Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iese cineva samabat/duminica pe langa buc ?

asap

Postări Recomandate

Re: iese cineva samabat/duminica pe langa buc ?

lol, cum ies masini alaturi de 'noi' cum se mareste damage reportul. :ha: :1

Fara suparare imi permit sa va intreb: asta este scopul iesirilor voastre: existenta damageurillor?

Imi pare rau ca nu am putut iesit cu voi ...am facut un on-road putin mai lung in 36 de ore cu platforma in spinare... :grin: Bucuresti-Munchen-Berlin-Munchen ... si inca nu imi e somn .... :ha: (damage report = zero) ...ah nu, cateva cafele si o victima sigura - ciolanul de la Boita!

Una peste alta vad oameni care si-au distrus masina personala dar au scos pe altii ...si mai mult decat atat considera partea a doua o realizare ( :bravo worldscape) ! Lucrurile merg spre bine si asta nu poate decat sa ma bucure ...dupa toate vanzolelile si rascolelile care au fost!

Felicitari, ma inclin! :1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Iata cateva poze in format mic pt forum :-)

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-luigi-crossaxle.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-kaiser.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-asap-crossaxle.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-dankrp-ravena.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-dvl-ravena.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-oresti-saviour.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-oresti-swamped.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-jeep-thing.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-wcr-tight-spot.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-wcr-tight-spot-2.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-oresti-portrait.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-bebe.jpg

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-paula.jpg

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

Fara suparare imi permit sa va intreb: asta este scopul iesirilor voastre: existenta damageurillor?

Imi pare rau ca nu am putut iesit cu voi ...am facut un on-road putin mai lung in 36 de ore cu platforma in spinare... :grin: Bucuresti-Munchen-Berlin-Munchen ... si inca nu imi e somn .... :ha: (damage report = zero) ...ah nu, cateva cafele si o victima sigura - ciolanul de la Boita!

Una peste alta vad oameni care si-au distrus masina personala dar au scos pe altii ...si mai mult decat atat considera partea a doua o realizare ( :bravo worldscape) ! Lucrurile merg spre bine si asta nu poate decat sa ma bucure ...dupa toate vanzolelile si rascolelile care au fost!

Scopul este sa ducem masinile la limita. Nu ma duc sa consum benzina si timp ca sa fac ce stiu ca pot face deja. Ma duc sa fac ceva nou ,ceva iesit din comun,ceva ce nu cred ca pot face pana cand fac acel lucru . In acel moment satisfactia este de 200 la 100. Ca se mai rupe cate ceva, asta e. Pe mine unul nu ma deranjeaza. Am rupt o planetare- am alta in lada de scule si o inlocuiesc in 20 min. Ca sa intelegi cum am spart acea planetara ,trebuia sa fi acolo. Poate unul sau mai multi dintre cei ce au fost pot pune cateva poze. Nu exista masina sa urce sau sa incerce sa urce pe unde am incercat eu cu Kaiserul si reultatul a fost planetara rupta. Dar sti ce? Sapt viitoare ma duc fix acolo si mai rup 10 daca e nevoie ca sa dovedesc acel obstacol.

Ce rost ar avea sa ma duc sa ma dau cu Kaiserul de 400cp si 42'uri pe o campie si sa trec printro baltoaca de 20cm adancime prin care stiu ca trec fara efort - CLAR. Unde este satisfactia?

Preferam sa nu rup planetara, dar daca careva imi garanta ca daca incerc sa urc acea panta rup planetara, te asigur ca incercam oricum. Asta este un mod de a traii inainte de a fi un hobby. Nu astept ca toata lumea sa inteleaga ca daca ar intelege , Clubul nostru ar fi mult mai mare.

Un amic a grait o mare vorba: M-am saturat de sunca si palinca - vreau off road.

Link spre comentariu

... nu asta e si unul din scopurile pt care ne place sa iesim impreuna ?!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

scuze @drm colegul cu G-ul am facut o confuzie :P :sr

RZV Racit varza a stat acas.....pe ace......masina la service......se opereaza de curenti tari.....transformari la 24 v....
schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

@worldsape observ ca tu incerci sa ai demage absolut inutil, asa ca iti recomand ca data viitoare sa legi sufa, pe rand, de urmatoarele obiecte inutile de pe masina ta si apoi sa tragi puternic: oglinda retrovizoare, bara de directie, maca radiator, buson ulei motor, stergatoare si roof rack :ha: :ha: :ha: :ha:

Pe de alta parte imi pare extrem de bine sa observ ca oresti a revenit. Dupa cum se vede, ideologiile si orgoliile dispar imediat in offroad! :h5

Felicitari domnilor!

Link spre comentariu

oricum si bullbarul era inutil, caci era modelul pt design, asa ca e bine ca am scapat de o munca in plus: demontarea.....

dar ca tot ai pomenit de asta te invit cu drag saptamana asta si cea viitoare si mai ales in weekend sa ma ajuti cu montarea si inaltarea masinii, poate inveti si tu sa strangi un surub si sa pui o bucsa :D, nu de alta dar macar sa nu te mai intrebi data viitoare cand ti se mai strica ceva si habar nu ai ce se intampla :D

si cum "atelierul" nu e departe de serviciul tau (P-ta victoriei) esti si in drum :D

Editat de Astral

Link spre comentariu

oricum si bullbarul era inutil, caci era modelul pt design, asa ca e bine ca am scapat de o munca in plus: demontarea.....

dar ca tot ai pomenit de asta te invit cu drag saptamana asta si cea viitoare si mai ales in weekend sa ma ajuti cu montarea si inaltarea masinii, poate inveti si tu sa strangi un surub si sa pui o bucsa :D, nu de alta dar macar sa nu te mai intrebi data viitoare cand ti se mai strica ceva si habar nu ai ce se intampla :D

si cum "atelierul" nu e departe de serviciul tau (P-ta victoriei) esti si in drum :D

Dragul meu micut si haios mecanic, care esti tu, la mine in viata mecanicul strange suruburile, nevasta face de mancare, troliul ma scoate din kakao, prietenii imi incalzesc inima iar banul se roteste profund in aceasta criza. Ca sa ne lamurim definitiv pe tema asta, iti spun pt ultima oara: nu schimb nici macar un bec pt ca NU VREAU, nu strang nici un surub, nu imi inclouiesc nicio teava, nu schimb obartaine (sau cum dracu se numesc alea de la chiuveta), nu fac nimic din ceea ce reprezinta meseria altora. De ce sa stiu asa ceva? :ha: :ha: Pai daca eu as stii sa montez o planetara de 3654 de sprire Dana 56 sau Danut 34, inseamna ca apoi voi monta si becul, voi repara si WC-ul....NU MULTUMESC! Dar daca tu stii sa faci toate astea, pot sa te intreb cu o privire angelica: nu cumva esti in stare sa-mi muti si mie butonul de la proiectoarele de sus langa cel de la proiecoarele de jos? Nu de alta dar electriianul mi le-a pus in asa fel incat daca vreau sa aprind toate proiectoarele zici ca-s Richard Clayderman in concert la bordul Nissanului.

P.S. Nu este asa ca ti-a gasit o scuza ca ai rupt inutil bullbarul? :P

Editat de Astral

Link spre comentariu

@bullbar.............eu sunt responsabil pt paguba lui @worldscape.......eram la volan si ma uitam in oglinda cum zbura bullbaru ca un bumerang.... :ha: :ha: .....

Pt un moment zic io:....Ce bullbar bun, a ramas prins de shufa.....dar masina a cedat.... :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

@bullbare, nu zi de 2 ori ca poate ti-l si schimb, da nu garantez ca iti ard sau nu electrica... depinde cat vin de "Ursici" aduci :D

@goanu-le, nu esti responsabil de nimic, stai linistit... o sa-ti spun daca va fi cazul, pana atunci sa auzim numa' de bine :D , da recunoaste ca a sarit misto... :ha: :ha:

Editat de Astral

Link spre comentariu

Bullbar are din pacate 100 % dreptate worldscape (nu-ti vine sa crezi cat de greu imi este sa spun acest lucru :ha: :ha: :ha: ). Eu ti-am spus de la ultima iesire ca bullbaru` ala e inutil si ca trebuie sa-l dai jos, si ma bucura ca Mama Natura (nu aia de la Antena 1 :ha: ) te-a convins sa scapi de el :ha: :ha: :ha: , dar cred ca mai limitai din "damage", daca puneai manuta (sau manuta mecanicului in cazul lui Bullbar :h5 ) si il dadeai tu jos INAINTE sa iesi in teren :uameni

Si acum cateva vorbe pentru Yonutz si Club 4x4Mania si sper sa nu fiu prost inteles, ca pe forumul acestui club unde am fost bannat :bn :grin:

Pentru toti cei care cred ca sa ai "damage"-uri este ceva cool :wink: , ganditi-va putin, sunt unii care asa au avut ei noroc de la Bunul Dumnezeu si au suficienti bani pentru a-si permite "damage"-uri, fara numar, fara numar, fara numar, :P din pacate sau din nefericire :grin: , luati-o cum vreti, si eu ma numar printre acestia (adica din fericire ca as putea sa-mi distrug masina in 10 secunde si pe urma ma apuc s-o repar sau poate chiar mai bine, ca sa nu ma chinui imi iau alta, dar nu o fac! si din nefericire pentru cei ce ingroasa randurile celor ce considera o super provocare sa treci printr-un loc prin care nu trece nimeni si merg pe principiul: daca imi stric masina ce? :grin: ca nu voi face parte niciodata din acest grup exclusivist!!!), dar mie personal nu mi se pare o chestie asa de extraordinara, satisfactie absoluta :roll: , sa rup o masina ca vreau eu sa-mi demonstrez ceva si tin musai sa trec prin cutare sau cutare loc (cand in teren stiti foarte bine ca de cele mai multe ori, nu am cum sa trec printr-un loc, incerc prin altul, nu e necesar sa-mi rup masina gratuit...) :grin: :ha: , dar ce facem oameni buni cu aia care sunt mai amarati, pe care nu-i dau banii din casa, dar iubesc sincer off-roadu` (GOGANE, ti-a spus fratele tau Tractozaur sa te cumintesti la ultima iesire :P :ha: ) si pentru care si un cauciuc de schimbat reprezinta o mare realizare? Trebuie sa-i desconsideram, sa le spunem ca ceea ce fac ei nu este off-road, doar pentru faptul ca noi avem un anumit statut social si o anumita "impresie" despre ce ar trebui sa fie off-road-ul? Yonutz de pilda, din cate stiu eu :wink: face parte din cei care chiar isi permit sa rupa o masina-n doua si sa-l doara la basca, dar nu o face pentru ca din cate am inteles eu, i se pare inutil, pana la urma ce demonstrezi daca rupi o masina fara sens? Dupa mine cea mai mare PROVOCARE este ca dupa o zi de distractie cu prietenii, sa aduc masina acasa INTREAGA!

Da, off-road-ul este o stare de spirit, spirit pe care fiecare il percepe intr-un anumit fel, poate pentru unii, a merge pe un camp si a trece printr-o baltoaca de 20 de cm. este o mare realizare, pentru altul sa ramana cu masina intr-o mlastina si sa sara cu masina peste un sant si sa aterizeze in bot :P este super tare, ce si mai ales cine poate judeca care anume stare de spirit este mai apropiata de ADEVARATUL OFF-ROAD, sau care face off-road si care nu?

Nu uitati, in viata nu trebuie sa uiti in primul si-n primul rand sa fi OM, si sa-i accept pe ceilalti cu aspiratiile lor, cu visurile lor, cu posibilitatile lor materiale si psihice, ca altfel, asa s-au nascut oameni ca marele kaiser :wink: Hitler pe lumea asta...

Nu-mi doresc sa intru in vreo polemica cu cineva si nici nu voi da curs unor discuti interminabile pe o tema fara sfarsit si nu-mi place sa ma contrazic nonsens, am vrut doar sa exprim o parere personala..., si pana la urma fiecare este liber sa decida si sa faca ce crede mai bine cu masina lui, dar atat va rog, membrii ai Club 4X4 Mania: NU-I MAI DESCONSIDERATI PRIN POST-URILE VOASTRE PE ALTI, PENTRU CA NU AU ACEEASI PERCEPTIE DESPRE OFF-ROAD CA VOI!

In speranta ca m-am facut bine inteles, cu stima,

Link spre comentariu

scuze @drm colegul cu G-ul am facut o confuzie :P :sr
RZV Racit varza a stat acas.....pe ace......masina la service......se opereaza de curenti tari.....transformari la 24 v....

sorry man ca nu te-am vazut si salutat.... dar eram agitat ca nu mai gaseam pe nimeni, ma pierdusem de grup si... am luat-o repede pe unde credeam ca o fi vreo zona atragatoare pentru oamenii nebuni... :ypu si i-am gasit!

experientia docet.
Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

Bullbar are din pacate 100 % dreptate worldscape (nu-ti vine sa crezi cat de greu imi este sa spun acest lucru :ha: :ha: :ha: ). Eu ti-am spus de la ultima iesire ca bullbaru` ala e inutil si ca trebuie sa-l dai jos, si ma bucura ca Mama Natura (nu aia de la Antena 1 :ha: ) te-a convins sa scapi de el :ha: :ha: :ha: , dar cred ca mai limitai din "damage", daca puneai manuta (sau manuta mecanicului in cazul lui Bullbar :h5 ) si il dadeai tu jos INAINTE sa iesi in teren :uameni

Si acum cateva vorbe pentru Yonutz si Club 4x4Mania si sper sa nu fiu prost inteles, ca pe forumul acestui club unde am fost bannat :bn :grin:

Pentru toti cei care cred ca sa ai "damage"-uri este ceva cool :wink: , ganditi-va putin, sunt unii care asa au avut ei noroc de la Bunul Dumnezeu si au suficienti bani pentru a-si permite "damage"-uri, fara numar, fara numar, fara numar, :P din pacate sau din nefericire :grin: , luati-o cum vreti, si eu ma numar printre acestia (adica din fericire ca as putea sa-mi distrug masina in 10 secunde si pe urma ma apuc s-o repar sau poate chiar mai bine, ca sa nu ma chinui imi iau alta, dar nu o fac! si din nefericire pentru cei ce ingroasa randurile celor ce considera o super provocare sa treci printr-un loc prin care nu trece nimeni si merg pe principiul: daca imi stric masina ce? :grin: ca nu voi face parte niciodata din acest grup exclusivist!!!), dar mie personal nu mi se pare o chestie asa de extraordinara, satisfactie absoluta :roll: , sa rup o masina ca vreau eu sa-mi demonstrez ceva si tin musai sa trec prin cutare sau cutare loc (cand in teren stiti foarte bine ca de cele mai multe ori, nu am cum sa trec printr-un loc, incerc prin altul, nu e necesar sa-mi rup masina gratuit...) :grin: :ha: , dar ce facem oameni buni cu aia care sunt mai amarati, pe care nu-i dau banii din casa, dar iubesc sincer off-roadu` (GOGANE, ti-a spus fratele tau Tractozaur sa te cumintesti la ultima iesire :P :ha: ) si pentru care si un cauciuc de schimbat reprezinta o mare realizare? Trebuie sa-i desconsideram, sa le spunem ca ceea ce fac ei nu este off-road, doar pentru faptul ca noi avem un anumit statut social si o anumita "impresie" despre ce ar trebui sa fie off-road-ul? Yonutz de pilda, din cate stiu eu :wink: face parte din cei care chiar isi permit sa rupa o masina-n doua si sa-l doara la basca, dar nu o face pentru ca din cate am inteles eu, i se pare inutil, pana la urma ce demonstrezi daca rupi o masina fara sens? Dupa mine cea mai mare PROVOCARE este ca dupa o zi de distractie cu prietenii, sa aduc masina acasa INTREAGA!

Da, off-road-ul este o stare de spirit, spirit pe care fiecare il percepe intr-un anumit fel, poate pentru unii, a merge pe un camp si a trece printr-o baltoaca de 20 de cm. este o mare realizare, pentru altul sa ramana cu masina intr-o mlastina si sa sara cu masina peste un sant si sa aterizeze in bot :P este super tare, ce si mai ales cine poate judeca care anume stare de spirit este mai apropiata de ADEVARATUL OFF-ROAD, sau care face off-road si care nu?

Nu uitati, in viata nu trebuie sa uiti in primul si-n primul rand sa fi OM, si sa-i accept pe ceilalti cu aspiratiile lor, cu visurile lor, cu posibilitatile lor materiale si psihice, ca altfel, asa s-au nascut oameni ca marele kaiser :wink: Hitler pe lumea asta...

Nu-mi doresc sa intru in vreo polemica cu cineva si nici nu voi da curs unor discuti interminabile pe o tema fara sfarsit si nu-mi place sa ma contrazic nonsens, am vrut doar sa exprim o parere personala..., si pana la urma fiecare este liber sa decida si sa faca ce crede mai bine cu masina lui, dar atat va rog, membrii ai Club 4X4 Mania: NU-I MAI DESCONSIDERATI PRIN POST-URILE VOASTRE PE ALTI, PENTRU CA NU AU ACEEASI PERCEPTIE DESPRE OFF-ROAD CA VOI!

In speranta ca m-am facut bine inteles, cu stima,

Are rost sa intram in discutii de acest gen? Am cate o replica la fiecare din propozitiile din acel text dar nu vreau sa dau nastere altor certuri.

Spun doar atat:

pe de o parte ai dreptate si NOI intelegem ca nu tot omul este dispus sa schimbe piese pe masina la fiecare iesire, fie din lipsa de bani ,fie din frica de nevasta sau pur si simplu ca realizeaza ca nu are cu ce merge a doua zi la servici. Asta e prietene, fiecare dupa puteri. Nu trebuie sa fim la fel, sa gandim la fel si nici macar sa ne agream. Ce trebuie , este ca in clipa in care drumurile noastre se intersecteaza , cum a fost ieri de exemplu ,sa fi amabil, sa ajuti si sa lasi deoparte carcota de pe forumuri.

Nu imi aduc aminte sa fi aratat vreodata cu degetul in teren si sa nu pun osul la treaba chiar si pt unul pe care nu il agreez.

Cand spui: "va rog, membrii ai Club 4X4 Mania: NU-I MAI DESCONSIDERATI PRIN POST-URILE VOASTRE PE ALTI, PENTRU CA NU AU ACEEASI PERCEPTIE DESPRE OFF-ROAD CA VOI! " realizezi ca de fapt 'voi' faceti fix acelasi lucru criticand modul nostru de abordare al off roadului? Sti de cate ori am auzit : nu ies cu dementii aia ca imi stric masina? Sau persoane care spun ca primesc telefoane de la unii care ii intreaba cum de au ajuns la noi in club si de ce? Dar interesant este de observat ca dupa fiecare iesire de acest gen oamenilor li se deschid ochii si vad ca de fapt 'se poate si altfel' si opteza pt acel ceva mai interesant. Unii rup incercand ,altii nu. Dar cu totii se bucura pt ca au avut curajul sa incerce. Apoi vin la noi si ne intreba daca nu cumva mai avem loc in club. :ha:

Mentionezi mai sus un asa zis ban. Acela l-ai primit pt modul tau de abordare a lucrurilor. Ai plecat de pe mania si ai venit aici cu super topicul care ne cataloga ca un forum de ELITISTI ,iar acum ne rogi sa nu discreditam? ce? oameni care reactioneaza ca tine? sau?

Suntem un club ELITIST (da ,ai dreptate aici) si TOTI am ajuns la concluzia ca ne mandrim cu acest lucru. Tocamai asta este motivul pt care in ultima saptamana am ridicat stafeta de la 8 membri la 17 membri. Acei oameni sunt si pe acest forum, si pe altele si sunt persoane care ies si cu voi in teren dar au optat intrun final pt mai multa actiune si mai putine vorbe.

Nu arunca cu cuvinte gen Hitler ca nu sunt nici subtile nici haioase. Nu cred ca realizezi ca de fapt nu faci decat sa iti arati gradul de inteligenta ,........de unde probabil provine si lipsa de posibilitati pt a cumpara si schimba piese saptamanal.

Iesirea aceasta a fost in mare parte a clubului nostru si vad ca sunt cativa care tin neaparat ca acest topic sa devieze si sa se ajunga la cearta. TIPIC. Noi nu am intrat sa va stricam topicurile despre iesirile voastre in teren ,asa ca va rog abtinetiva daca nu aveti nimic pozitiv de spus.

Link spre comentariu

Indiferent de starea materiala, mai buna sau mai rea sau de norocul din viata, de practicarea orcarui sport sau pasini, inainte de toate trebuie sa fie RESPECT si INTELEGERE.

Plus bun simt.

Va rog sa fiti putin mai atenti sa nu se ajunga la discutii inutile.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Tocmai intrasem si vroiam sa va felicit pentru iesirea frumoasa pe care ati facut-o ceea ce voi face in continuare :1 :bravo si tu nu ai stiut altceva decat sa ma jignesti gratuit, lucru pe care eu nu l-am facut in post-ul meu in vreun fel la adresa ta sau a voastra...

Tovarasu` :wink: , ca nu stiu cine se afla in spatele acestui nick-name general Club 4X4 Mania, din pacate, nu stiu motivul, dar se pare ca nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun eu si iarta-ma, dar nici nu cred ca am fost in vreun fel NESIMTIT sa ma leg de gradul tau de inteligenta asa cum ai facut-o tu in topicul de mai sus, citez din topicul tau: "...Nu cred ca realizezi ca de fapt nu faci decat sa iti arati gradul de inteligenta ,........de unde probabil provine si lipsa de posibilitati pt a cumpara si schimba piese saptamanal". BINE CA ESTI TU DESTEPT! :P Ca restul :pr Ce ne-am face daca toti am fi destepti, frumosi si cu bani :ha: :ha: :ha: Hai pa, pa, pa si du-te si strica tu masinutele tale in continuare! :ha: :h5

P.S.

Sincer si cu regret iti spun :sr , ce am vazut in poze ca s-a facut acolo nu pare a fi extrem (cum am inteles ca va place sa credeti ca faceti :P ) sau poate gresesc si am eu alta perceptie despre extrem (sau poate nu sunt suficient de inteligent sa-mi dau seama de diferenta dupa cum ai tras tu concluzia :P ), eu am vazut extrem facut de unii ca Tibi (Tiberiu Stan), Piciu`, Lozinca..., pentru care :rsp :rsp maxim!

Link spre comentariu

@tractozaure, GATA !, si tu @oresti te rog la fel, a fost optiunea mea, proasta sau nu sa leg o sufa de bullbar in loc sa o leg de ochetul din spate (caci imi era lene sa intorc masina) si cum o zicala buna spune ca "prostia se plateste" iata ca s-a intamplat... eu faceam haz de necaz (prostia mea) si sincer chiar nu vreau sa devina acest banala intamplare un caz de polemica intre voi !!!

...so, hai sa ne bucuram de iesiri si de fun-ul pataniilor ! :h5

Editat de Astral

Link spre comentariu

@worldscape.

ai uitat ochelari acasa sau la serviciu? :oc

Eu nu.. te rog, caracterele normale, cu exceptie poti folosi si mi mari, daca vrei sa accentuezi ceva..si culorile idem.. o sa facem forumul sa arate ca sorcova daca n pastram o masura unitara.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Bine frate worldscape, pentru tine ca imi esti simpatic :grin: :hi , eu ma retrag si imi cer scuze daca am jignit pe cineva in vreun fel! :p

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

Tocmai intrasem si vroiam sa va felicit pentru iesirea frumoasa pe care ati facut-o ceea ce voi face in continuare :1 :bravo si tu nu ai stiut altceva decat sa ma jignesti gratuit, lucru pe care eu nu l-am facut in post-ul meu in vreun fel la adresa ta sau a voastra...

Tovarasu` :wink: , ca nu stiu cine se afla in spatele acestui nick-name general Club 4X4 Mania, din pacate, nu stiu motivul, dar se pare ca nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun eu si iarta-ma, dar nici nu cred ca am fost in vreun fel NESIMTIT sa ma leg de gradul tau de inteligenta asa cum ai facut-o tu in topicul de mai sus, citez din topicul tau: "...Nu cred ca realizezi ca de fapt nu faci decat sa iti arati gradul de inteligenta ,........de unde probabil provine si lipsa de posibilitati pt a cumpara si schimba piese saptamanal". BINE CA ESTI TU DESTEPT! :P Ca restul :pr Ce ne-am face daca toti am fi destepti, frumosi si cu bani :ha: :ha: :ha: Hai pa, pa, pa si du-te si strica tu masinutele tale in continuare! :ha: :h5

P.S.

Sincer si cu regret iti spun :sr , ce am vazut in poze ca s-a facut acolo nu pare a fi extrem (cum am inteles ca va place sa credeti ca faceti :P ) sau poate gresesc si am eu alta perceptie despre extrem (sau poate nu sunt suficient de inteligent sa-mi dau seama de diferenta dupa cum ai tras tu concluzia :P ), eu am vazut extrem facut de unii ca Tibi (Tiberiu Stan), Piciu`, Lozinca..., pentru care :rsp :rsp maxim!

Link spre comentariu

Sa dea naiba, eu nu am prins cum se face asta, sa iau textul cuiva si sa-l pun pe tot pe ecran cum a facut Club 4x4 Mania mai sus... (stiu o sa spuneti ca tine de gradul de inteligenta :sr :happy )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare