andy68 Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 sambata, andy68 si Bigdude Bucuresti-Bozioru, Nucu si Poiana Cozana +Pesteri si schituri/monumente rupestre ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Frank SF Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Misto pozele, ar fi super daca ati pune si voi o descriere mai detaliata a traseului, un road-book... "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Ce prezinti asa de hotarat in pozele a doua si a treia? Masina sau autocolantul? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 Mdaaaaa....iesire numai pt plamani...in rest nu vad mare lucru.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 Prezint mashina bre nea Max cum nu ti-ai dat seama? :grin: Autocolantul inteleg ca e istorie desi sincer sa fiu imi placea mai mult cand eram toti "uniti in cuget si simtire". :cort Autocolantul o sa ramana acolo si o sa tina companie altor autocolante care se vor adauga de-a lungul vremii ca sa pot sa vand mashina cu castig peste vreom cativa ani/luni/saptamani/zile si sa zic celui ce o va cumpara "bre iai masina cu glorie" deci platesti si gloria. :no11 ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 unde sint colantele de la sb???????? :P :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 unde sint colantele de la sb???????? :P :grin: domnu' Gabi, colantele de la Sibiu s-au "evaporat" la prima spalare. trimite-mi sigla in format vectorial sa fac autocolante adevarate care rezista muuult si bine! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 unde sint colantele de la sb???????? :P :grin: domnu' Gabi, colantele de la Sibiu s-au "evaporat" la prima spalare. trimite-mi sigla in format vectorial sa fac autocolante adevarate care rezista muuult si bine! colantele adevarate au ajuns luni la mine. dar o masina de off road nu se spala :grin: :grin: :grin: cine vrea sa imi spuna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 colante impermeabile vreau si eu :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Si eu vreau colante "adeva" ... hartiile alea "au facut pasi" la spalatorie ... si nu ne lua pe noi cu "masina de teren nu se spala", ca noi avem neveste pretentioase ... da, domnu' Gabi ? ... :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Si eu vreau colante "adeva" ... hartiile alea "au facut pasi" la spalatorie ... si nu ne lua pe noi cu "masina de teren nu se spala", ca noi avem neveste pretentioase ... da, domnu' Gabi ? ... :grin: :grin: :grin: :grin: sa iti iei masina de nevasta si sofer sa o spele :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 serios acum, vreau si eu sau trimite-mi sigla sa-mi fac eu autocolantul. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 vreau si eu colante calumea, cele de la sibiu s-au dus. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 colante Din pacate tre' sa confirm si sa ma alatur corului solicitantilor de colante pe alt tip de suport deoarece cum am pus apa pe ele cum s-au dus. Deci post-factum daca este posibil sa punem autocolante pe suport plastic transparent ar fi super . asa o sa ne cunoastem intre noi ca indienii apache, cate tatuaje atate lupte glorioase, cate autocolante atatea participari la eventuri. Deci nea Gabi concluzia e ca nimic nu e perfect pe lumea asta , asa ca scarpina-te de neste colante deshtepte . Mai imi trimiti un cauciuc din ala deshtept BFG, ca fac colectie :grin: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate