asfalttango Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesire ADAMCLISI 01.03.2009 ....Dunarea la CAPIDAVA :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesire ADAMCLISI 01.03.2009 Traseul de-a lungul Dunarii este excelent, mai ales pe timp de vara. Acelasi peisaj dar alte culori. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesire ADAMCLISI 01.03.2009 La mai multe. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesire ADAMCLISI 01.03.2009 E frumos pe malul Dunarii dar nu toate zonele sunt practicabile.Mult noroi si la Dunareni si la Capidava. A fost o zona la Dunareni de 50 de metri pe care am trecut-o cu elan, cu reductor si diferential central blocat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesire ADAMCLISI 01.03.2009 Acum inca-i bine, pamintul nu este saturat cu apa. Primavara, dupa ploile de sezon devine raiul amatrilor de extrem. Sunt niste noroaie din care abia iese tractorul, cit despre masini, nici o sansa. Cind inverzeste padurea este o feerie, peisajul merita toti banii. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Iesire ADAMCLISI 01.03.2009 E de belea zona asfalttango :1 , sper sa ajung si eu intr-o zi sa mergem impreuna :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Iesire ADAMCLISI 01.03.2009 Cu mare placere :W ...numai ca masina mea nu se ridica la nivelul TRACTOZAURULUI :sr ....eu merg mai soft :ha: Dar gasim o rezolvare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate