Tractozaur Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Pt. GPScu :rsp Pt. GOGANU Ai vazut Gogane, GPScu nu se supara :grin: pe mine asa usor, ca doar d`aia face parte acum din Off-Road Runners Team :1 (GPScu impreuna cu bunul lui prieten iuliancris :hi care in urma "evenimentelor" speciale pe care le-am trait impreuna, am decis impreuna cu coechipierul meu, Marele Alb, sa faca parte din aceeasi echipa de lupta :F dotata cu Patroale denumita generic Off-Road Runners Team!!!). Hai ca am glumit si eu un pic, nu te supara :twisted: ca nu a fost cu intentie, dar comparatia aia mi-a venit mie in minte atunci :ha: :ha: ... si acum fara gluma :grin: te asteptam si pe tine sa faci parte din frateasca echipa de PATROLOZAURI :ha: :ha: si sa treci pe la mine sa-ti dau colantele, ca le meriti cu varf si-ndesat dupa cate ai "suferit" impreuna cu noi si la cat noroi ai inghitit! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Boss , vad ca usor ,usor ,lucrurile merg spre bine ,nu! tino tot asa ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si acum pentru micul marele :grin: nostru frate bullbar... :hi Apropo de "damage"-uri :grin: , in afara de geamul spart ( pe care l-am inlocuit ieri super repede cu ajutorul fratelui iuliancris :tk :tk) si coloanele si coastele noastre "rupte" :ha: :ha: in urma celebrelor de acum salturi (te asteptam si pe tine sa ne faci o demonstratie de salturi d`alea super simple :ha: peste galmitza aia cum i-i spui tu :ha: :banana :P ), masinile au rezistat eroic ca nu degeaba sunt Y60 :P (retine Y60 :ha: ), cel mai mare "damage" a fost faptul ca nu ai fost impreuna cu noi, pe traseul ala pentru care nu ne-ai felicitat tu :ha: si asta ne-a distrus sufletu` :ha: (ce ne-a distrus sufletul ramane sa decizi tu :grin: )... Deci am fost ieri la iuliancris unde isi prepara el masina in momentul de fata si unde si GPS-cu s-a decis azi sa se apuce de antifonare din bara in bara ca nu a mai avut timp sa faca acest lucru pana la iesirea de duminica, decizand provizoriu sa o antifoneze cu un pic de noroi :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Continuare poze la marele "damage" suferit de Tractozaur :ha: :ha: (vezi detalii la comentariu poze :grin: ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Boss ,ai facut poze astazi cad ai venit pe la noii , ca poate nu crede lumeaca chiar ca o antifonez ! da eu eram chiar ocupat , degresam aripile . Martorul e cristi daca nu ies saptamana asta . Dar insist ca imi doresc sa ies cu voii ! :h5 :1 :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Inca odata mii de multumiri lui Iulian care mi-a dat si pus geamu`, fara sa-mi ceara nici un sfantz si lui GPScu care m-a ajutat la montajul "sforicelelor" (ca d`aia sunt fratele lor mai mare de off-road :h5 ) Si la final geamul spate arata ca-n poza aia care i-am pus-o lu` GOGANU sa vada colantul cu Off-Road Runner, pus proaspat pe noul geam :h5 , dar daca tot eram p`acolo am mai adaugat si un mic detaliu pe care vroiam sa-l fac mai demult, adica neste "anticrengi" :ha: :banana Si dupa cum bine vezi bullbare, Tractozauru` e teafar, bine si nevatamat si evident la fel de frumos si aratos cum il sti :ha: :h5 Pt. GPScu Vin imediat si pozele alea in care se vede ca esti in tinuta de "scandal" :ha: :ha: P.S. GPScu asta este fanatic si tzicnit daca nu iese cu masina in teren si va rog sa-l credeti pe cuvant ca-i pare tare rau ca nu are cum saptamana asta, cred ca daca se mai simte vinovat ca nu vine, e in stare sa vina cu ea in teren jumate antifonata si jumate nu, numai sa fie cu voi :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. ...............deci dragii mei OFF ROAD RUNNERS TEAM.....este o onoare pt GOGANU.....micul GOGANU....sa se alature unei echipe bazate in primul rand pe respect si prietenie...... :h5 Astfel incepand cu data prezentei curge in vene sange de PATROL.......(GOGANOZAUR) :ha: :ha: :ha: ......... RESPECT fratilor : 1. Tractozauru 2. GPSscu 3. Iuliancris 4. Marele Alb (pe care personal nu l-am cunoscut dar am auzit numai lucruri de bine :h5 ). Vin dupa colanteeeeeeeeeee !!!!!!!!!! Sa ne fie iesirile plne de peripetzii si fara daune majore...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. da da da , cum zice bulbar recunosc m-am molipsit . bravo gogane patrolisti se inmultesc ,, brigada tractozaur,, :ypu :ypu :bannana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Dupa cum va spuneam, azi le-am facut cunostinta celor doi proaspeti membri Off-Road Runners Team, GPScu si iuliancris cu Marele Alb... :h5 Prin urmare in momentul acesta suntem 5 Off-Road Runners :1 (dupa cum spunea si GOGANU): 1) Off-Road Runner (Tractozauru` pentru prieteni :h5 ) - fondatorul Off-Road Runners Team :tk :tk 2) Marele Alb 3) GPScu 4) iuliancris 5) GOGANU :W Iata si cateva poze :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Si ultimele poze ale intalniri de azi..., ochiul maestrului..., Marele Alb!!! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Ultimile postari sunt SF-uri. Pozele sunt facute anul viitor ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. @pitonul.....Ce ochi critic ai....... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Pitonule, fac parte din seria "Back to the future part who the fuck knows which"... :ha: :ha: :ha: Bine ca te-ai sesizat ca sa dea naiba daca observasem "eroarea de greseala" :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Apropo de "damage"-uri :grin: , ca mi-am adus aminte..., cand am ajuns acasa, la o privire mai atenta, am remarcat ca portbagajul in urma sariturilor, se deplasase cu totul in fata :grin: ar fi fost tare sa ma trezesc cu el pe capota si parbriz, atunci chiar ar fi fost de pomina iesirea asta :ha: :ha: :ha: Priviti atent pe filmulet, cum in urma impactului cu solul, portbagajul vine catre in fata!!! :P :ha: :h5 [youtube:2tvsxrqh] [/youtube:2tvsxrqh] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. @frate tractozaure........patrolu tau sa comportat excelent avand in vedere ce a indurat..... :h5 Mai cade ceva....mai strangem ceva......mai inlocuim altceva si ne pregatim de urmatoarea iesire :banana P.S......am skos si eu GOGANOZAURU.....arata si el acum a PATROL (dupa micile modificari :ypu ) .....nici nu vreau sa tzi spun ce am gasit cand am skimbat uleiul in diferentiale si cutii...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Baniesc ca ai gasit ceva span care inota prin uleiul vechi.... :ha: :ha:..... :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. gogane tin sa iti felicit masinuta a iesit misto , tinand cont de un lucru repede si banii putini :bravo :bravo :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Gogane, pune cateva poze aici, acuma ca te-ai tot laudat ca ti-ai facut Patrolu` :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Asa e Gogane.............. :1 hai cu pozele.... Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Gogane ai uitat de poze ,ce se intampla ! :h5 :P tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. ORICUM ,EU L-AM VAUT SPER S FIE O SURPRIZA PLACUTA CELORLALTII ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. Momentan e singura poza care o am.........in teren o sa vedeti mai bine........ :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: La nooroi cu noi ! 21.02.2009. frumoasa mai gogane, frumoasa! :1 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate