Levo Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Eu am ramas cu gura cascata. Tot respectul! E deranjant dar cred ca nu-i o problema prea mare (totu-i la fel la mine ca la koala) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 mie imi place f. mult noul layout al forumului. BRAVO ! Si tot respectul pt. faptul ca n-ai "infipt" o Toyota in prim plan :lol: "politicaly corect" ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 max...de ce nu vad pozele....ca am platit net-ul :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 31, 2007 Autor Partajează Postat Mai 31, 2007 max...de ce nu vad pozele....ca am platit net-ul :lol: :lol: :lol: S-au pierdut cateva poze in timpul unor manevre de lucru la forum. I-am rugat pe cei care au postat poze sa le mai puna o data. Mai dureaza putin pana vom ajunge la varianta finala de aranjare a forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 S-a rezolvat problema aia cu reglarea latimii paginii in functie de rezolutia monitorului ... multumim ! ... ... se poate pune si versiunea in lb. engleza ? ... evident, cu pastrarea lb. romane, pentru aceia care-s mai putin familiarizati cu termenii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 intre timp ma bucur ca se pot pune poze de 200kb, arata mai bine..sper sa fie spatiu pe server 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2007 intre timp ma bucur ca se pot pune poze de 200kb, arata mai bine..sper sa fie spatiu pe server 8) Am alocat 100GB pe server pentru forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Mai explicati-mi ceva: de ce cateodata incap zeci de poze pe o pagina, alta data topicul se divide pe mai multe pagini? Doar curiozitate... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2007 Mai explicati-mi ceva: de ce cateodata incap zeci de poze pe o pagina, alta data topicul se divide pe mai multe pagini? Doar curiozitate... Ma depaseste , nu am observat asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Nebanuite sunt caile forumului :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2007 E mai interesant asa. Nu e monoton. Tot timpul in schimbare. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Mai explicati-mi ceva: de ce cateodata incap zeci de poze pe o pagina, alta data topicul se divide pe mai multe pagini? Doar curiozitate... dupa cate am obeservat pagina se incheie dupa un anumit nr de posturi adica 15, nu dupa cate poze sunt postate. daca te referi la pagina lui mugur cu land rover acolo el a pus mai multe poze intr-un post si pagina inca nu a ajuns la 15 posturi, de aia nu s-a incheiat. asa am observat eu. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Maaaax, da-ne mai multe emoticoaneeeee !!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Buna ideea cu thumbnailurile pe prima pagina. Dar ar trebui sa fie toate la fel de mari, de ex. 50x50 pixeli. Ar arata mai frumos, dupa parerea mea. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 16, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2007 Buna ideea cu thumbnailurile pe prima pagina. Dar ar trebui sa fie toate la fel de mari, de ex. 50x50 pixeli. Ar arata mai frumos, dupa parerea mea. Vor fi la fel. Acum am facut doar niste teste. Eventual mai ganditi-va si voi la niste imagini specifice pentru sectiunile ramase fara iconita deocamdata. Dimensiune 60x60 pixeli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 mie imi place cu iconitze dar mis e pare cam incarcat. nu exista alt modalitate de a arata unde s-a postat ceva nou ? adica fara gume.....? eu stiu un chenar ceva .....intreb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Backgroundul cafeniu al sectiunii respective ar putea fi de alta culoare, un roscat, un bleu... si asa s-ar distinge mai usor. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 mie imi place cu iconitze dar mis e pare cam incarcat. nu exista alt modalitate de a arata unde s-a postat ceva nou ? adica fara gume.....? eu stiu un chenar ceva .....intreb. Vorbesc cu programatorul sa se ocupe si de problema asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 ora se poate regla? GMT+2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 22, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2007 ora se poate regla? GMT+2 Eu am reglat din setarile forumului dar vad ca tot nu se schimba. Ma interesez sa vad care e problema. Nu am observat-o pana acum. Mersi. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 ora se poate regla? GMT+2 Eu am reglat din setarile forumului dar vad ca tot nu se schimba. Ma interesez sa vad care e problema. Nu am observat-o pana acum. Mersi. :wink:Poate ai ramas fara baterii la ceas :lol: :lol: :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 In partea de sus a mesajelor apare data si ora trimiterii: Trimis: 2007 Iun Vin 6:55 pm Nu stiu voi cum sunteti, mie data mi-ar placea asa: Trimis: 2007 Iun 22 6:55 pm sau Trimis: 2007.06.22 6:55 pm 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 In partea de sus a mesajelor apare data si ora trimiterii: Trimis: 2007 Iun Vin 6:55 pm Nu stiu voi cum sunteti, mie data mi-ar placea asa: Trimis: 2007 Iun 22 6:55 pm sau Trimis: 2007.06.22 6:55 pm Asta nu e setare din profilul fiecaruia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Da, corect... cine stie, stie... multumesc! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 cateodata desi citesc posturile, imi apar ca necitite in continuare... mai are cineva problema asta? chiar si posturile mele.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate