Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: iese cineva samabat/duminica pe langa buc ? Worldscape abia astept sa intri in santul ala de irigatii de la Balaceanca! Promit ca te fotografiez din toate pozitiile si am sa-ti dau un detaliu uimitor referitor la "senzationalele" tale roti super swamper. A...si promit ca o sa ma sparg de ras! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: iese cineva samabat/duminica pe langa buc ? Nea Silviu, am probat si am achizitionat azi un superb KJ90 prin patria matale ........ PS - scuzati-mi va rog offtopicul Uomule trebuia sä tragi colopotele cä vi incoace si incercam sä astämpäräm setea uoamenilor de aici, de cutie Glock, (vezi postul "Cutite Glock armata austriacä"!As vrea sä se inteleagä cä eu nu "vänd" si nu mä socot "Vänzätor" atäta timp cät nu aplic nici un adaos, la fel si cu cele 40 Cämäsi de armatä si 10 cutite, deja luate.In 27 am examen aici, nu voi fi la Sadu :( ) PS - scuzati-mi va rog offtopicu si mie. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: iese cineva samabat/duminica pe langa buc ? Dar in weekend-ul 21-22 martie nu iese nimeni pe langa ( sau ma rog, la max 200 km ) Bucuresti? Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: iese cineva samabat/duminica pe langa buc ? Andrei deschide topic nou daca vrei sa iesi in weekend. Nu posta pe o alta iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: iese cineva samabat/duminica pe langa buc ? Ai dreptate, scuze. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate