Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iese cineva samabat/duminica pe langa buc ?

asap

Postări Recomandate

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: iese cineva samabat/duminica pe langa buc ?

boss , e cam greu dar nu se stie am demontat jumatate din masina sa o antifonez si sa o pregatesc de vopsit . asi iesi cu mar placera mai ales cu tine ( ne cunoastem de la breaza ultima iesire a ta publica) de atunci lucrurile s-au mai skimbat , sti bine am lasat atw pt. off road :rsp :rsp :rsp

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.....credeti l pe cuvand pe GPSscu.......omului ii curge prin vene noroi nu sange.....garantez 100% pt fratele meu... :h5

...cat despre mine kiar daca imi termina masina maine de vopsit (doar printr o minune) trebuie so las sa se mai usuce..... :P

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

Cativa ne intalnim duminica dimineata la McDonalds Prisma/DN1 si ne dam prin balotesti. Avem cateva zone unde ne putem distra. Intentionez sa scot Kaiserul la joaca dupa un mic tune-up. Va asteptam.

Link spre comentariu

Se vede treaba ca s-a conturat o noua echipa de succes ... :h5 Bravo ! ... inca putin si o sa va bata la poarta inca doua y61 ... subsemnatu' & cumnatu' ! I-am promis la caleasca ca nu mai o scot in teren decat dupa upgrade ...desi ma cam mananca la laba ... :ha:

Mi-am tras si copilot nou (asta sigur nu are cum sa mi-o mai bage in apa pana la geamuri :ha: )... un brac - Max ii zice ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Hai sa vedem concret cine vine si cand ?

eu sincer as prefera sambata.....sa am timp duminica sa-mi ling ranile

incepe lista:

pentru sambata....orice locatie

1) ASAP team

2)......

3).......

Link spre comentariu

boss , e cam greu dar nu se stie am demontat jumatate din masina sa o antifonez si sa o pregatesc de vopsit . asi iesi cu mar placera mai ales cu tine ( ne cunoastem de la breaza ultima iesire a ta publica) de atunci lucrurile s-au mai skimbat , sti bine am lasat atw pt. off road :rsp :rsp :rsp

am observat eu ca te-ai integrat in namol perfect :)) :banana :1 :1

poate reusesti sa iesi sambata

Link spre comentariu

Baieti, imi pare rau ca nu am cum sa onorez aceasta iesire, sambata am antrenament cu copii de dimineata, "like usuall", dupa-amiaza un miniseminar de pregatire cu elevi adulti pentru viitorul examen, iar duminica la ora 15, trebuie sa ma prezint obligatoriu la botezul baiatului unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei, asa ca week-endu` asta v-am sarit din schema... :sr :sr

Acelasi lucru se va intampla si saptamana viitoare, sambata si duminica, cand am Stagiul National de primavara al organizatiei pe care o conduc http://www.ninbukan.org/continut/omote_ ... lendar.htm

Dar am reprezentanti, Off-Road Runners Team va fi acolo :grin: , pe iuliancris :wink: (ca GPScu saracu` munceste din greu cu antifonari, vopsiri, etc :hi ) si stiu cu siguranta ca acesta va face fata cu brio, provocarilor din teren :h5

Pt. Yonutz

Tu si al tau cumnat sunteti oricand bineveniti sa va alaturati gastii de PATROLOZAURI :ha: , pentru ca ati dovedit-o in teren practic ca sunteti demni :grin: sa deveniti parte din Echipa Alergatoriilor Off-Road sau OFF-ROAD RUNNERS TEAM (Nissan Patrol only please! :grin: ) si va asteptam cu draga inima (sa ne vedem sa iti dau colantele oficiale, frate Yonutze :h5 )

Semneaza cu :rsp al vostru,

Link spre comentariu

Cativa ne intalnim duminica dimineata la McDonalds Prisma/DN1 si ne dam prin balotesti. Avem cateva zone unde ne putem distra. Intentionez sa scot Kaiserul la joaca dupa un mic tune-up. Va asteptam.

ma bag si eu pt Duminica, smabata am program de "curatenie de primavara", asa ca stabiliti ora si unde exact pt Duminica dimineata.....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Vizitator BogdanFUG

Asap-ul nu o sa vina ca din pacate trebuie sa plece din oras dar masina lui o sa fie prezenta (o sa vin eu cu ea), din pacate nimeni nu stie nici un traseu pe langa buc.(din cei care se anunta),eu nu vad nici o problema daca mergem si sambata si duminica dar hai sa vedem poate stie cineva pentru maine un traseu si pentru duminica vedem maine

Link spre comentariu

Asap-ul nu o sa vina ca din pacate trebuie sa plece din oras dar masina lui o sa fie prezenta (o sa vin eu cu ea), din pacate nimeni nu stie nici un traseu pe langa buc.(din cei care se anunta),eu nu vad nici o problema daca mergem si sambata si duminica dar hai sa vedem poate stie cineva pentru maine un traseu si pentru duminica vedem maine

maine eu nu pot nici mort, dar duminica merge, ar fi interesanta iesirea cu oresti ( aia din balotesti )...

Link spre comentariu

atunci DEAL, ramane pe duminica dimineata, poate ne spune Oresti la ce ora ne vedem la Mac la prisma...

Link spre comentariu

vreti sa ne dam prin padure pe la balotesti sau aveti vreun traseu mai... mocirlos???

va intreb pt ca zilele trecute am trecut prin zona si erau sapate de padurar mari santuri, mai mari decat la nana, in jurul padurii.

nu ca asta ar fi o problema pt noi... :F

experientia docet.
Link spre comentariu

ne dam de-a dura, mai conteaza daca e mai soft sau mai hard, eu am reusit sa schimb garnitura la cutia de viteze care imi iesise la nana, asa ca acuma sunt "vioi" ... deci ramane pe maine la 10 la MacDonalds... pt orice eventualitate imiiau si bocancii. :P

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

eu am fost in zona azi si nu prea sunt semne de noroi.

Putem intra in padure ,sigur gasim noroi. Mai exista o zona cu mormane de pamant unul langa altul,vreo 50 si devine f tehnic daca incerc sa intri printre ei. Mai sunt cateva pante frumusele vedem ce mai gasim. Nu va imaginati ca va fi nu stiu ce traseu, dar idea este ca ne distram aproape de casa.

Ma duc acum sa vad ce ne mai ofera zona si va spun in 2 ore.

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

nu am gasit noroi, dar avem zone tehnice pt a va testa masinile si indemanarea cat doriti.

Link spre comentariu

Vizitator BogdanFUG

asta cu indemanarea e cam aiurea pentru mine ca eu sunt si incepator si cu masina imprumutata:D :banana ,sa speram ca nu rup nimic

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

asta cu indemanarea e cam aiurea pentru mine ca eu sunt si incepator si cu masina imprumutata:D :banana ,sa speram ca nu rup nimic

Nu ai ce rupe,nu este vorba de trasee unde sa lovesti masina de pereti sau pomi. Vorbim de incrucisari,urcasi coborari pante,poate gasim o baltoaca sa ne scaldam,.............

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare