Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Navigatie Symbian 9.2

Postări Recomandate

Treaba e asa.Mi-am pierdut telefonul pe care aveam hartile si ce mai trebuie.Functiona avind atasat un receptor care transmite prin bluetoth.Ce avea instalat pe el,zau daca stiu,cine mi-a facut asta nu mai e de gasit.Intre timp mi-am cumparat alt telefon(la fel,sigur insa nu ala care l-am pierdut :grin: ),dar nu stiu ce trebuie,cum trebuie..chesti din astea,ca sa am din nou GPS.A,da, e vorba de Sony Ericsson P990 iar receptorul este..B Speech..GPS 2 FB-GP02

sincer nu ma prea pricep la chestii din astea. aaa,daca e vreo treaba din aia cu soft crack-uit si nu permite regulamentul forumului,macar dati-mi pe PM...multumesc oameni buni !

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor !

daca merge gamin am eu tot ce trebuie si iti trimit ... eu il am pe n95 si merge super ... eu am pe el S60 software on Symbian 9.2 OS pe al tau nu stiu care e .... daca merge da un pm :wink: :hi

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Re: Ajutor !

Deci:

In primul rand imperechezi (pair) telefonul cu receptorul gps via bluetooth.

Apoi instalezi Garmin pe telefon. Kitul de garmin se poate lua gratis de pe siteul Garmin. Mai exact de aici http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=3941

Apoi mai trebuie sa iei harta ROAD2008. Oficial pot sa iti spun doar ca trebuie sa o cumperi.

Apoi esti gata. Pentru instructiuni detaliate cauta pe google sau PM la mine si iti povestesc la telefon.

:cl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare