Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La nooroi cu noi ! 21.02.2009.

iuliancris

Postări Recomandate

M-am gandit impreuna cu GPScu sa va invitam la un nou traseu foarte frumos. Destinatia traseului este Aprozi, la aproximativ 30-35 km de Bucuresti ; dar vom merge pe asfalt decat 4-5 km de la locul intalnirii, in rest noroaie,ravene,padure si alte surprize frumoase. Intalnirea este sambata la casa Iacob, ora 8.30.
Nissan Patrol y 61
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009.

Iuliane, am fost primul care am primit invitatia telefonic de la GPScu si nici nu sti ce rau imi pare ca nu am cum sa va insotesc la prima iesire in teren cu noile voastre Patroale, mai ales ca v-am fost nas la trecerea pe Y60. :grin: :h5 Sigur "nebunul" :grin: ala de bullbar nu va rateaza, ca doar il stiti ca e bolnav de TERENita :ha: :ha:

N-am cum sa vin ca este Campionatul National de Sports Chanbara si sunt in staff-ul de organizare, arbitru sef si director tehnic al federatiei de profil, dar va urez distractie maxima, multe poze pe care sa le vedem si noi (vedeti cum faceti sa vina si watcher :ft :grin: ) si saptamana viitoare incerc sa organizez eu si Marele Alb un alt super traseu, ocazie cu care ne vom vedea la treaba. :h5

Link spre comentariu

Baietzi va scoateti jucariile la plimbare?.............Ce kef am.... dar trebuie sa duc utilaju la taiat la tinichigerie si un pic de mecanica......... :bravo

P.S. aveti grija cu traseul, daca o mai luati pe la "santul ala dinaintea padurii" unde am prapadit eu gumele orbit.......pt k vanatorii au pus cuie si scoabe tocmai pentru a restrictiona accesul.... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

M-am gandit impreuna cu GPScu sa va invitam la un nou traseu foarte frumos. Destinatia traseului este Aprozi, la aproximativ 30-35 km de Bucuresti ; dar vom merge pe asfalt decat 4-5 km de la locul intalnirii, in rest noroaie,ravene,padure si alte surprize frumoase. Intalnirea este sambata la casa Iacob, ora 8.30.

nu vreti mai bine duminica??? ca maine, adica azi, nu poot... :sr

experientia docet.
Link spre comentariu

Din pacate eu nu vin pentru ca sunt la.....Deva! :grin: Si voi face exact ce nu am reusit data trecuta: offroad pe gheata cu 235-uri! :ha: :ha: Poate ma vedeti la stirile de la ora 5: "Stimati telespectatori un tampit s-a dus in rapa. Nu singur, ci cu tot cu masina. Oficialii au spus ca il scot cand se dezgheata" :banana

Sa aveti bafta la namolire! :h5

Link spre comentariu

Sa va noroiti bine si sa aduceti poze cu voi! Din pacate din nou zic pas ... probleme cu juniorul! Sper sa se rezolve pana luni! :sr

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Poate ma vedeti la stirile de la ora 5: "Stimati telespectatori un tampit s-a dus in rapa. Nu singur, ci cu tot cu masina. Oficialii au spus ca il scot cand se dezgheata" :banana

oficialii: bah, l-am scos p-asta din rapa dar...parca nu avea un G class!!! si... nici nu purta pantaloni scurti si tricou... :ha: :ha: :ha: :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Asta este doar o parte din poze, mai revin.

Deci intr-un cuvant am fost doar noi doi si mai mergem si maine. A fost ff frumos; putina zapada, noroi mult,paduri,ravene,dealuri, etc. Deci pentru cine vrea sa iasa maine-22.02.2009- cu noi , ramane locul stabilit la casa Iacob, ora 8.30; cu siguranta o sa va placa noul traseu. Va asteptam cu placere.

Nissan Patrol y 61
Link spre comentariu

ce jucarii saltaretze aveti............ :ha: :ha: :h5 :cl

Pai patroalele sunt recunoscute ca masini usoare cu tendinte de decolare. :ha: :ha: :ha:

Lasa ca de cand ma uit la iesirile vostre toate Patroalele sunt cu cracii in sus si gata de decolare, parca nu se supun legii gravitatiei. :grin:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Baieti, stiti ca asa sunt eu, ma anunt in ultima clipa oficial :ha: , da` maine sunt cu voi pe campii :ha: :h5 (dupa cum v-am confirmat mai devreme telefonic :h5 ) , n-am cum sa-mi las finutzi maine singurei prin hartoapele alea, ca vorba aceea pe care v-am mai spus-o, ca doar v-am fost baci :ypu slp , "Tractozauru` la nevoie se cunoaste!" :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare