vitalies Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Salutare - cine stiu unde pot sa fac rost de banda transportoare uzata si nefolosibila. Vreau sa-mi croiesc overfendere din ea si nu am nici cea mai mica idee in ce directie sa o iau. Am vazut overfendere din asa ceva si sunt beton - banda e suficiebt de goasa si rezistenta, fiind panzata nu atarna si nu face falduri. Sau dati-mi macar o idee de unde sa incep cautarile. Multumesc. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare La orice balastiera poti gasi asa ceva. Pe toate raurile din tara sunt balastiere... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare la termocentrale sau cet le folosesc la banda de carbune -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Vitali....dar un cauciuc un pic mai fin nu te-ar avantaja? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Vitali....dar un cauciuc un pic mai fin nu te-ar avantaja? :grin: la ce te referi? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare @ marius-da,da la ce te referi? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare am eu niste cauciuc....de 1 cm grosime......si daca ai bafta poate gasesc ceva de genul asta cu panza prin el :h5 adica nu asa badaran (cauciucul) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Ai pt toti prietenii sau esti prohibitiv? :grin: L.E: Pot sa-l car eu la Buc pt Vitalie indiferent de raspuns :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare La 1 cm nu-ti mai trebe nici o panza... E destul numai cauciucul....chiar si asa....e foarte tare. Vitali.... te-ai combinat :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Deci am fost primul - da :banana Marius daca faci lista pe mine ma pui sub nr 1 :h5 restul in PM :wink: Razvane - merci mult :wink: dar cum il stiu pe Marius o sa adici doua seturi :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Ia uitati-va la link-ul asta. Mentionez ca nu am legatura cu nimeni de acolo. Cine vrea, il rog sa dea telefon sa se intereseze de pret, si daca ii convine, merg eu sa-l iau si sa-l pun pe curier. http://www.mafcom.ro/index.php?id=2&cat=39 Eu am luat de la ei ca sa pun sub poarta sa nu mai intre apa in curte cind ploua.Image044 (Small).jpg[/attachment:1xzq4i9u] I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Eu am in portbagaj ceva de genul pt protectii sub motor ca dupa body,au ramas mici cele originale,der este cam subtire cred eu,al meu are cam 04-05 cm,se strimba si curbeaza in draci....... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Ia uitati-va la link-ul asta. Nu-i rau deloc - daca nu gaseste Marius sigur te voi deranja daca nu te superi. Merci! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Iar am fost stupid......am omis ca verific si link-ul.....am vazut poza cu catelul si gata......la grosimile alea din link nu cred ca ar fi probleme.......trebuie vazut cant minima la vinzare insa,stii ceva despre asta? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Eu tin minte ca am mi-a taiat cit am zis dupa care a pus pe cintar. A trecut ceva vreme de atunci, deaia am si zis sa da-ti voi telefon sa va interesati personal. Tot la ei am fost pt. cineva sa ma interesez de ceva poliamida, dar iesea cam scump. Nu vreau sa zica cineva ca vreau sa-mi iau masina straina pe banii lui :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Aha....vrei sa ne furi la Kil? :ha: :ha: :ha: Banuiam ca se procedeaza asa,dar vroiam sa ma conving...... In alta ordine de idei ,am vazut ca are latime de 1.2m parca,trebuie vazut ce lungime maxima necesita fiecare sa stii in ce directie trebuie sa tai.....pe lungime sau latime...... @Vitalies ai tu reteta pt pridere? Ce zici de vizite de curtoazie in W-E? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Uite reteta http://photofile.name/photo/vitalies/95294274/xlarge/104817558.jpg eu am dealungul marginii aripei sudat acest prag de tabla. Banda de cauciuc o prind cu nituri intre banda asta si un platband de aluminiu - un soi de sandwich. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Se prinde de semi-aripa cu suruburi. Eventual se poate pune un plat-band daca se izbeste des cu cauciucu` de copaci. Vin puse fasii cam de 10-20 cm pe aripa. e chiar foarte simplu. Am vazut o chestie din asta facuta pe un G, dar era din silicon incolor, nu de cauciuc. Oricum, m-i se pare mai buna varianta cauciuc. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Aha....eu am pe aripa originala buze :ha: :ha: dintrastea la interior....cred ca se pot prinde fara probleme,o sa verific exact! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Aha....vrei sa ne furi la Kil? :ha: :ha: :ha: Repede te-ai prins :ha: :ha: :ha: Nu poate face omu' de-o franzela ca repede sare cineva si ii da slp I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare Vitalie, pana la urma ai gasit banda de cauciuc? Este aici in Baia Mare un depozit din ala comunist in care am gsit benzi de diferite grosimi. Sa imi spui daca te intereseaza si ce grosime ca sa intreb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Banda transportoare nu sunt bune alea de autobuz? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micu cristian Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Banda transportoare Daca vrei cauciuc panzat, te pot ajuta eu cu niste perne de aer de la o remorca. Material super rezistent, dar nu stiu cat de lungi tre sa fie fasiile. perna are cam 30 cm in diametru( calculeaza tu circumferinta, ca eu am avut 6 la matematica :grin: ) si 5-7 mm grosime. Sau poti incerca la magazinele de camioane, vezi presurile alea mari (aparatori de noroi) care se pun pe spate la camioane sau remorci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Banda transportoare Multumesc tuturor pentru ajutor - ma ajuta Marius - saptamana viitoare o sa le am. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Banda transportoare azi in sfarsit am reusit sa facem cu Cristi overfenderele. Cand s-a facut tablaria l-am rugat pe tinichigiu sa-mi faca marginile astea http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478394.jpg materialul folosit il am de la Marius Turagmes (multumesc !!!!) care a fost destinatia lui initiala nu am inteles exact dar pentru overfendere a picat la tanc. Grosimea de 7-8 mm destul de dur sa nu flambeze si atarne si suficient de moale sa se indoaie el si nu tabla. http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478362.jpg am croit fasii de 14 cm latime ( cat iese roata in afara + 1 cm) http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478375.jpg din tabla stiata de aluminiu am facut alte fasii de 6 cm latime si am aplicat sandwich-ul pe buza aripii. http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478384.jpg apoi fixate cu nituri http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478412.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478424.jpg si rezultatul final - sa vedem apoi in teren http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478402.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478440.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105478446.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate