Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Forum in lucru

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 224
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

:B :br

e mai sexi asa

ps la probleme am si eu una ma loghez user pass bla bla ...si nimik scriu din nou user parola ,ma loghez ... posturi noi ,sa vaz si eu ce s-a scris ...nici un mesaj de la ultima vizita .asta la alte calculatoare ,la pc ul meu normal de la munca unde i-am zis sa ma tina minte si logat for ever nu se intampla asa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:B :br

e mai sexi asa

ps la probleme am si eu una ma loghez user pass bla bla ...si nimik scriu din nou user parola ,ma loghez ... posturi noi ,sa vaz si eu ce s-a scris ...nici un mesaj de la ultima vizita .asta la alte calculatoare ,la pc ul meu normal de la munca unde i-am zis sa ma tina minte si logat for ever nu se intampla asa

sterge cookiurile

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare..

In aria in care "moderez", daca postez ceva si vreau sa modific apoi postul , apare mesajul

"Ne pare rău dar doar cei care sunt administratori pot modifica un mesaj în acest forum"

.. Asa trebuie sa faca?

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Am si eu o intrebare..

In aria in care "moderez", daca postez ceva si vreau sa modific apoi postul , apare mesajul

"Ne pare rău dar doar cei care sunt administratori pot modifica un mesaj în acest forum"

.. Asa trebuie sa faca?

Verific imediat

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Azi am avut o cadere a serverului. Se pare ca nu rezista la caldurile care sunt aici mai ales in regimul 24 din 24 in care merge.. Am comandat o instalatie de aer conditionat pentru incaperea asta unde e si serverul. Ciudat e ca calculatoarele vechi si mai slabe merg de rup iar serverul care e nou si performant da rateuri. :grin:

Eu sper ca nu vom mai avea probleme. Daca mai observati asa ceva si eu nu sunt pe faza va rog sa imi dati un mesaj la 0744573788.

PS. Multumesc Koala pentru mesaj. :tk

Link spre comentariu

daca va face fata,pt ca peste o anumita temperatura afara nici aerul conditiobat nu mai face fata, observata clar la munca.. unde trebuie sa mai oprim din aparate si sa udam cu furtunul unitatea exterioara
... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
Sa nu clipeasca :grin:

chestia aia clipeste cat timp te uiti in ea .

abordatio sau................ si nu mai clipeste

mie mi se pare ... OK

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator koala

Referitor la Sectiunea Internationala :

... propun comasarea tuturor rubricilor [ engleza, franceza, germana, etc., etc. ] intr-una singura, comuna tuturor "limbilor straine" ... oricum, vad ca nu se inghesuie strainii sa posteze si mai scurtam un pic din pagina, atunci cand "scroll-uim" de sus in jos ...

Link spre comentariu

... propun comasarea tuturor rubricilor [ engleza, franceza, germana, etc., etc. ] intr-una singura, comuna tuturor "limbilor straine" ... oricum, vad ca nu se inghesuie strainii sa posteze si mai scurtam un pic din pagina, atunci cand "scroll-uim" de sus in jos ...

De acord cu koala. O sectiune "Foreign members" sau "International members", care sa grupeze toate "limbile" :D straine! :wink:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

subscriu. oricum nu sunt toate "limbile streine"....

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare