Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou nissan in club

the1eyejack

Postări Recomandate

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGP1010016.JPG[/attachment:3uesti6o]salutare tuturor,

sunt nou in bransa si am decis sa-mi achizitionez un acaret gata "lucrat", va rog daca se poate sa-mi spuneti parerile voastre despre masina. este vorba despre un nissan pickup din 2000, 2,5 td. atasez cateva poze cu masina o parte din ele sunt din anuntul respectiv al vanzatorului deoarece am tot amanat sa fac poze noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: un nou nissan in club

:W in club

Frumoasa masina....s-o stapinesti sanatos!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

:W in :cl . Daca ai putina rabdare o sa fi surprins cate pareri or sa "curga" pe topic , sunt destui colegi care pot sa vorbeasca din experienta proprie despre masina si despre Nissan in general ca si masina . S`o noroiesti sanatos si fara probleme :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

va multumesc tuturor sincer sa fiu nu ma asteptam sa raspunda prea multi si asa de repede. m-ati impresionat! felicitari tuturor de pe forum pt sfaturile pe care le dati si de promptitudinea cu care raspundeti. :bravo

Link spre comentariu

:W masina super, n-ai gresit deloc mai ales ca se preteaza si in oras si pe coclauri asa ca succese depline la noroaie :banana

OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort

ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j

Link spre comentariu

Acum ca m-a atentionat Goganu de iepure :grin: , mi-am dat seama unde am mai vazut masina asta..., a fost de vanzare pe autovit prezentat ca fiind un nissan patrol de 2,5 :ha: :ha: Ce tare m-am amuzat de confuzie atunci... :happy

Link spre comentariu

E ok fierul.Sa stii ca Navarele D 22,D 40 sunt bune.De 3 ani merg cu un D 40 (100.000) km si nu a avut probleme mari (planetarele spate schimbate de 2 ori,cica defect de fabricatie si inlocuite in garantie,atentie celor ce detin D 40 !!)Incearca sa-i faci service-ul la Nissan Service si nu ai treaba . :W

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare