Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. A venit si Aro, da` mai cuminte :hi :grin: :bravo [youtube:9wp0y6ii] [/youtube:9wp0y6ii] dupa care bineinteles ca "eroii" :ha: , adica eu, Iulian si impreuna cu ceilalti, copilotii (Goganu era cu gura cea mai mare :grin: ) si sotia lui Iulian, am inceput in cor sa strigam: GPScu, GPScu, GPScu :ha: dupa ce in prealabil il provocasem la lupta :F :ha: si incerca sa se eschiveze ca ii e mila de ea, ca nu vrea sa o rupa... :grin: , chestii d`astea :ha: , la care se urca nebunu` de GPScu :ha: :h5 in masina fulgerator :ha: , uita sa-si puna centura (lucru care s-a dovedit crucial pe urma :ha: ) se da in spate, se mai da putin, GAZ si... ce s-a intamplat va las sa vedeti in filmuletzu si pozele de mai jos (watchere, pacat ca te-ai dat la fund :ha: ) :ha: :P :h5 :1 :bravo [youtube:9wp0y6ii] [/youtube:9wp0y6ii] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. (watchere, pacat ca te-ai dat la fund Nu mai rasuci si tu cutitul ca ieri toata ziua am suferit pe tema asta :p Si ma mai suna si frati-miu pe seara: "l-am vazut pe Tractozaur plin de noroi - ai fost si tu?" :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Mai intai sa va felicit pe toti pentru iesire. Foarte frumoasa iar pozele si filmele sunt de exceptie. :1 domnilor! Si acum....pentru ca nu il pot ierta pe musiu Tractozaur, cateva cuvinte: nene, una e o galma in drum si alta e sa urci un mal cu farurile spre Steaua Polara! slp Apoi mai vine aspectul distrugerii masinii. Daca mai dai de doua ori cu ea asa...ai sa ramai pe butuci. :ha: :ha: Ideea este sa depasesti in asemenea conditii (sarituri, aplecari etc) obstacole de netrecut in alte conditii, nu sa iti rupi masina doar pentru poze! :P Si ca sa te acresc de tot... :grin: nu uita ca tu esti cocotat pe body, asa ca uita-te sub masina sa vezi ce ai mai rupt sau fisurat! Este superba poza cu tine in aer, dar te rog pune-ne si noua o poza cu tine la mecanic dupa sarituri! :ha: :ha: :ha: A...si ca sa ma urasti pe veci: galma aia o sari si cu Tico! Urca malul ala si mai vedem apoi daca nu cumva e vreo diferenta. :banana Pericolul la galma e sa nu cumva sa dai cu mecla in parbriz, ca in rest....te iau eu data viitoare la ravene si la maluri si vedem pe unde face pipi gaina! :ha: :ha: :ha: :ha: P.S. Pentru restul grupului, inclusiv finutul GPScu, felicitari...belea planarea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Pt. watcher Nu-i nici o problema :p , ma gandeam doar ce ocazie de poze ai ratat :grin: in special cele cu salturile (sa moara bullbar de necaz :ha: ) Pt. bullbar Bla, bla, bla :ha: :ha: :h5 Si sa continui povestea..., dupa salturile cu pricina zice GPScu, DA, DA, DAAA, haideti dupa mine, si a luat-o ca bezmeticu` la goana prin padure :ha: cum baieti cu ARO-ul nu aveau CB, da-i si ei dupa el si dupa Iulian si au reusit pana la urma sa propteasca ARO-ul in sleau :grin: , asa ca dupa cum se stie :grin: "Tractozauru` la nevoie se cunoaste!" (ai auzit bullbare :grin: ) i-am ajutat sa iasa din kkt [youtube:1sjuvxn5] [/youtube:1sjuvxn5] dupa care au considerat ei (super baieti :rsp ) ca animalu` lor poate sa treaca pe direct printr-un sant :ca adica... :ha: :h5 [youtube:1sjuvxn5] [/youtube:1sjuvxn5] ceea ce in poze s-a tradus cam asa (Gogane :rsp esti bun si ca pilot, copilot, dar si ca fotograf si cameraman amator :ha: , observi ca nu am zis ca cameraman amator :grin: :ha: ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Tractozaureeee...zi sa ti se rupa sufa ca nu ti-am lipsit! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Apropo, ca mi-a adus aminte bullbar de datu` cu mecla in parbriz :ha: , va aduceti aminte ca v-am spus ca eu mi-am pus centura si GPScu nu? :grin: Dupa ce a sarit GPScu, a deschis portiera si a cazut ca ranit de pe front :ha: , au, coloana, ba nu mai am aer :ha: ce a facut animalu`? Dupa ce a aterizat, a dat un cap in plafon :grin: , din cadere a rupt scaunu` (scaun de Patrol! :grin: ca e ditamai animalu` dupa cum spuneam :grin: ), a facut un stop pe piept cu volanu` si si-a muscat si limba :ha: :ha: :ha: Bullbare, apropo de "damage" :grin: Eu? Eu aveam o canistra de 10 litri de motorina in portbagaj pe care am uitat sa o leg si care s-a tranformat in proiectil la aterizare, mai precis mi-a spart o parte din luneta :ha: P.S. bullbare ai vazut sufa? :ha: :banana :h5 Normal ca mi-a fost dor de tine ca mi-esti simpatic :grin: :hi :banana , o aveam pregatita pentru tine :P :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si uite asa am mai mers un pic, am facut cateva coborari si urcari d`alea plicticoase cum ii plac lui bullbar :P :ha: , dar nu are rost sa va obosesc cu poze cu "masina cu farurile catre Steaua Polara" :ha: si i-am facut si dedicatii prietenului nostru drag, EL, numai EL, BULLBAR, BULLBAR, BULLBAR :ha: :ha: :ha: [youtube:2sbrhi3y] [/youtube:2sbrhi3y] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Tractozaureee.....pe panta aia ma dau cu roata de rezerva! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si am luat-o pe langa o mlastina, la care Iulian, dragul de el, :grin: e tarat fara voia lui in stanga drumului :ha: , Tractozauru` ce se gandeste: ma duc mai incolo, vin cu spatele, pun sufa :ha: si-l trag din sleaurile pe care si le-a facut singur iuliancris :ha: ... Zis si facut, numai ca nu am mai avut cum sa ies nici eu din clisa aia :ha: :ha: si da-le prin statie la baieti (GPScu si Goganu :h5 ) sa vina inapoi ca e groasa :ha: ceea ce s-a tranformat in mega dedicatie pentru..., bullbar :ha: :h5 [youtube:t41hvfuw] [/youtube:t41hvfuw] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. poz(n)e :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. poz(n)e :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si uite asa am ajuns eu la mana lui GPScu :ha: :sr , finutzu`, dragu` de el (ca e baiat finutz nu alta :grin: ) suflet mare, care m-a scos din kkt fara sa se laude pe urma ca l-am scos, etc, ca altii :ha: :h5 , dar o sa vedeti ca roata se intoarce :ha: (aviz bullbar, nu se stie niciodata :grin: :P ) [youtube:28l1ei02] [/youtube:28l1ei02] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Dupa care a urmat tentativa de a-l scoate pe iuliancris, tentativa care a esuat, GPScu s-a enervat si s-a aruncat si el in mrejele mlastinei :ha: , dar asta putin mai tarziu, dupa cateva poze care nu au fost puse cu baietii cu ARO-ul, etc. :h5 :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Vreau sa multumesc participantilor ca au avut rabdare cu mine mai ales ca am venit cu masina complet nepregatita, cat despre scut.... trebuia sa-l testez daca are unghiul de atac bine facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Pt. axxel4you Baieti, toata stima inca odata ca ati reusit sa va tineti dupa noi, va asteptam si data viitoare (cu MT-uri musai slp ) si Gabi (sper ca nu te botez :grin: ) multumesc de Castrol, ah si sa nu-l uit si pe Goganu, merci ma animalule :ha: pentru antigel :hi GPScu incearca sa-l traga singur pe iuliancris, dar era atat de alunecos terenul ca a trebuit sa ne legam cu sufa unul de celalalt, ca-l tragea si pe el in mal si cu toate astea tot nu am reusit deoarece nu avea cum sa treaca de santurile facute de Tractozaur... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si acum, doamnelor si domnilor :grin: , tentativa de scoatere..., in doi :grin: :ha: on screen! :ha: :P :h5 [youtube:21jw0pyy] [/youtube:21jw0pyy] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si uite asa nu puteam sa-l scoatem nici pe Iulian si implicit si pe axxel4u, ca si el era incotopenit, dar..., surprizaaaa :grin: Din locul in care ma aflam nu mai puteam sa ma misc nici eu pentru ca, patinam de ziceai ca sunt pe patinoar :ha: GPScu cu muschii la acceleratie zice: "Eu o iau prin dreapta, ies si va trag pe toti!" :ha: Zic: "Ma, nu te duce ca ramai si tu, ca acolo e mlastina mai mare slp " da` incapatanat cum il stiti :grin: , bineinteles ca pe acolo a luat-o si a ramas si el in noroi pana la genunchi :ha: Asa ca singura solutie eram eu, dar tot GPScu, tot EL, cu ideile lui multe :grin: , fratilor, vede un copacel (de fapt singurul pe o raza de un kilometru N-S-E-W, ca daca nu era ala acolo, nu stiu ce ne faceam :grin: , de fapt stiu, o sa va spuna Goganu intr-un filmulet mai incolo :ha: ) si zice: "Leaga-te de copacel, iesi tu si ne scoti si pe noi! " :grin: Zis si facut! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si dai, si lupta... :F :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Filmuletu` cu "parlamentarile" dinainte de a ma "lua" :bx de copacelu` ala dragut si de a-i da cateva la radacina :ha: :happy [youtube:vi6fe8qd] [/youtube:vi6fe8qd] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Tractozaure........ copacelul ala mic parca parca il numisei ......."copacul urias" :ha: :ha: :ha: Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si uite asa ma indreptam acum dupa victoria impotriva acelui baobab :grin: as putea spune :ha: catre Iulian sa-l scot din sleauri (ca deh` GPScu incapatanatu` ati vazut ce facu :ha: ), nu inainte de a-mi sterge tacticos :ha: statia CB care era plina de noroi, ca uitasem geamu` pe dreapta deschis si intrase noroi in masina la greu si trebuia sa fie si una din ciclul "Tara arde si baba se piaptana!" :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si a inceput planul B la extragerea din noroi a lui Iulian (ca doar imi promisese omu` ca-mi da geamul pe care il sparsesem cu canistra si nu puteam sa-l las acolo :grin: :h5 ) adica in filmulete se traduce cam asa :grin: :h5 [youtube:2ltqyn9e] [/youtube:2ltqyn9e] Victorieeeee :h5 [youtube:2ltqyn9e] [/youtube:2ltqyn9e] [youtube:2ltqyn9e] [/youtube:2ltqyn9e] Uitati-va si voi cum fuge ca din pusca Iulian dupa ce a iesit la liman :ha: :ypu [youtube:2ltqyn9e] [/youtube:2ltqyn9e] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Iar in poze asa :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si asa... :grin: Atentie la roata olarului :ha: si la sleaurile facute :ha: si la fata lu` Gabi (axxel4you) :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Goganu, mare descoperitor si "emitator" de ipoteze referitoare la Marea Enigma a celor care probabil au mai fost pe acolo :ha: :happy [youtube:121m55bm] [/youtube:121m55bm] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate