Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aniversare Manole-Cheile Rasnoavei(27-29 iulie)

dream_car

Postări Recomandate

• Răspunsuri 105
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

CU PARERI DE RAU CA NU AM PARTICIPAT DECAT O ZI LA INTALNIREA DE LA CHEILE RASNOAVEI,PRILEJUITA DE ANIVERSAREA LUI MANOLE,TREBUIE SA MA OPRESC AICI CU EXPUNEREA POZELOR SI ASTEPT SA VAD POZE DE LA CONTINUAREA PETRECERII SI A PLIMBARILOR FACUTE DE CEI CARE AU RAMAS PANA LA SFARSIT.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super-intalnire !... :grin:

Lume ca la Urs-u !... :shock: :grin: :roll: 8)

Off-roaderi, munto-man-i, prieteni, gasca, atmosfera...deja Ziua lui Manole a intrat in Calendarul Evenimentelor Off Road...nu este la prima editie,...Omu recidiveaza, iar acum deja este un fenomen, 2 membrii marcanti simultan : Manole si Alex Toyota !... :grin: :1 :B :ap :2dr :ca :Gr

Link spre comentariu

Astept sa puna afantana poze de ieri si azi ca am facut spectacol pe Baiului :grin: 8)

Ursu cu G-ul si Alex cu Toyota au pozat in niste pozitii supersexi,si samuraiul meu a avut un weekend frumos,o sa vedeti :twisted:

Si inca o data la multi ani Alex si Manole :!: :D

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

La multi ani pt Alex din partea baietilor de la Agnita,si ramane sa ne dai de baut la urmatoarea intalnire pt ca din pacate,de data asta,a trebuit sa plecam mai repede.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare