Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Forum in lucru

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 224
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Scuze, aţi atins limita de încărcare de 1 MB

Nu imi dau seama ce poate fi. Limita ta de incarcare e High exact ca si la mine si ca si la altii.

Poate ai incercat sa pui o poza prea mare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
la multi ani Max

De cand ati pus headerul nou nu-mi mai incape pagina de forum in ecran ... adica s-a latzit forumu ca sa zic asa :D . E destul de deranjant sa folosesti tot timpul scrollul orizontal.

Care-i baiu?

E mai lat decat celalalt.

Dar oricum ma chinuiesc sa muncesc la un header nou care va fi mai ingust dar sunt in pana de inspiratie in acest moment.

:grin:

Acesta de acum e pus doar temporar de Anul nou.

Link spre comentariu

o prezentare frumoasa a unui forum ... http://www.4x4offroad.co.za/members.htm

Chestia asta am vrut sa o fac eu de multa vreme dar nu am gasit pe cineva care sa creeze optiunea asta ca fiecare membru sa isi completeze singur datele.

A doua varianta este ca sa fac eu personal treaba asta dar, din pacate, asta ia mult timp, timp de care nu dispun.

Oricum, am cerut oferte de webdesign pt ca dorim sa restructuram intreg forumul, sa facem si site-ul clubului plus inca ceva (surpriza deocamdata ).

:bean

Poate o sa reusasca altii sa fac si optiunea aceasta cu prezentarea detaliata a membrilor.

Link spre comentariu

o prezentare frumoasa a unui forum ... http://www.4x4offroad.co.za/members.htm

Chestia asta am vrut sa o fac eu de multa vreme dar nu am gasit pe cineva care sa creeze optiunea asta ca fiecare membru sa isi completeze singur datele.

A doua varianta este ca sa fac eu personal treaba asta dar, din pacate, asta ia mult timp, timp de care nu dispun.

Pentru aia s-a facut un formular cu campuri in care fiecare si-a bagat datele si totul s-a stocat intr-o baza de date. Nu cred ca poti sa faci asta cu vreun engine de forum. Se poate face insa destul de simplu intr-un site. Apoi trebuie facut un script care sa-i oblige pe toti cei care intra pe forum sa-si treaca din nou datele in form-ul ala.

Sigur o sa poata programatorul pe care il gasesti.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Se lucreaza la updatarea forumului la ultima versiune aparuta. Vor fi modificari masive, optiuni noi.

Vom face in asa fel incat forumul sa nu fie inactiv mult timp.

Sa nu va speriati daca noaptea pe la ora 2-3 , forumul nu va functiona. Aceste intreruperi sunt absolut necesare pentru a face modificarile de care v-am spus.

Multumesc pentru intelegere.

Max

:c

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Forum in lucru

Noua fata a :c arata bine si curat...dar trebuie sa mai sap ceva sa gasesc si de criticat, ca nu se poate :h5

Inca nu sapa ca mai avem de lucru. Discutam peste cateva zile. Oricum, e binevenita orice sugestie.

Link spre comentariu

Dupa cum v-am promis, forumul a suferit schimbari majore.

Forumul este bazat pe o versiune total noua, cu multe optiuni noi.

In aceasta saptamana se va lucra constant la micile detalii si imbunatatiri de design si functionalitate.

Adresa oficiala a forumului este forum.club4x4.ro

Nu mai utilizati forum.maxoffroad.ro.

Pe http://www.club4x4.ro va fi pagina clubului :c . Acesta va fi activa in cateva zile.

Va rugam sa ne sesizati daca observati anomalii in functionarea forumului.

Orice sugestie de asemenea este binevenita.

Multumim

Echipa Club4x4 :c

Link spre comentariu

de ce trebuie sa ma autentific mereu?

In pagina principala, in partea de jos sub sectiunea International board, exista o comanda "Åžterge toate cookie-urile forumului" .

Apasa pe aceasta comanda si verifica dupa aceea.

E valabil pentru toti cei care va loviti de problema asta.

Link spre comentariu

de ce trebuie sa ma autentific mereu?

In pagina principala, in partea de jos sub sectiunea International board, exista o comanda "Åžterge toate cookie-urile forumului" .

Apasa pe aceasta comanda si verifica dupa aceea.

E valabil pentru toti cei care va loviti de problema asta.

L-am folosit... si tot nu ma tine minte! Trebuie sa ma autentific de fiecare data cand intru. Ceva lecitina mere? :grin:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare