Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou nissan in club

the1eyejack

Postări Recomandate

Re: un nou nissan in club

Salut, frumoasa masina. Poti sa imi spui si mie te rog dimensiunea jantelor si a anvelopelor de pe ea, am si eu un King Cab din 98 cu roti originale 205 R16 C, si vreau sa le schimb cu ceva cu ET negativ si gume mai mari, si imi place cum arata a ta cu rotile alea. Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, frumoasa masina. Poti sa imi spui si mie te rog dimensiunea jantelor si a anvelopelor de pe ea, am si eu un King Cab din 98 cu roti originale 205 R16 C, si vreau sa le schimb cu ceva cu ET negativ si gume mai mari, si imi place cum arata a ta cu rotile alea. Bafta

De atunci de cand a intrat masina aia in club ...au trecut ...ceva mai mult de 4(patru) ani ...maine poimaine trimitem Nissanu la scoala ... :ha:

Sincer sa fiu ma incearca asa un sentiment de ciuda si nedumerire...cum gasesc unii topicuri asa vechi si le dezgroapa ?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

De atunci de cand a intrat masina aia in club ...au trecut ...ceva mai mult de 4(patru) ani ...maine poimaine trimitem Nissanu la scoala ... :ha:

Sincer sa fiu ma incearca asa un sentiment de ciuda si nedumerire...cum gasesc unii topicuri asa vechi si le dezgroapa ?

Recunosc ca nu m-am uitat la data postarii, dar intrebarea mea era legata de dimensiunea rotilor, chiar daca nu mai este masina respectiva. Am citit cam tot ce e pe aici despre D22 si in topicul asta vechi am gasit masina asta care chiar imi place cum arata, sau a aratat...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare