Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La nooroi cu noi ! 21.02.2009.

iuliancris

Postări Recomandate

Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009.

A venit si Aro, da` mai cuminte :hi :grin: :bravo

[youtube:9wp0y6ii]

[/youtube:9wp0y6ii]

dupa care bineinteles ca "eroii" :ha: , adica eu, Iulian si impreuna cu ceilalti, copilotii (Goganu era cu gura cea mai mare :grin: ) si sotia lui Iulian, am inceput in cor sa strigam: GPScu, GPScu, GPScu :ha: dupa ce in prealabil il provocasem la lupta :F :ha: si incerca sa se eschiveze ca ii e mila de ea, ca nu vrea sa o rupa... :grin: , chestii d`astea :ha: , la care se urca nebunu` de GPScu :ha: :h5 in masina fulgerator :ha: , uita sa-si puna centura (lucru care s-a dovedit crucial pe urma :ha: ) se da in spate, se mai da putin, GAZ si... ce s-a intamplat va las sa vedeti in filmuletzu si pozele de mai jos (watchere, pacat ca te-ai dat la fund :ha: ) :ha: :P :h5 :1 :bravo

[youtube:9wp0y6ii]

[/youtube:9wp0y6ii]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

(watchere, pacat ca te-ai dat la fund

Nu mai rasuci si tu cutitul ca ieri toata ziua am suferit pe tema asta :p

Si ma mai suna si frati-miu pe seara: "l-am vazut pe Tractozaur plin de noroi - ai fost si tu?" :P

Link spre comentariu

Mai intai sa va felicit pe toti pentru iesire. Foarte frumoasa iar pozele si filmele sunt de exceptie. :1 domnilor!

Si acum....pentru ca nu il pot ierta pe musiu Tractozaur, cateva cuvinte: nene, una e o galma in drum si alta e sa urci un mal cu farurile spre Steaua Polara! slp Apoi mai vine aspectul distrugerii masinii. Daca mai dai de doua ori cu ea asa...ai sa ramai pe butuci. :ha: :ha: Ideea este sa depasesti in asemenea conditii (sarituri, aplecari etc) obstacole de netrecut in alte conditii, nu sa iti rupi masina doar pentru poze! :P Si ca sa te acresc de tot... :grin: nu uita ca tu esti cocotat pe body, asa ca uita-te sub masina sa vezi ce ai mai rupt sau fisurat! Este superba poza cu tine in aer, dar te rog pune-ne si noua o poza cu tine la mecanic dupa sarituri! :ha: :ha: :ha:

A...si ca sa ma urasti pe veci: galma aia o sari si cu Tico! Urca malul ala si mai vedem apoi daca nu cumva e vreo diferenta. :banana Pericolul la galma e sa nu cumva sa dai cu mecla in parbriz, ca in rest....te iau eu data viitoare la ravene si la maluri si vedem pe unde face pipi gaina! :ha: :ha: :ha: :ha:

P.S. Pentru restul grupului, inclusiv finutul GPScu, felicitari...belea planarea!

Link spre comentariu

Pt. watcher

Nu-i nici o problema :p , ma gandeam doar ce ocazie de poze ai ratat :grin: in special cele cu salturile (sa moara bullbar de necaz :ha: )

Pt. bullbar

Bla, bla, bla :ha: :ha: :h5

Si sa continui povestea..., dupa salturile cu pricina zice GPScu, DA, DA, DAAA, haideti dupa mine, si a luat-o ca bezmeticu` la goana prin padure :ha: cum baieti cu ARO-ul nu aveau CB, da-i si ei dupa el si dupa Iulian si au reusit pana la urma sa propteasca ARO-ul in sleau :grin: , asa ca dupa cum se stie :grin: "Tractozauru` la nevoie se cunoaste!" (ai auzit bullbare :grin: ) i-am ajutat sa iasa din kkt

[youtube:1sjuvxn5]

[/youtube:1sjuvxn5]

dupa care au considerat ei (super baieti :rsp ) ca animalu` lor poate sa treaca pe direct printr-un sant :ca adica... :ha: :h5

[youtube:1sjuvxn5]

[/youtube:1sjuvxn5]

ceea ce in poze s-a tradus cam asa (Gogane :rsp esti bun si ca pilot, copilot, dar si ca fotograf si cameraman amator :ha: , observi ca nu am zis ca cameraman amator :grin: :ha: )

Link spre comentariu

Apropo, ca mi-a adus aminte bullbar de datu` cu mecla in parbriz :ha: , va aduceti aminte ca v-am spus ca eu mi-am pus centura si GPScu nu? :grin: Dupa ce a sarit GPScu, a deschis portiera si a cazut ca ranit de pe front :ha: , au, coloana, ba nu mai am aer :ha: ce a facut animalu`? Dupa ce a aterizat, a dat un cap in plafon :grin: , din cadere a rupt scaunu` (scaun de Patrol! :grin: ca e ditamai animalu` dupa cum spuneam :grin: ), a facut un stop pe piept cu volanu` si si-a muscat si limba :ha: :ha: :ha:

Bullbare, apropo de "damage" :grin: Eu? Eu aveam o canistra de 10 litri de motorina in portbagaj pe care am uitat sa o leg si care s-a tranformat in proiectil la aterizare, mai precis mi-a spart o parte din luneta :ha:

P.S. bullbare ai vazut sufa? :ha: :banana :h5 Normal ca mi-a fost dor de tine ca mi-esti simpatic :grin: :hi :banana , o aveam pregatita pentru tine :P :h5

Link spre comentariu

Si uite asa am mai mers un pic, am facut cateva coborari si urcari d`alea plicticoase cum ii plac lui bullbar :P :ha: , dar nu are rost sa va obosesc cu poze cu "masina cu farurile catre Steaua Polara" :ha: si i-am facut si dedicatii prietenului nostru drag, EL, numai EL, BULLBAR, BULLBAR, BULLBAR :ha: :ha: :ha:

[youtube:2sbrhi3y]

[/youtube:2sbrhi3y]
Link spre comentariu

Si am luat-o pe langa o mlastina, la care Iulian, dragul de el, :grin: e tarat fara voia lui in stanga drumului :ha: , Tractozauru` ce se gandeste: ma duc mai incolo, vin cu spatele, pun sufa :ha: si-l trag din sleaurile pe care si le-a facut singur iuliancris :ha: ... Zis si facut, numai ca nu am mai avut cum sa ies nici eu din clisa aia :ha: :ha: si da-le prin statie la baieti (GPScu si Goganu :h5 ) sa vina inapoi ca e groasa :ha: ceea ce s-a tranformat in mega dedicatie pentru..., bullbar :ha: :h5

[youtube:t41hvfuw]

[/youtube:t41hvfuw]
Link spre comentariu

Si uite asa am ajuns eu la mana lui GPScu :ha: :sr , finutzu`, dragu` de el (ca e baiat finutz nu alta :grin: ) suflet mare, care m-a scos din kkt fara sa se laude pe urma ca l-am scos, etc, ca altii :ha: :h5 , dar o sa vedeti ca roata se intoarce :ha: (aviz bullbar, nu se stie niciodata :grin: :P )

[youtube:28l1ei02]

[/youtube:28l1ei02]
Link spre comentariu

Dupa care a urmat tentativa de a-l scoate pe iuliancris, tentativa care a esuat, GPScu s-a enervat si s-a aruncat si el in mrejele mlastinei :ha: , dar asta putin mai tarziu, dupa cateva poze care nu au fost puse cu baietii cu ARO-ul, etc. :h5 :bravo

Link spre comentariu

Pt. axxel4you

Baieti, toata stima inca odata ca ati reusit sa va tineti dupa noi, va asteptam si data viitoare (cu MT-uri musai slp ) si Gabi (sper ca nu te botez :grin: ) multumesc de Castrol, ah si sa nu-l uit si pe Goganu, merci ma animalule :ha: pentru antigel :hi

GPScu incearca sa-l traga singur pe iuliancris, dar era atat de alunecos terenul ca a trebuit sa ne legam cu sufa unul de celalalt, ca-l tragea si pe el in mal si cu toate astea tot nu am reusit deoarece nu avea cum sa treaca de santurile facute de Tractozaur...

Link spre comentariu

Si acum, doamnelor si domnilor :grin: , tentativa de scoatere..., in doi :grin: :ha: on screen! :ha: :P :h5

[youtube:21jw0pyy]

[/youtube:21jw0pyy]
Link spre comentariu

Si uite asa nu puteam sa-l scoatem nici pe Iulian si implicit si pe axxel4u, ca si el era incotopenit, dar..., surprizaaaa :grin: Din locul in care ma aflam nu mai puteam sa ma misc nici eu pentru ca, patinam de ziceai ca sunt pe patinoar :ha: GPScu cu muschii la acceleratie zice: "Eu o iau prin dreapta, ies si va trag pe toti!" :ha: Zic: "Ma, nu te duce ca ramai si tu, ca acolo e mlastina mai mare slp " da` incapatanat cum il stiti :grin: , bineinteles ca pe acolo a luat-o si a ramas si el in noroi pana la genunchi :ha: Asa ca singura solutie eram eu, dar tot GPScu, tot EL, cu ideile lui multe :grin: , fratilor, vede un copacel (de fapt singurul pe o raza de un kilometru N-S-E-W, ca daca nu era ala acolo, nu stiu ce ne faceam :grin: , de fapt stiu, o sa va spuna Goganu intr-un filmulet mai incolo :ha: ) si zice: "Leaga-te de copacel, iesi tu si ne scoti si pe noi! " :grin: Zis si facut!

Link spre comentariu

Filmuletu` cu "parlamentarile" dinainte de a ma "lua" :bx de copacelu` ala dragut si de a-i da cateva la radacina :ha: :happy

[youtube:vi6fe8qd]

[/youtube:vi6fe8qd]
Link spre comentariu

Si uite asa ma indreptam acum dupa victoria impotriva acelui baobab :grin: as putea spune :ha: catre Iulian sa-l scot din sleauri (ca deh` GPScu incapatanatu` ati vazut ce facu :ha: ), nu inainte de a-mi sterge tacticos :ha: statia CB care era plina de noroi, ca uitasem geamu` pe dreapta deschis si intrase noroi in masina la greu si trebuia sa fie si una din ciclul "Tara arde si baba se piaptana!" :ha:

Link spre comentariu

Si a inceput planul B la extragerea din noroi a lui Iulian (ca doar imi promisese omu` ca-mi da geamul pe care il sparsesem cu canistra si nu puteam sa-l las acolo :grin: :h5 ) adica in filmulete se traduce cam asa :grin: :h5

[youtube:2ltqyn9e]

[/youtube:2ltqyn9e]

Victorieeeee :h5

Uitati-va si voi cum fuge ca din pusca Iulian dupa ce a iesit la liman :ha: :ypu

Link spre comentariu

Si asa... :grin: Atentie la roata olarului :ha: si la sleaurile facute :ha: si la fata lu` Gabi (axxel4you) :happy

Link spre comentariu

Goganu, mare descoperitor si "emitator" de ipoteze referitoare la Marea Enigma a celor care probabil au mai fost pe acolo :ha: :happy

[youtube:121m55bm]

[/youtube:121m55bm]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare