Clau4x4 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Ca sa fiu ff scurt : Doresc sa-mi donez masina catre tatal meu(sau sa i-o vand lui , sa vedem cum o fi mai bine) , cred ca intelegeti cu totii din ce motiv . Are cineva vre-o idee daca merge sa fac tranzactia numai la finante(adica s-o scot din evidenta mea si s-o trec in a tatalui meu) , iar eu sa circul in continuare cu vechile acte (adica proprietar - eu) ? Mi-a soptit o pasarica , cum ca ar merge , dar eu nu cred . Ati auzit vre-o chestie asemanatoare , aveti vreo idee ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Se face numai prin vanzare-cumparare chiar cu valoare 1 leu ... Se schimba si talonul dupa aceea ...dar nu se mai face autenticitatea (fiind vorba de rude de gr1) Trebuie sa ai ITP si RCA valabil ... Dupa contract se face fisa de inmatriculara cu bagare si scoatere in/din evidenta la financiar (CF) Procedura e simpla! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Aha , exact de autentificarea acea imi era cel mai scarba . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Acum se face foarte repede ... nu mai e ca inainte ...suni la 9672 sau 0219672 faci o programare si pierzi 3 ore maxim la ei ptr aceasta operatiune! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Da Ionute , dar acum doi ani am facut o autentificare la o masina care avea parbrizul putin ciupit si m-au dat inapoi , obligandu-ma sa schimb parbrizul. Si am vazut si la alti cetateni situatii asemanatoare , de ex. li se parea lor ca scoate fum si ii faceau noxele , in conditiile in care omul venise la autentificare. Revenind , si la asta am parbrizul putin ciupit si din aceasta cauza aveam reticente . O sa merg pe la Udriste sa vorbesc cu fetele acelea de pe la acte , sa vedem ce spun. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Nu mai exista Udriste! Politia s-a mutat undeva pe Barbu Vacarescu spre Mobexpert , la blocul OSRAM faci la dreapta venind dinspre Stefan cel Mare, si politia e pe stanga la circa 3-4 sute de m! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Da Ionute , dar acum doi ani am facut o autentificare la o masina care avea parbrizul putin ciupit si m-au dat inapoi , obligandu-ma sa schimb parbrizul. Si am vazut si la alti cetateni situatii asemanatoare , de ex. li se parea lor ca scoate fum si ii faceau noxele , in conditiile in care omul venise la autentificare. Revenind , si la asta am parbrizul putin ciupit si din aceasta cauza aveam reticente . O sa merg pe la Udriste sa vorbesc cu fetele acelea de pe la acte , sa vedem ce spun. La autentificare nu-i intereseaza daca ai parbrizul crapat, sau scoate fum, ei verifica doar seriile. Eu cand am facut-o aveam crapat parbrizul si masina nu era pusa la pct, dar aveam ITP ul valabil. Daca nu e valabil ITP s-ar putea sa nu ti-o faca, sau sa-ti faca si revizia si atunci e altceva. Nicaieri nu-ti face ITP cu parbrizul crapat Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? mie nu mi-a facut autenificare pt ca aveam 5 scaune in masina si in talon 6 locuri.... depinde pe cine nimeresti,ce e cert insa -ai sanse imense sa nimeresti un dobitoc :F :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Asa e Zep , da uite ca oamenii , din pacate , tot nu cred , desi ca principiu stim cu totii cat de nemernici sunt tovarasii.... Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? intre rude de gradul 1 nu se face autenticitate! ce dracu e asa greu? insa dace vrei clauho sa te duci la rar sa-ti vada aia parbrizu crapat si sa le arati 5 scaune in loc de 6 n-ai decat! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? intre rude de gradul 1 nu se face autenticitate! Sa inteleg ca, ipotetic, daca vreau sa vind o masina care, ipotetic, nu ar avea ce sa caute pe la rar, pot sa-l infiez pe cel caruia i-o vind??? Ipotetic, vorbind. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? ipotetic, daca vrei sa scapi cumparatorul de autenticitate trebuie sa-l infiezi inainte, dupa care ii vinzi masina ...si scapi! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? ... Dupa contract se face fisa de inmatriculara cu bagare si scoatere in/din evidenta la financiar (CF) Procedura e simpla! am dat masina unui necunoscut... am facut contractul, dar, fiind seara nu am apucat sa ii dau si fisa a2a zi am fost la primarie ...am rezolvat cu impozitul pe 2 luni (8 lei) il sun pe individ, dar nu raspunde ..si asta de 3 zile ce-i de facut? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea Sms la individ in care il anunti ca radiezi masina de la politie. Stiu ca se putea face asta. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? am dat masina unui necunoscut... am facut contractul, dar, fiind seara nu am apucat sa ii dau si fisa a2a zi am fost la primarie ...am rezolvat cu impozitul pe 2 luni (8 lei) il sun pe individ, dar nu raspunde ..si asta de 3 zile ce-i de facut? multumesc A. Pai daca ai PV de scotere din evidenta ... e gata ... nu mai trebuie sa o radiezi tu de la politie (sper ca i-ai scris pe talon intrainat catre ...si data) ! Asta e datoria lui . Indiferent ce face cu masina de la data contractului ! Iar daca iti vin contraventii sari la scandal cu PV de scoatere din evidenta si cu contracul de V/C B. Ai dat masina unuia care nu ii stii nici macar numele ... faci un contract de V/C antedatat cu data instrainarii pe numele oricarui vrei tu ... de preferinta unul care a murit :ha: ... si te cam pupa la salam cu amenzile si radarele! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? ce e ala PV de scoatere din evidenta si cum se obtine? eu am doar contractul de V-C si fisa care tre sa i-o trimit..si banii :grin: m-am gandit sa-i trimit fisa prin posta (confirmare de primire), daca o primeste..bravo lui..iar daca nu...care e urmatorul pas? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Donatia autovehiculului necesita si schimbarea talonului ? Floriane cu contracul de vanzare cumparare, CIV (carte identitate) original sau copie si cu fisa de inmatriculare te duci la circa financiara! Dupa ce vizezi fisa (la instrainare), iei certificatul de atestare fiscala, vezi ca iti trebuie ceva timbre cu valoare (eliberat in 2 exemplare) ... iti dau aia (circa financiara) procesul verbal de scoatere din evidenta de pe rolul tau! Si cu asta se incheie povestea masinii din punctul tau de vedere Se ia contractul de vanzare cump un exemplar + fisa de inmatriculare vizata sus la instrainare + certificat de atestare fiscala si le trimiti la adresa cumparatorului cu orice forma de posta cu confirmare! Le primeste e ok, iar de se intorc inapoi iarasi e ok in sensul in care daca vreodata individul le solicita mai ceri niste bani ptr deranj ca sa intre in posesia lor! Orice contraventie si/sau reclamatie care iti vine pe adresa celui din talon (respectiv tu) se poate directiona f simplu la cumparator printr-o copie dupa contr de v/c precum si prin pv de scoatere din evidenta! Legal el in 30 de zile de la data contractului de v/c trebuie sa inregistreze masina la politie si la CF. Daca nu o face e problema lui (amenda este de la 200 la1000 lei, de obicei se da jumatate din minim) PS- daca e omu samsar (cum e f probabil) si o sa-ti aduca un cumparator sa faci actele cu el ii pui actele mai sus mentionate in brate sa de descurce! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate