13 Todesengel Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Treaba e asa.Mi-am pierdut telefonul pe care aveam hartile si ce mai trebuie.Functiona avind atasat un receptor care transmite prin bluetoth.Ce avea instalat pe el,zau daca stiu,cine mi-a facut asta nu mai e de gasit.Intre timp mi-am cumparat alt telefon(la fel,sigur insa nu ala care l-am pierdut :grin: ),dar nu stiu ce trebuie,cum trebuie..chesti din astea,ca sa am din nou GPS.A,da, e vorba de Sony Ericsson P990 iar receptorul este..B Speech..GPS 2 FB-GP02 sincer nu ma prea pricep la chestii din astea. aaa,daca e vreo treaba din aia cu soft crack-uit si nu permite regulamentul forumului,macar dati-mi pe PM...multumesc oameni buni ! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ajutor ! Pai din cate stiu eu P990 are Symbian UIQ 2.0 sau 2.1 si mie se pare ca merge doar TomTom pe acest sistem de operare. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoro Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ajutor ! daca merge gamin am eu tot ce trebuie si iti trimit ... eu il am pe n95 si merge super ... eu am pe el S60 software on Symbian 9.2 OS pe al tau nu stiu care e .... daca merge da un pm :wink: :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ajutor ! scoro daca ai harti de garmin nu imi trimiti si mie te rog Degeaba gandesti daca esti prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ajutor ! Cica are sistem de operare symbian 9.1 si platforma de soft UIQ 3 asa scrie http://www.infonews.ro/article16500.html IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Ajutor ! inca valabil,nu am reusit nimic pina acum IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alx Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Ajutor ! Deci: In primul rand imperechezi (pair) telefonul cu receptorul gps via bluetooth. Apoi instalezi Garmin pe telefon. Kitul de garmin se poate lua gratis de pe siteul Garmin. Mai exact de aici http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=3941 Apoi mai trebuie sa iei harta ROAD2008. Oficial pot sa iti spun doar ca trebuie sa o cumperi. Apoi esti gata. Pentru instructiuni detaliate cauta pe google sau PM la mine si iti povestesc la telefon. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate