Vizitator solders Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 va saluta un soldat din germania,butzbach,care mai locuieste si prin halchiu(brasov).sunt incepator in offroad(cca 1 an)am in romania un suzuki samurai si in germania un suzuki vitara si un atv polaris.citesc demult prin forumul acesta si imi place si vreau sa fiu si eu printre iubitorii de noroaiebine v-am gasit sanatosi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Bine ai venit soldatule! :W Sper sa te simti bine in compania oamenilor de aici. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Bine ai venit printre noi! :W 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W in :cl Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W und alles gute! Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :tr :W U ROMAnia nu RUMAnia, rumanule :ha: :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator solders Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania multam de primire,cand o sa am timp,imi pun arcul pe cui si citesc pe aici,sa mai invat cate ceva lucruri interesante.romania e tara mea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania bine ai venit !!! :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Sei Gegrüßt mann, :W pass auf, slp in Hälchiu haben wir einen Offroad Lehrer sehr bekannt ,Marius Lupu Spizname "Malumetu".Sei nett zu ihm. :ha: :ha: Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W in :cl buna alegere :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Salut, bine ai venit. Explica-mi te rog: ce inseamna "imi pun arcul pe cui" ?? Nu stiu expresia, in Deutsch suna mai ciudat: "Ich lege meine Feder auf dem Nagel " ?? Cred ca are o explicatie foarte comica. Cum ai ajuns in Romania ? Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :cl poze cu acaretele din dotare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Salut, bine ai venit. Explica-mi te rog: ce inseamna "imi pun arcul pe cui" ?? Nu stiu expresia, in Deutsch suna mai ciudat: "Ich lege meine Feder auf dem Nagel " ?? Cred ca are o explicatie foarte comica. Radu Eu zic cä se referä la arcul cu sägeti , expresie de luptätor indian. :Hr Si acum o intrebare tie soldatule, cäti bani a investit armata sä ajungi intrun an la asa grad ridicat de convorbire in limba romänä? :av Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W in :cl ! Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :h5 :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :h5 :W :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W Cit e AMR-ul? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Bun venit in armata :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate