Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La nooroi cu noi ! 21.02.2009.

iuliancris

Postări Recomandate

Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009.

@tractozaur...........erai ca o balerina in namol cand te ai dus personal sa verifici rezistanta COPACULUI URIAS.... :ha: :ha: :h5

@GPSscu.....ce tzi face spatele?......dar masina? :ha: :ha: :ha:

@iulian.....nu te mai intreb de patrolu tau k stiu k mai ai cateva acasa.... :ha: :ha:

P.S...azi mi a taiat tinikigiu patrolu cika s-ar putea sa ies si eu la sf saptamanii ca pilot, nu copilot, cameraman si alte alea.......... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acuma, sa ma intorc la marele GPScu, care astepta nerabdator sa ma revansez pentru faptul ca m-a scos din noroi :ha: dupa cum va declara mai tarziu, o sa vedeti in alt filmulet, citez: "...o mana spala pe alta!" :ha: ..., aiurea ca eram plini de noroi :happy si o iau cam pe unde l-am scos pe Iulian, cu indemnul fervent al lui GPScu DAI INANTE!!! :ha: si bineinteles ca exact cand era sa ies in shtrase..., RAMAN DIN NOU IMPOTMOLIT, dar mult mai aproape de celebrul deja de acum si salvator Baobab! :ypu :happy si repetir, faza cu datu` la radacina :P :sr

Link spre comentariu

revin cu o intrebare.......oare a contat k a tinut GPSscu copacul?

......@tractozaure........parca il si vad pe GPSscu, daca ceda copacu,pe scaun langa tine in dreapta prin parbriz bineinteles cu copacul urias in bratze.....la car e tu catre iulian....Nu i asha k imi dai si parbrizu?!? (pt cunoscatori)......... :ha: :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Asta e o lectia de cum sa troliez fara risc :bravo , facem asta foarte putin si este o masura foarte buna pt evitare lovituri daca se rupe cablu :1

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Vizitator carlo 4x4

Bravo baieti, distractia a fost pe cinste: actiunea, trolierea,noroi la greu, iar trambulina a fost de minune. Bafta multa in continuare.

Link spre comentariu

:bravo :bravo :bravo de 3x :bravo ... Nici nu stiu cand am citit 6 pag de commenturi si filmulete & poze ... impresionant baieti :1 Asa sarituri ca la gimnastica :grin: mai rar vezi :h5 :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pt. plummer, carlo 4x4 si ALF DMAX

Ne bucura faptul ca va place ce ati vazut si siguranta trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc! :hi In teren facem multe lucruri riscante, dar atata timp cat sunt respectate niste reguli de baza, distractia este pe cinste si nu se transforma in tragedie.

Mai departe :grin: Va spuneam ca ma intorceam sa-l scot pe tov. GPScu, sa mergem odata la ciolanu` ala :ha:

M-am asezat intr-o pozitie strategica :grin:, in asa fel incat sa nu mai existe posibilitatea sa alunec din nou catre solul mlastinos, si ne-am apucat de troliat..., dar distanta era undeva la 40-45 de metri si cum eu am cablu doar de 30, ne-am mai ajutat si cu doua sufe...

[youtube:1cq9dlgm]

[/youtube:1cq9dlgm]

Si catinel-catinel a iesit si GPScu la liman :h5

Link spre comentariu

Si cam asa arata in poz(n)e..., watchere, de ce n-ai venit ma, de ce? slp :ha: :h5

Link spre comentariu

Baietii in primul rand tin sa-i multumesc sotiei lu iuliancris pt tot efortul facut adica un dute vino alergand dupa noii prin noroi , filmandune acele mari peripetii :1 Tin sa le multumesc baietilor pentru puterea de caracter de care au dat dovada , :rsp :rsp :rsp :rsp Iar in primul rand sunt mandru de ce a iesit din acasta distractie cu um singur mare regret ,, luat de acel vall de nebunie( saritura la trambulina ) nu i-am dat importanta riscului , evitand sa pun centura de siguranta ,, Ca drept dovada e vorba aia, prostia si mandria se plateste ! Acum consecintele se vad dupa spusele lu tractozauru si acele poze . Asadar dace incercati acele experimente ancorativa bine in scaun altfel ... :sl1 :sl1 :sl1

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Pt. GPScu

:rsp si ai grija cu "nebunia" din teren, ca te fura :grin: dupa cum bine ai vazut si nu mai ai 18 ani sa te refaci repede dupa efort slp asculta Tractozauru` ca ti-a fost baci si nas :ha: :h5 In orice caz, si pentru mine a fost o placere sa merg cu voi in teren :1 :bravo Apropo, vad ca bullbar a amutit, nu mai are cuvinte, cred ca si-a bagat unghia rau in gat, si-a dat seama de ce a pierdut :ypu :happy

Dupa ce ne-am noroit ca porci, ne-am gandit la intoarcere sa spalam putin masinile..., sa aibe aia de la spalatorie mai putin de lucru :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

... s-a aventurat si Gabi (axxel4you) cu bravul sau ARO cu motor de Toyota :grin: , ca am uitat sa va spun de la inceput :twisted: :ha: :h5

Link spre comentariu

... s-a aventurat si Gabi (axxel4you) cu bravul sau ARO cu motor de Toyota :grin: , ca am uitat sa va spun de la inceput :twisted: :ha: :h5

Ii mai trebuie un set de Ziarelli Extreme si un calcâi pe acceleratie :h5

Link spre comentariu

... si dupa cum spunea GPScu, al dumneavoastra Tractozaur :h5 Mie nu-mi place sa ma laud ca altii cu nume de bara fata :grin: :ha: care se da mare ca sare el, urca, face, drege si are si masina intacta pe urma, sare cu Tico unde am sarit noi cu Nissan-urile si banuiesc ca isi imagineaza ca la aterizare va fi si intreg :ha: :ha: ..., ah, pardon se mai arde cate un bec de la scrumiera :twisted: , COME OOOON! :ha: :ha:

Link spre comentariu

Dupa care ne-am uitat la ele, inca erau murdare :ha: si ne-am gandit sa repetam faza dar intr-o balta mai mare si cu mai multa apa :grin: :h5

Si vine Tractozauru`...

Link spre comentariu

Iuliane, nu am stat numai in fata calculatorului, am mai fost si pe la WC :ha: :ha: ..., sincer, am vrut sa le arat tuturor ce distractie a fost, si daca "corul laudatorilor" este mai timid vad decat la alti sau la alte dati:wink: din diferite motive :grin: , am zis ca n-ar fi rau sa arat de-a fir a par cum s-a desfasurat ziua de 22 februarie, anu` curent, pentru noi si restul, ca apreciaza cineva sau nu ce am trait noi acolo, este mai putin important pentru noi, important este feeling-ul ce nu poate descris si faptul ca pentru noi a mai fost o lectie de viata si ne-am mai luat o mica portie de fericire :h5

Si sa continui acum, a urmat GPScu la clatirea a doua...

Link spre comentariu

... si nu in ultimul rand, s-a mai aruncat si axxel4you odata (sau era copilotu`? :grin: )...

Link spre comentariu

Na si filmuletu` :ha:

[youtube:2k5s39ot]

[/youtube:2k5s39ot]

Na, uite ce greu ai iesit, daca era pe aici @bullbar te scotea pana ziceai "peste" :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare