai multe peripetii :roll: :ang2 , a dat Domnu :ypu si s-a apucat in sfarsit si de vopsit :sh2 :sh2 :sh2 :oo Culoarea pe care o va avea Gazromu` la final, va fi cum sunt aripile :banana si grila fata..., sorry de calitatea unor poze..., au fost facute pe-nserat :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Azi s-a dat prima mana complet la Gazrom :ypu :h5 Culoarea din poze nu e cea reala, datorita blitz-ului unui "rahatel" :ha: de aparat foto, d-ala tip sapuniera :ha: Am sa-i rog pe watcher, light sau Tudor G :grin: dupa ce o sa-l termin, sa-mi faca cateva poze profi, de portofoliu, daca o sa le faca placere :grin: :x :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Inca "neste" :grin: poz(n)e :ypu :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu N Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Cristi, nu are rost sa suzi calitatea fotografiilor, se observa calitatea lucrarii ...ai ales un tip cu multa rabdare si cu mina buna ...sincer eu nu cred ca as avea rabdarea meseriasului tau si nici sustinere financiara fiindca dupa parerea mea cu ce ai investit in el zic ca iti mai cumparai vre-o doua - trei...din ceea ce am vazut. cred ca iti place Nissan-ul dar iti faci masina de "suflet" un M,,, Mult succes! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Felicitari, Cristi! Se pare ca nu mai ai mult si o sa te dai cu acaretu' linistit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Nicu & Tavi :tk :tk :tk va multumesc de aprecieri, numai cine a mai facut asa ceva stie ce implica un asemenea proiect... :wink: :h5 S-a finalizat "in mare" :grin: partea cu vopsitu`, urmeaza asamblarea pieselor vopsite separat :ypu asa ca intradevar mai este..., un pic! :bannana :banana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Incet :wink: , dar sigur :grin: , avansam, avansam, avansam! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Ieri, la cererea mea expresa si dupa ce am vazut ca a facut minuni cu Tractozauru` meu, Gazromu` a fost preluat de Marcel, un mester deosebit :wink: :h5 care o va finaliza la mare arta si intr-un timp rezonabil :ha: Va tin la curent cu noutatile de ultima ora..., pana atunci va las sa vedeti cateva poze cu Gazromu` tractat de Neassan :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner bravo culoarea e frumoasa dar 1. vezi sa nu plua inauntru ca bine nu e 2. nu mai parca pe trotuar (si 3 masini) ca chiar meriti sa gasesti toate parbrizele mac forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Multumesc soimule :grin: :h5 1) Gazromu` e deja in garaj la caldurica :grin: si asteapta cu nerabdare sa fie finalizat dupa ce se termina treaba cu Tractozauru` 2) Strada aia este atat de ingusta (numai o masina poate sa treaca) ca singura posibilitate de a nu bloca strada este sa parchezi pe trotuar... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Stimate domn, Toata stima si aprecierea in ceea ce priveste priveste proiectul dvs. ( atit ci conteaza parerea unui novice al acestui forum ); sper sa va ofere deplina satisfactie dupa ce il ve-ti termina. Va urmaresc cu mare placere topicurile , si recunosc ca de foarte multe ori am ris de unul singur in fata calculatorului citind incintatoarele povestioare...aia cu "exorcizarea lui NEA-SAN " este un deliciu... aveti talent...(si de narator, si de fotograf , si de cameraman...) M-ul dvs. chiar este o "piesa"...Din ceea ce vad in poze il "remanufacturati" Sunt vecin de "cartier" cu prietenii nostri comuni Oldcarsmaniac si cu Octavian Tudor ; am ajutat-o pe johanna_vonR sa-si faca si ea ceva de genul ' un fel de M...' (Cind ne permite timpul iesim cu el la prietenesti si concursuri ); am si eu un altul '65 benzinar destul de aproape de forma initiala ; si de aceea cu permisiunea dvs. i-mi permit sa va invit sa ne cunoastem...; cind mai popositi prin " zona " daca... va face placere sau va permite timpul... mai udam gitul cu o apa "clocita"...mai miscam rotile la M-uri...mai facem o poza doua...va garantez ca nu aveti ce pierde...cu Johanna (fiica-mea ) , cu mine, cu Dl. Tudor senior , cu Tavi ne vom fi cel putin 4-5 IMESEURI pe roti care pot sa se plimbe " de vara " pe muntele Cozia impeuna cu dvs... Va urez in preajma sarbatorilor LA MULTI ANI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner In primul rand "La Multi Ani!" pe 2010! Mii de multumiri pentru aprecieri domnule Gabi! :banana Intotdeauna imi face si imi va face mare placere sa vin sa ma dau pe plaiuri valcene, in special si datorita faptului ca sunt pe jumatate valcean! :banana Asa ca deindata ce voi termina Gazromu`, va vizitez negresit! Sa auzim numai de bine si multe salutari tuturor de acolo, in special lui Tavi & Tavi! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Multumiri, " Tractozaure"! Din pacate, la mine in garaj nu mai poposeste nici un M sau Gaz, dar...viata-i inainte si cine stie ce surprize ne va rezerva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
faitonu Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner pina la urma cum e ?....gata au ba?...ca nu ne-am mai povestit..:scr..am reusit sa incarc "batalia" de la Cluj pina la urma.. http://www.youtube.com/watch?v=dqWnO_j2mT0 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Lasa-ma batrane :grin: ca il am gata de peste 6 luni, vopsit, aranjat tot si tot de 6 luni astept un "prieten" :uameni electrician, sa-i faca partea electrica... NO COMMENT! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
faitonu Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Lasa-ma batrane :grin: ca il am gata de peste 6 luni, vopsit, aranjat tot si tot de 6 luni astept un "prieten" :uameni electrician, sa-i faca partea electrica... NO COMMENT! mi-e imi spui :uameni..pe mine m-a lasat balta mecanicul asa ca l-am tras sub sopron,am tras patura peste el,si l-am pus la hibernat.. ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Nu iti spun de cate ori am fost tentat sa-l vand cu atatia "meseriasi"... :uameni, dar deocamdata am rezistat tentatiei :grin:, am platit impozit 2 ani :ha: (pentru ca la final intentionez sa-l fac vehicul istoric) si merg mai departe cu tenacitatea unui adevarat ninja! :y:ha::h5 P.S. Multumesc de filmulet :tk sper ca urmatorul sa fie cu o demonstratie cu IMS-ul in miscare! :y Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Frate tractozaur, ai la mine motorasul de stergator...nu reusim deloc sa ne vedem! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner Stiu, si iti multumesc din suflet ca mi l-ai pastrat :tk:tk:tk e musai sa ne mai vedem, preferabil in teren :grin: daca nu, si la o bere :x..., o dau eu in contul motorasului! :2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Re: Gazrom, M-ul lui Off-Road Runner ....Si va e greu sa veniti joi seara la Casa Iacob ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts