kato Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 soare :banana ....ce sa faci in casa ?...am adunat familionu-l .....l-am inghesuit pe butelia de gaz :ha: .. si hai prin jurul Timisoarei dupa bai de namol ! am stabilit traseu-l..... intrare pe malul raului Timis prin sat Giroc si iesirea prin comuna Sag ...traseu de 10-15 km aproximativ cu mult noroi care are consistenta clisei ! a fost frumos....sa lasat cu ceva suspendari si alunecari laterale !!! :ypu scuzat-i comentarile dar asa se cearta frati :ha: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! :bravo :h5 .........am facut si noi iesire azi la Balotesti cu cei din CLUB 4X4 MANIA........ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! cateva poze ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
so_lucky Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Frumoasa iesire ! Daca faceti si alte iesiri in apropiere de Tm si anuntati cu o zi - doua inainte , as vrea sa vin si eu - daca nu deranjez ; Eu mi-s mai micuta ( si eu si Lada ) , promit ca nu plang , nu pun pe nimeni sa ma scoata de unde ma bag ... si ca taxa de " amator incepator " aduc gratarul (gata facut ) ; daca raman impotmolita - nu va dau batai de cap , nu trebuie sa ma scoateti , pana la urma ii dau eu de capat , si daca nu ii dau - inseamna ca-mi merit soarta ; O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
so_lucky Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Si mai promit ca vin fara mascote ( 2 rasa rottweiler ) O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Frumoasa iesire ! Daca faceti si alte iesiri in apropiere de Tm si anuntati cu o zi - doua inainte , as vrea sa vin si eu - daca nu deranjez ; Eu mi-s mai micuta ( si eu si Lada ) , promit ca nu plang , nu pun pe nimeni sa ma scoata de unde ma bag ... si ca taxa de " amator incepator " aduc gratarul (gata facut ) ; daca raman impotmolita - nu va dau batai de cap , nu trebuie sa ma scoateti , pana la urma ii dau eu de capat , si daca nu ii dau - inseamna ca-mi merit soarta ; orcine care vrea putina aventura si adrenalina este bine venit !! :hi hai ca incet ..incet facem echipa si la Timisoara ! mascota este a ficei mele eu am mascote mai mari ...o malamuta de alaska si un ogar afgan !! p.s.lasa-mi numaru de tel pe p.m. pentru contact !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! spre sfarsitul micului traseu am dat peste un peisaj dezolant !!!...fiind unu dintre putinele locuri unde mai pot iesi timisoreni la o iarba verde !!! :uameni ....dar oare sunt oameni ??? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
so_lucky Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Va multumesc mult :) ; promisiunile o sa mi le tin toate ; sa-mi spuneti doar cu ce sa asotez gratarul : vin , bere .... :hi O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Fainä iesire si räu obiceiul celora care lasä resturi in urma lor.Väzänd imaginile intäi, fära a citi am crezut cä e vorba de o evacuare in masä, o epidemie, un masacru. Am dat si eu de asa loc. Aveam timp, asa cä am fäcut rost de o greblä si 5l de benzinä......dar la inceputul toamnei o fost iar la fel. slp si un ogar afgan !! Sänt in mare cäutare de pui (important este sä fie rasä curatä si pärul scurt, apoi dacä nu o fi gri mä obisnuiesc eu) dacä sti cumva sau ai un sfat....mas bucura mult. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Kato, te-a mancat in talpa... :) Se vede ca ati avut parte de noroi si de vreme buna. Ma bucur pentru voi ca n-ati stat duminica in casa. Faine filme, faine poze... :bravo 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! :h5 :bravo faina iesire mai ales suspendarile :ha: schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Sa va fie de bine noroiala :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Foarte frumoasa iesirea. Este frumos si peisajul, cu exceptia .... acelei zone dezolante plina de gunoaie. Dl Kato daca mai esti dispus, saptamana viitoare vin in Timisoara. Poate imi arati si mie zona offroad de acolo! Sa ne dam o leaca preum baietii buni, sa-i arati si "miticului" cum e pe la voi prin noroaie si rape! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Felicitari, Kato! Arata super Mitsu tau! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Foarte frumoasa iesirea. Este frumos si peisajul, cu exceptia .... acelei zone dezolante plina de gunoaie. Dl Kato daca mai esti dispus, saptamana viitoare vin in Timisoara. Poate imi arati si mie zona offroad de acolo! Sa ne dam o leaca preum baietii buni, sa-i arati si "miticului" cum e pe la voi prin noroaie si rape! rape nu avem prea multe in jurul Timisoarei ...dar diguri si cubice cu noroi mai gasim !!! :grin: asa ca esti bine venit !!! p.s.ai pm cu telefonu meu !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Frumoasa iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! :bravo :1 ma bucur intotdeauna sa vad pasiune pentru off-road, indiferent de masina sau posibilitati de dotare, cat despre acei (sa le spunem oameni :bleah ) cercopiteci care lasa gunoaie in natura..., daca si la Timisoara se intampla acest lucru, atunci nu mai avem nici o speranta!!! :sr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Frumoasa iesire :1 te asteptam dumineca dimineata la Arad Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazy_be84 Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! foarte tare ,namol cat cuprinde! pacat ca nu sunte ti din Buc ca e posibil ca sambata sa avem o iesire , mare majoritatea sunt din club off road adventure romania ,dar orcine e bine venit ! mai multe detali zilele urmatoare sa vdm unde si cand ne intalnim . 0723328891 e nr meu , in cazul in care vom iesi dau de veste ,pe joi vineri va anunt. Va salut ! :banana audi s4 1.8 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazy_be84 Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! cine-mi spune si mie un traseu prin jurul buc bun da inamolit , sa nu fiu nevoit sa ma duc la balamuc pt cautarea unui traseu! merci salut audi s4 1.8 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Mini iesire duminicala ! Frumoasa iesire :1 te asteptam dumineca dimineata la Arad ok ...voi fi acolo :banana :ypu ...sa vad cine mai vine din Timisoara Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate