Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Forum in lucru

Max

Postări Recomandate

nu e o problema

Se lucreaza la forum.

Chiar daca arata eroarea posturile se pun.

Pana luni forumul va avea un design deosebit si va fi totul pus la punct.

Am stabilit deja si denumirea forumului si am rezervat si domeniul.

Felocitari Max-ule :D
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 224
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Max sa ne dai si emoticoane, ca io nu ma pot exprima numa cu astea :P

dupa zaraza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

is cuminte ca un prunc, n-am mai pus in gura picatura de alcool de la Cheia :shock:

Link spre comentariu

si ar mai trebui ceva, un pop up window pt mesajele noi pm, zic io,ca l-am innebunit pe gabi_g, care ma vedea online si io nu-i raspundeam ca frasztu vede ca ai un mesaj nou!!!
Link spre comentariu

si ar mai trebui ceva, un pop up window pt mesajele noi pm, zic io,ca l-am innebunit pe gabi_g, care ma vedea online si io nu-i raspundeam ca frasztu vede ca ai un mesaj nou!!!

Pai la mine cand am mesaj nou pe PM ma anunta intr-o fereastra de pop up. Probabil sunt blocate pop up-urile din browserul tau.

Link spre comentariu

La mine de acasa nu ma mai pot conecta... sunt cateva adrese care nu mai merg,... provideri de net de cartier...bgp.

La servici merge bine. Asa ca problema e la mine.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Max... probleme :( Sunt logat bine, insa daca vreau sa intru pe un topic unde ar trebui sa fie o poza... imi da

Template->make_filename(): Error - file ./templates/DesertStorm/viewtopic_attach_body.tpl does not exist

Acuma ca forumul nu mai este galben, merge.....

Au fost niste teste. Se pare ca noua tema va fi gata doar vineri. Asa ca mai asteptam putin.

Link spre comentariu

Vizitator koala

... arata bine ... o singura obiectie :

- am monitor de 17" cu rezolutia setata la 1024*768 ... cu toate astea sunt nevoit sa scroll-ez putin stanga/dreapta ... cred ca trebuie micsorata partea din stanga [ unde apare scris "offroad" ] ...

Link spre comentariu

- am monitor de 17" cu rezolutia setata la 1024*768 ... cu toate astea sunt nevoit sa scroll-ez putin stanga/dreapta ... cred ca trebuie micsorata partea din stanga [ unde apare scris "offroad" ] ...

Banda din stanga este lasata pentru bannere.

O sa ma gandesc la o alta varianta eventual daca e chiar asa de deranjant.

Link spre comentariu

Vizitator koala
...Banda din stanga este lasata pentru bannere.

... este oarecum deranjant deoarece "se taie" din scris la topice si, la fiecare topic nou sau pagina noua, trebuie intai sa stai sa scroll-ezi ... poti sa o faci mai ingusta cu 1 cm ? ... sau orizontal / in partea de sus a forumului ? ...

... sunt doar sugestii, tu decizi ...

Link spre comentariu

Banda din stanga este lasata pentru bannere.

nu e asa deranjant doar ca e descentrat

si eu la laptop vad la fel..

poate sa scrii offroad pe diagonala...

repet nu e deranjant

Link spre comentariu

Vizitator koala
Nu sunt computerist asa ca poate intreb o tampenie ... designul forumului nu trebuie sa se "autoadapteze" in functie de rezolutia fiecaruia ? ...
Link spre comentariu

Vizitator koala
Nu sunt computerist asa ca poate intreb o tampenie ... designul forumului nu trebuie sa se "autoadapteze" in functie de rezolutia fiecaruia ? ...

Revin tot eu cu raspunsul ... am modificat rezolutia monitorului la 800x600 [ mai mica decat actuala ] si am deschis la intamplare cateva forumuri [ acvaristica, computere, imobiliare ] ... toate se "autoregleaza" astfel incat sa se vada tot forumul fara scroll ... am modificat iar rezolutia, de data asta la 1152x864 [ mai mare ] si surpriza, toate forumurile s-au "adaptat noii rezolutii a ecranului ...

... deci cred ca e undeva o setare gresit aleasa in forumul nostru ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare