Vizitator Ichim Florin Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Vreau sa fac o reparatie capitala la un Terrano. si sunt interesat de sablare. Partea proasta e ca nu am timp sa dau caroseria jos. Intrebari: 1. Cat costa si unde se gasesc pistoale(instalatii) de sablat? 2. Se poate face sablarea sasiului cu caroseria pe el( fara puntea spate si brate fata, rezervor, ce-i pe dedesubt)? Multumesc anticipat. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Sablare... nu te sfatuiesc sa sablezi fara sa dai caroseria jos ! chiar nu cred ca ai putea sabla sasiul cu caroseria pe el , sunt o gramada de elemente pe care cu siguranta le-ai deteriora neavand cum sa le izolezi ! sa dai caroseria jos iti ia max 3 ore sa sablezi neaparat cu nisip , nu cu alica metalica M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Sablare... facesablarea aia o mizerie... o sa ai nisip in interior cu caruta. parerea mea este sa dai jos caroseria. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate