suzuker Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 si eu, dar rareori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 Mai bine sa le vezi de doua ori decat deloc. :) Nu stiu care e treaba ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 Au aparut iconite noi. O sa le mai suplimentam in timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Au aparut iconite noi. O sa le mai suplimentam in timp. SUPPPPPPPEEEEEEER ! :Gr http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 :tk, :pl more emoticons :) :) :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 :B :br e mai sexi asa ps la probleme am si eu una ma loghez user pass bla bla ...si nimik scriu din nou user parola ,ma loghez ... posturi noi ,sa vaz si eu ce s-a scris ...nici un mesaj de la ultima vizita .asta la alte calculatoare ,la pc ul meu normal de la munca unde i-am zis sa ma tina minte si logat for ever nu se intampla asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 :B :br e mai sexi asa ps la probleme am si eu una ma loghez user pass bla bla ...si nimik scriu din nou user parola ,ma loghez ... posturi noi ,sa vaz si eu ce s-a scris ...nici un mesaj de la ultima vizita .asta la alte calculatoare ,la pc ul meu normal de la munca unde i-am zis sa ma tina minte si logat for ever nu se intampla asa sterge cookiurile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Am si eu o intrebare.. In aria in care "moderez", daca postez ceva si vreau sa modific apoi postul , apare mesajul "Ne pare rău dar doar cei care sunt administratori pot modifica un mesaj în acest forum" .. Asa trebuie sa faca? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 Am si eu o intrebare.. In aria in care "moderez", daca postez ceva si vreau sa modific apoi postul , apare mesajul "Ne pare rău dar doar cei care sunt administratori pot modifica un mesaj în acest forum" .. Asa trebuie sa faca? Verific imediat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 Incearca acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 :al :tk ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2007 Azi am avut o cadere a serverului. Se pare ca nu rezista la caldurile care sunt aici mai ales in regimul 24 din 24 in care merge.. Am comandat o instalatie de aer conditionat pentru incaperea asta unde e si serverul. Ciudat e ca calculatoarele vechi si mai slabe merg de rup iar serverul care e nou si performant da rateuri. :grin: Eu sper ca nu vom mai avea probleme. Daca mai observati asa ceva si eu nu sunt pe faza va rog sa imi dati un mesaj la 0744573788. PS. Multumesc Koala pentru mesaj. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Daca ii pui climatizare nu o sa mai faca figuri. Si nu ne mai da emotii :grin: :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 daca va face fata,pt ca peste o anumita temperatura afara nici aerul conditiobat nu mai face fata, observata clar la munca.. unde trebuie sa mai oprim din aparate si sa udam cu furtunul unitatea exterioara ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Maxule nu stiu ce faceti acolo dar arata bestial :10 :no11 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 mie nu imi plac noile iconitze...mai ales alea cu new :P le-as schimba....cu ceva mai prietenos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Alea cu new daca nu ar clipi ar fi ok,asa sunt cam obositoare 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 bla bla bla ......circotasilor.... :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 mie nu imi plac noile iconitze...mai ales alea cu new :P le-as schimba....cu ceva mai prietenos faceti propuneri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Sa nu clipeasca :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Sa nu clipeasca :grin: chestia aia clipeste cat timp te uiti in ea . abordatio sau................ si nu mai clipeste mie mi se pare ... OK Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Referitor la Sectiunea Internationala : ... propun comasarea tuturor rubricilor [ engleza, franceza, germana, etc., etc. ] intr-una singura, comuna tuturor "limbilor straine" ... oricum, vad ca nu se inghesuie strainii sa posteze si mai scurtam un pic din pagina, atunci cand "scroll-uim" de sus in jos ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Referitor la Sectiunea Internationala : ... propun comasarea tuturor rubricilor [ engleza, franceza, germana, etc., etc. ] intr-una singura, comuna tuturor "limbilor straine" ... oricum, vad ca nu se inghesuie strainii sa posteze si mai scurtam un pic din pagina, atunci cand "scroll-uim" de sus in jos ... De acord cu koala. O sectiune "Foreign members" sau "International members", care sa grupeze toate "limbile" :D straine! :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Referitor la Sectiunea Internationala : ... propun comasarea tuturor rubricilor [ engleza, franceza, germana, etc., etc. ] intr-una singura, comuna tuturor "limbilor straine" ... oricum, vad ca nu se inghesuie strainii sa posteze si mai scurtam un pic din pagina, atunci cand "scroll-uim" de sus in jos ... subscriu. oricum nu sunt toate "limbile streine".... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate