eko Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Salut si bine v'am gasit.. Pasionat de offroad dar light.. am Golf 2 Country Syncro si Daihatsu Rocky care din pacate tre sa o vand... :p "Think globally, act locally" vw uber alles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. Noroc si bine ai venit! :W Vinde Golf-ul! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eko Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. Golful nu cred ca o sa'l vand prea curand...am un proiect mare pt el. :) in schimb Rocky'ul trebuie vandut din cauza crizei... asta e..nu e masina mea... "Think globally, act locally" vw uber alles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. Esti binevenit :W 4x4 sa fie ca restul de... ca pe vremurile astea.Daca exista pasiune si bunavointa se pot face destule :hi OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :W Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :W in :cl :h5 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :W :W si ceva poze cu acaretele :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. Bin venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. e bine ca ai venit si tu ! suntem mai multi . si eu zic sa scapi de golf si sa faci cumva sa fi ROKY ! si eu mi-am dorit la un moment dat roky dar am dat de un feroza si sunt multumit deocamdata! sa ai parte de noroi ! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :h5 :W :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eko Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. Ms de primire nu ma asteptam ...:) Acuma ce sa zic inpatimit de offroad sunt dar mai mult cu ATV decat cu masina... am avut cateva escapade offroad dar nu asa extreme cum am zis prefer totusi pt offroad extrem un atv sau un Defender :d... si pt offroad light ( drumuri forestiere, platou bucegi sau transalpina ) am Golful meu care este o masina extraordinara ceva super special..de care nu o sa ma despart prea rpd... (decat daca e ceva urgent) . . am un proiect cu dansa pe alt forum si sunt destul de implicat in comunitatea respectiva si nu prea as vrea sa'i dezamagesc. Referitor la masini .. eu le'as tine pe am2 dar stiti cum e nu prea se poate si sincer imi pare rau de rocky este o masina deosebita si mai mult daia am postat pe siteurile de specialitate pt vanzarea ei in speranta sa'si gaseasca un stapan pasionat si special ca EA :P (mai multe detalii despre Rocky in sectia de vanzari ). Nu prea as vrea sa vb mult de rocky sa nu imi para si mai mult rau.. eu o sa v despre Golful meu Country syncro ... poate defapt primul SUV din istorie asa vreau sa cred. o sa deschid topic in aria de prezentare.. 2 poze cu dansa.. http://i164.photobucket.com/albums/u26/oana_macaroana/th_IMG_0117.jpg http://i164.photobucket.com/albums/u26/oana_macaroana/th_IMG_0404.jpg http://i164.photobucket.com/albums/u26/oana_macaroana/th_IMG_0505.jpg http://i164.photobucket.com/albums/u26/oana_macaroana/th_februarie.jpg "Think globally, act locally" vw uber alles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :W :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :1 :ypu suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. Am avut si eu un frumos Volkswagen Golf Country viewtopic.php?f=4&t=5799 si tare am fost incantat de masina aia viewtopic.php?f=4&t=5799&start=60 Nu te lua dupa bullbar, nu vinde golfu` o sa-ti para rau dupa aia..., mie cel putin imi pare... :sr Nu cumva Golfu` verde este al tau? Fostul meu Golf este cel albastru... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Salut tu. Bine ai venit :hi :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salut tu. :W in :cl sa-l folosesti sanatos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salut tu. Bine ai venit !! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salut tu. :W fain de tot golful :1 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salut tu. Bine ai venit! :W Poze cu Rocky ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salut tu. :W :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eko Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salut tu. dap ala e golfu.... il am de un an juma.. cam asa... si nu o sa'l vand.. MS la toti si bine v'am gasit uite si o poza cu Rocky este de vanzare la sectiunea "Vanzari " http://i164.photobucket.com/albums/u26/oana_macaroana/th_IMG_0255.jpg "Think globally, act locally" vw uber alles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate