Max Postat Februarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru de ce trebuie sa ma autentific mereu? In pagina principala, in partea de jos sub sectiunea International board, exista o comanda "Åžterge toate cookie-urile forumului" . Apasa pe aceasta comanda si verifica dupa aceea. E valabil pentru toti cei care va loviti de problema asta. L-am folosit... si tot nu ma tine minte! Trebuie sa ma autentific de fiecare data cand intru. Ceva lecitina mere? :grin: Inca iti mai face problema asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Nu are postari de la ultima vizita... :pl ca mi-era moolt mai usor I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Max eu m-as bucura cu un contrast mai mare intre scris si background. Ma cam chiorasc sa citesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Nu are postari de la ultima vizita... :pl ca mi-era moolt mai usor Esti sigur? Ia verifica mai bine. In dreapta sus "Vezi posturile noi" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru ... L-am folosit... si tot nu ma tine minte! Trebuie sa ma autentific de fiecare data cand intru. Ceva lecitina mere? :grin: Inca iti mai face problema asta? Da! Inca nu ma recunoaste! De fiecare data cand intru, trebuie sa ma autentific, chiar daca bifez casuta "de memorie"! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru ar fi fain sa se deschida linkurile in alta pagina ( cu era pana acum ) si nu in aceeasi pe care te uiti de fapt, e nasol ca daca nu esti atent o inchizi si iti dai seama ca ai ramas cu ochii in soare si o iei de la capat in rest felicitari , e OK :B http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru ca ma autentific de n-spe ori, asta nu ma deranjeaza. dar culorile astea sterse, pastelate, caldute, odihnitoare, etc, etc, etc, :grin: ma scot din minti! :ang2 alb negru era prea simplu? :grin: se vede frumos maron inchis pe maron deschis, numai ca eu nu stau dimineata sa-mi asortez sosetele si cravata. ar trebui sa primeze uzabilitatea si ergonomia si nu o schema de culori.... aia 2 roni ai mei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Hm.. Mie imi place cum "arata" acum interfata forumului..evidentiaza avatarul, intr-un post. Cred, insa, ca ar trebui alese nuante mai inchise pentru titluri si pentru nickname-uri.. In rest.. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru subscriu la ce a zis redscarlet si adaug ca iconitzele de la "new post" si "no new posts" sunt cam greu de vazut din prima... dar arata bine bine forumu :D wacky colours! :-P Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Subscriu 100% la cele 3 postari de mai sus. Si dunga maro groasa ar trebui un pic mai sus, sa nu separe data/ora de corpul mesajului. Ci mesajele intre ele. P.S. Nici pe mine nu vrea să mă reÅ£ină la autentificare. Bifez căsuÅ£a ÅŸi la următoarea logare nu e bifată. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Vom tine cont de aproape toate sugestiile de mai sus. Svejkule, daca punem doar alb si negru vor fi altii care vor spune ca e prea sec. mrJv: alea sunt iconite standard ale forumului. Acestea vof fi schimbate cu altele personalizate si mult mai vizibile. Redscarlet: Ok, rezolvam Buhu : Rezolvam si asta. (te-am vazut ce matinal erai pe forum azi dimineata. La ora 6 cand am terminat noi lucrul, tu si cu Aztec v-ati trezit ca sa mergeti la munca. :grin: Dar imi place de voi ca, primul lucru a fost sa intrati pe forum. :hi ) Legat de autentificare, la mine merge bine dupa ce am sters cookiurile forumului. Dar oricum, se mai studiaza problema. In cursul aceste saptamani se vor rezolva o mare parte din problemele existente. Forumul este inca in lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru ... Si dunga maro groasa ar trebui un pic mai sus, sa nu separe data/ora de corpul mesajului. Ci mesajele intre ele. Ora si data de acolo sunt de la mesajul de sus nu la cel de jos. Asa ca dunga maro este exact intre mesaje. ... P.S. Nici pe mine nu vrea să mă reÅ£ină la autentificare. Bifez căsuÅ£a ÅŸi la următoarea logare nu e bifată. Ai sters cookie-urile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru @max: ok, merci :) si vom avea si colour schemes alternative? selectabile din control panel? :pr1 eu am firefox si n-am avut niciodata probleme sa ma retina forumu... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Ora si data de acolo sunt de la mesajul de sus nu la cel de jos. Asa ca dunga maro este exact intre mesaje. Poate ar trebui pusa ora aia si data undeva unde sa fie ma "intuitiv". In rest, total de acord cu iconitele de "new posts", care sunt imposibile, si cu culorile, care m-au facut sa-mi dereglez monitorul azi la servici :sr Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Se vor rezolva absolut toate doleantele voastre... putintica rabdare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru Ai sters cookie-urile? Da. La fel nu ma recunoaste. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Forum in lucru @hamat5: da-i sa stearga tot ce e in cache... @max: si inca ceva: "ce masina conduci" la profile Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru Max, cu respect iti spun ca nu reusesc sa fac "combinatia" ce mi-ai spus-o. Adica am facut dar degeaba. Trebuie sa ma autentific la fiecare deschidere a paginei. Este obositor... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru @max: si inca ceva: "ce masina conduci" la profile Se lucreaza la treaba asta, nu am uitat de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stk Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru Cu respect va aduc la cunostinta faptul ca "aici merge". Pe doua compuri, si la job si acasa. Asta doar asa, de fapt divers, bineinteles ca pe voi nu va incalzeste cu nimic. Sugestie (e scrisa si mai sus): stergeti (direct din meniul browserului, nu din pagina forumului) tot ce tine de cache, cookies, authenticated sessions. Pe firefoxu' din dotare, treaba asta se face din Tools/Clear Private Data. Pe un Internet Explorer (6.0), din Tools/Internet Options - Delete Cookies. Pe alte browsere, cautati ceva asemanator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru Max, cu respect iti spun ca nu reusesc sa fac "combinatia" ce mi-ai spus-o. Adica am facut dar degeaba. Trebuie sa ma autentific la fiecare deschidere a paginei. Este obositor... Eu zic sa mai faci treaba respectiva o data sau de doua ori. Si eu am avut problema asta dar , dupa ce am sters cookie-urile nu am mai avut probleme. Oricum, cautam solutie si la problema asta. Asa ca, putina rabdare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru Chestia cu cookiesurile deriva din faptul ca momentan forumul are trei adrese... http://www.club4x4.ro http://forum.club4x4.ro http://forum.maxoffroad.ro El seteaza un cookie, pentru unul din domenii, dar daca voi intrati de pe alt domeniu, atunci browserul refuza cookieul, si automat, daca deschideti un link nu va va recunoaste drept autentificati. Problema se va rezolva foarte elegant, astfel. http://www.club4x4.ro - va fi un mic site cu cateva poze, si link catre forum (pe viitor, desigur, va fi extins) http://forum.club4x4.ro - va fi adresa oficiala si fireasca a forumului http://forum.maxoffroad.ro - va fi un mic site unde vi se va comunica noua adresa oficiala a forumului (vezi mai sus). Avand o singura adresa, un singur cookie, nu vor mai fi probleme :) De ce am pus toate domeniile sa deschida forumul? Pentru ca toata lumea sa ajunga cu bine la forum, acum la inceput... urmand ca in foarte scurt timp sa sistematizam chestia cu domeniile (asa cum am descris mai sus) Pana cand rezolvam asta cu domeniile, va invit sa va actualizati favorites / bookmarks / linkurile pe care le aveti la adresa oficiala - http://forum.club4x4.ro - si sa accesati forumul folosind aceasta adresa. Daca veti accesa forumul cu aceasta adresa, stergeti cookies, nu vor exista probleme de autentificare (ele exista pentru ca intrati de pe forum.maxoffroad.ro) Cam asta e cu autentificarea (povestea pe lung)... Celelalte modificari sunt toate avute in vedere si se lucreaza :) Micile detalii fac lucrurile sa fie frumoase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stk Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru [..] Pana cand rezolvam asta cu domeniile, va invit sa va actualizati favorites / bookmarks / linkurile pe care le aveti la adresa oficiala - http://forum.club.4x4.ro [..] vezi ca ai pus un punct in plus ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru Am corectat eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Forum in lucru Cred ca odata cu schimbarea adresei trebuie reindexat si in mooarele de cautare.. problema momentan nu am decat de lizibilitate ...spcifica mie care acasa am peste 1 m fata de monitor.. PS.. parca era si o functie/buton.. UP/SUS/TOP, sau ceva similar, la fiecare post.. e utila. PSS.. editat ca sa nu mai pun inca un post.. dimensiunea pozelor postate pe forum merge din soft cropate automat la o anumita rezolutie (800*600 de ex) si sa apara o functie "dimensiunea originala"?.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate