Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Banda transportoare a iesit foarte bine zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Banda transportoare Vitali....acel cauciuc e cauciuc electroizolant pe care-l folosim noi in statie...si care asa trebuie sa fie....rezistent si flexibil....in acelasi timp :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Banda transportoare A iesit misto, mai bine zis practic. Eu as mai cosmetiza un pic overfenderele pe la colturi, ca in poza: http://g.imagehost.org/0021/105478446.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Banda transportoare Am si cosmetizat - dar nu am mai avut baterii al aparat sa pozez Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate