Max Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Forumul este in lucru. Va a vea o fata personalizata, se vor putea atasa poze si alte fisiere cat de curand. Faceti si voi propuneri pentru alte sectiuni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Salut, 1)Asta cu fata personalizata este o chestie buna, trebuie sa-l scoata intr-un fel din multime si sa fie atractiv. 2)Daca se poate mai multe icons-uri si din alea meseriase care sa exprime cat mai aproape starea de spirit din momentul respectiv a utilizatorului. 3)Sectiuni, eu zic ca deocamdata sunt destule, nu trebuie sa fie prea stufos, ca plictiseste si nu mai gasesti nimic. Oricum totul este perfectibil si se poate adapta pe parcurs in functie de necesitati. 4)Abia astept sa putem baga poze, am unele superbe de la Cheia facute de un fotograf profesionist, care mi-a trimis un CD. Multa bafta, Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 16, 2007 Autor Partajează Postat Mai 16, 2007 Tocmai am discutat cu designerul meu. Maine la 18.30 ma intalnesc cu el pentru a stabili designul forumului. Mai trebuie stabilita o sigla. Pana luni ar trebui sa fie gata forma finala a forumului. Eu cred ca o sa iasa bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 max, nu vreau sa insist dar la phpbb3 nu te-ai mai gandit? nu ar fi mai bun? si e diferit de restul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Tocmai am discutat cu designerul meu. Maine la 18.30 ma intalnesc cu el pentru a stabili designul forumului. Mai trebuie stabilita o sigla. Pana luni ar trebui sa fie gata forma finala a forumului. Eu cred ca o sa iasa bine.Bravo Max! tine-o tot asa! Sa faci treaba buna sa le spargi dantura...la putzoi Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 16, 2007 Autor Partajează Postat Mai 16, 2007 max, nu vreau sa insist dar la phpbb3 nu te-ai mai gandit? nu ar fi mai bun? si e diferit de restul. Am luat in considerare propunerea ta si am discutat mai devreme cu cineva pe tema asta. O sa vd ce putem face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 max, nu vreau sa insist dar la phpbb3 nu te-ai mai gandit? nu ar fi mai bun? si e diferit de restul. Am luat in considerare propunerea ta si am discutat mai devreme cu cineva pe tema asta. O sa vd ce putem face.Faceti-l cum vreti numai sa fie in romana :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Am si eu o sugestie, baieti. Sa nu facem totul la fel cum a fost pe dtrn si mania, sa incercam diferit. Prima idee: Sa tinem legatura cu celelte cluburi din Ro. Nu ma refer la clubul mania ci la Off Road Adventure, Off Road Cluj, Off road Arad si din astea cu traditie. Sa nu fie comunitatea 4x4 in doua parti. Cei vechi, concurenti in etapele CN off road, membri ale cluburilor vechi si noi, tinerii, pe forumuri si in teren de weekend. Cum Bucur si soimu, oameni bazati din clubul din Arad umbla pe forum (deci sunt interesati) si cum cfantana si nike (de exemplu) s-au dus la concurs cred ca aceasta legatura este deja formata, insa trebuie incurajata si in alte parti. Idei concrete n-am...numai asa teoretic v-am spus. Sper ca se poate intelege. :D http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 Am si eu o sugestie, baieti. Sa nu facem totul la fel cum a fost pe dtrn si mania, sa incercam diferit. Prima idee: Sa tinem legatura cu celelte cluburi din Ro. Nu ma refer la clubul mania ci la Off Road Adventure, Off Road Cluj, Off road Arad si din astea cu traditie. Sa nu fie comunitatea 4x4 in doua parti. Cei vechi, concurenti in etapele CN off road, membri ale cluburilor vechi si noi, tinerii, pe forumuri si in teren de weekend. Cum Bucur si soimu, oameni bazati din clubul din Arad umbla pe forum (deci sunt interesati) si cum cfantana si nike (de exemplu) s-au dus la concurs cred ca aceasta legatura este deja formata, insa trebuie incurajata si in alte parti. Idei concrete n-am...numai asa teoretic v-am spus. Sper ca se poate intelege. :D Good point. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Max.. In mesajul de confirmare a activari contului.. ar trebui sa contina si adresa www a lui.. ca am intrat de la servici.. am ajuns acasa si nu mai gaseam adresa.. o propunere de sigla.. http://4x4mania.ro/forum/files/4x4_142.gif poza este editata pt mine cu ocazia zilei de 1 decembrie ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Am o problema legata de afisarea avatarului ... poza are 150x150 pixeli si 25 kb ... o selectez, confirm si nimic ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Am o problema legata de afisarea avatarului ... poza are 150x150 pixeli si 25 kb ... o selectez, confirm si nimic ... Asa imi face si mie :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 trimiteti pozele lui max pe mail si vi le pune el, eu asa am facut si asta e solutia pina se drege treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 trimiteti pozele lui max pe mail si vi le pune el, eu asa am facut si asta e solutia pina se drege treaba Da, deocamdata asa dar se va rezolva si problema asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Eu am pus poza pe Image Shack si gata :D http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 Am stabilit in acum si tema de design a forumului. Pana luni va fi gata. In seara asta sper ca va fi gata si modului pentru atasat poze si fisiere, precum si problema avatarurilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 La Autentificare a disparut optiunea: "logheaza automa la fiecare vizita" :? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 La Autentificare a disparut optiunea: "logheaza automa la fiecare vizita" :? da .... si-n plus nu mai logheaza la prima incercare ..... iar apoi chiar daca logheaza nu mai poti vedea "last pots" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 la mine nu se vede avatarul :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Sunt niste probleme tehnice ramase de la lucrul de aseara. Se vor rezolva in cursul zilei de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 la mine nu se vede avatarul :cry: Trimite-mi mie poza pt avatar si o pun eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ... pentru mine ar fi util sa pot alege "English" ca limba de afisare a interfetei ... evident cu pastrarea optiunii de afisare in limba romana ... PS : "Cutia cu mesaje in curs de trimitere" imi suna ca 'reaku :mrgreen: ... --------------------------------------------------------------------------------- Eroare generală Could not connect to smtp host : 0 : Success DEBUG MODE Line : 112 File : smtp.php Asta imi arata dupa fiecare postare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ... Eroare generală Could not connect to smtp host : 0 : Success DEBUG MODE Line : 112 File : smtp.php Asta imi arata dupa fiecare postare ... Si la mine e la fel, din doua locatii si doua PC-uri diferite, cu firefox si ie. :( Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 nu e o problema Se lucreaza la forum. Chiar daca arata eroarea posturile se pun. Pana luni forumul va avea un design deosebit si va fi totul pus la punct. Am stabilit deja si denumirea forumului si am rezervat si domeniul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate