nellorunner Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 nu e o problema Se lucreaza la forum. Chiar daca arata eroarea posturile se pun. Pana luni forumul va avea un design deosebit si va fi totul pus la punct. Am stabilit deja si denumirea forumului si am rezervat si domeniul.Felocitari Max-ule :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 19, 2007 Autor Partajează Postat Mai 19, 2007 Gata. S-a rezolvat si problema tehnica legata de mesajele de eroare care apareau cand se posta un mesaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Max sa ne dai si emoticoane, ca io nu ma pot exprima numa cu astea :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Max sa ne dai si emoticoane, ca io nu ma pot exprima numa cu astea :P dupa zaraza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: is cuminte ca un prunc, n-am mai pus in gura picatura de alcool de la Cheia :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2007 Autor Partajează Postat Mai 20, 2007 Max sa ne dai si emoticoane, ca io nu ma pot exprima numa cu astea :P Se rezolva si cu alea. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 si ar mai trebui ceva, un pop up window pt mesajele noi pm, zic io,ca l-am innebunit pe gabi_g, care ma vedea online si io nu-i raspundeam ca frasztu vede ca ai un mesaj nou!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2007 Autor Partajează Postat Mai 20, 2007 si ar mai trebui ceva, un pop up window pt mesajele noi pm, zic io,ca l-am innebunit pe gabi_g, care ma vedea online si io nu-i raspundeam ca frasztu vede ca ai un mesaj nou!!! Pai la mine cand am mesaj nou pe PM ma anunta intr-o fereastra de pop up. Probabil sunt blocate pop up-urile din browserul tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 La mine de acasa nu ma mai pot conecta... sunt cateva adrese care nu mai merg,... provideri de net de cartier...bgp. La servici merge bine. Asa ca problema e la mine. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Max... probleme :( Sunt logat bine, insa daca vreau sa intru pe un topic unde ar trebui sa fie o poza... imi da Template->make_filename(): Error - file ./templates/DesertStorm/viewtopic_attach_body.tpl does not exist http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Max... probleme :( Sunt logat bine, insa daca vreau sa intru pe un topic unde ar trebui sa fie o poza... imi da Template->make_filename(): Error - file ./templates/DesertStorm/viewtopic_attach_body.tpl does not exist Acuma ca forumul nu mai este galben, merge..... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 Max... probleme :( Sunt logat bine, insa daca vreau sa intru pe un topic unde ar trebui sa fie o poza... imi da Template->make_filename(): Error - file ./templates/DesertStorm/viewtopic_attach_body.tpl does not exist Acuma ca forumul nu mai este galben, merge..... Au fost niste teste. Se pare ca noua tema va fi gata doar vineri. Asa ca mai asteptam putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 bafta! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Bafta si sa ne vedem cu bine! :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 ce fain arata forumul!!! :!: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Atata foarte fain da nu pot sa vad pozele :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 place dar la fel ...no pictures Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 29, 2007 Autor Partajează Postat Mai 29, 2007 place dar la fel ...no pictures Rabdare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 ... arata bine ... o singura obiectie : - am monitor de 17" cu rezolutia setata la 1024*768 ... cu toate astea sunt nevoit sa scroll-ez putin stanga/dreapta ... cred ca trebuie micsorata partea din stanga [ unde apare scris "offroad" ] ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 29, 2007 Autor Partajează Postat Mai 29, 2007 ... arata bine ... o singura obiectie : - am monitor de 17" cu rezolutia setata la 1024*768 ... cu toate astea sunt nevoit sa scroll-ez putin stanga/dreapta ... cred ca trebuie micsorata partea din stanga [ unde apare scris "offroad" ] ... Banda din stanga este lasata pentru bannere. O sa ma gandesc la o alta varianta eventual daca e chiar asa de deranjant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 ...Banda din stanga este lasata pentru bannere. O sa ma gandesc la o alta varianta eventual daca e chiar asa de deranjant. ... este oarecum deranjant deoarece "se taie" din scris la topice si, la fiecare topic nou sau pagina noua, trebuie intai sa stai sa scroll-ezi ... poti sa o faci mai ingusta cu 1 cm ? ... sau orizontal / in partea de sus a forumului ? ... ... sunt doar sugestii, tu decizi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 la mine pe monitor de 19 1280*1024 ramane loc in stanga si dreapta. asa ca e discutabila treaba :) http://img237.imageshack.us/img237/6518/4x4clubun3.th.jpg pana acuma nu se ajusta pagina la rezolutia monitorului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 ... arata bine ... o singura obiectie : - am monitor de 17" cu rezolutia setata la 1024*768 ... cu toate astea sunt nevoit sa scroll-ez putin stanga/dreapta ... cred ca trebuie micsorata partea din stanga [ unde apare scris "offroad" ] ... Banda din stanga este lasata pentru bannere. O sa ma gandesc la o alta varianta eventual daca e chiar asa de deranjant. nu e asa deranjant doar ca e descentrat si eu la laptop vad la fel.. poate sa scrii offroad pe diagonala... repet nu e deranjant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Nu sunt computerist asa ca poate intreb o tampenie ... designul forumului nu trebuie sa se "autoadapteze" in functie de rezolutia fiecaruia ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Nu sunt computerist asa ca poate intreb o tampenie ... designul forumului nu trebuie sa se "autoadapteze" in functie de rezolutia fiecaruia ? ... Revin tot eu cu raspunsul ... am modificat rezolutia monitorului la 800x600 [ mai mica decat actuala ] si am deschis la intamplare cateva forumuri [ acvaristica, computere, imobiliare ] ... toate se "autoregleaza" astfel incat sa se vada tot forumul fara scroll ... am modificat iar rezolutia, de data asta la 1152x864 [ mai mare ] si surpriza, toate forumurile s-au "adaptat noii rezolutii a ecranului ... ... deci cred ca e undeva o setare gresit aleasa in forumul nostru ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 29, 2007 Autor Partajează Postat Mai 29, 2007 Am trimis observatiile voastre programatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate