Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Pt.worldscape Cata dreptate ai :grin: si mie nu mie rusine sa o recunosc spre deosebire de bullbar :P , ce face vanitatea asta din om... :uameni :ypu :happy Pe film, cam asa arata prespalarea :ha: [youtube:2y8qrxtj] [/youtube:2y8qrxtj] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Clatirea a aratat live asa :h5 [youtube:38823crq] [/youtube:38823crq] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Dupa care Patroalele s-au gandit sa le dea si o ceara :ha: :ha: [youtube:1kdq7vls] [/youtube:1kdq7vls] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. V-ati facut de cap in toate felurile posibile ... si in toate pozitiile ... :bravo PERVERSILOR! :ha: Problema mea s-a rezolvat intre timp ...sambata incerc sa fiu prezent la "una mica"! Dar peste doua saptamani, deja va rup fashu! :P :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Yonutzu, chiar ma miram ce s-a intamplat cu tine de nu mai zici nimic... :P Este OK ala mic? Mi-a parut tare rau ca nu ai putut sa fi cu noi, stiu ca ti-a parut tare rau si tie si ca te-ai gandit la noi :h5 Vezi ca ti-am dedicat o poezie la cenaclu... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Deci cam asa s-a vazut de afara :grin: [youtube:2q4wdhph] [/youtube:2q4wdhph] si cam asa a fost inauntru (atentie la "textele" de la sfarsit) :ha: :happy [youtube:2q4wdhph] [/youtube:2q4wdhph] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. .....tin sa precizez ca filmerile facute de aproape (close view :grin: ) au avut un pret.......cand am ajuns aks eram plin de namol din cap pana in picioare.... :ha: :banana :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Gogane ai dreptate.... dar ambi fotogrfi ati fost in situatia asta........ :ha: :ha: Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Yonutzu, chiar ma miram ce s-a intamplat cu tine de nu mai zici nimic... :P Este OK ala mic? Mi-a parut tare rau ca nu ai putut sa fi cu noi, stiu ca ti-a parut tare rau si tie si ca te-ai gandit la noi :h5 Vezi ca ti-am dedicat o poezie la cenaclu... :ha: :ha: :ha: E bine, i-am scos aseara dupa un "mic meci"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Da gogane numai eu stiu cat namol am scos din masina :grin: :grin: :rsp bun fotograf tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. si cel mai bun copilot (gogane) :1 :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. @GPSscu.........io s mic pe langa un ZBURATOR ca tine..... :ypu :ypu :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. in ultimul fil parca ma vad pe mine cand am luat bariera aia in parbriz .... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. V-am tot spus ca moare bullbaru` de necaz, ca vad ca nici nu mai are cuvinte sa mai posteze ceva aici pe topicul nostru... :ha: :ha: :ha: Acum ca mai mi-am facut un pic de timp, ca vroiam sa fac asta si aseara dar ma luase un somn :sl1 (ca nu era decat vreo doua noaptea cand m-am oprit din postat :grin: ), vreau sa prezint inca odata masinile si protagonisti excelentei escapade de duminica :h5 Mai intai masinile... :ca :j :lr :grin: :hi Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Baieti....super iesire!! :bravo ...am vrut cu tot dinadinsul sa ies week-end-ul asta initiat de iuliancris... m-am pus sambata sa montez AVM-uri manuale... ...montat,verificat,probat...functionare ok!... inainte de ultima verificare pt duminica...vad ca incepe pompa de injectie sa "planga"de ziceai ca ia murit ma-sa... :sr ...alta iesire ratata pt mine... acum totul e ok!!!(marti... :ypu ...) sa vedem ce boala o mai lovi :) ..........sau nu?? :bannana anyway...cat ziceati ca , costa o pereche de arcuri pt y60? ...inca nu imi trebuiesc ...dar... :pr1 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Va mai exista si o data viitoare, noi sa fim sanatosi :h5 Depinde ce arcuri vrei (ma refer la fabricant... :grin: ), de ce intrebi, te-au speriat salturile? :ha: Si acum oameniiiiiii :grin: :uameni :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Nu exista arcuri pt salturile alea...............baietzii le au sudat........ :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. :ft :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. GOGANE, nu dormi? :sl1 :b :ap Continuam... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si nu in ultimul rand sotia lui iuliancris, careia ii multumim ca ne-a suportat :tk :tk :dr2 :al :10 si ne-a facut poza asta frumoasa la iarba verde :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Domnilor felicitari. Nu pt traseu :P , ci pt spirit! :h5 Ma bucur ca va am prieteni! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. @tractozaur.........auzi tu la el...STAN SI BRAN..... :ha: :ha: :h5 .....DA sunt PATROLIST convins, desi ash fi vrut sa fiu PETROLIST....k imi preparam si eu mai repede PATROLU... :ypu @bullbar....respect pt felul de a trai momentu..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. hai gogane cat mai ai cu noile modificari :h5 :bannana :bannana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. @GPSscu.........deci azi mi am luat ulei de transmisie (14L) pt cutie, cutie transfer, diferentiale.....suge porcu k e mare....dupa aia am trecut pe la baietzii de de la tinikigerie,...super baietzi...am dus utilaju de 3 zile si au taiat doar o aripa (jegosii)....domne k maine stam numai de ea......in concluzie....tare mi e teama k voi fi tot copilot....... P.S. GPSscule ai vazut cum ne a facut tractozauru?...........STAN SI BRAN....uitate mai sus la poza aia de la CASA IACOB..... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. gogane am auzit de iesire cred ca acum eu zic pas , m-am apucat de antifonare si cred ca o vopsesc toata ma luat draci o fac din bara in bara. la adresa lu cristi no coment asta e daca suntem comici :grin: :grin: :grin: :bannana :ypu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate