Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 7 martie iesire Brasoveni si invitat special de la bucuresti inca un pacatos care alege calea cea dreapta :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 7 martie iesire Brasoveni si invitat special de la bucuresti O intrebare am si eu stie cineva de ciit este gaura pentru montarea antenei deoarece vreau sa o fac inainte sa vopsesc bara de pe fata. Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 7 martie iesire Brasoveni si invitat special de la bucuresti un pic de treaba....apoi sibiul si gata luna pneus profil simex Asa da :h5 Ne vedem la sibiu :ypu Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 7 martie iesire Brasoveni si invitat special de la bucuresti Excelent! Sa va fie de bine si la mai mare! :1 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 7 martie iesire Brasoveni si invitat special de la bucuresti O intrebare am si eu stie cineva de ciit este gaura pentru montarea antenei deoarece vreau sa o fac inainte sa vopsesc bara de pe fata. Nu sunt standardizate mai bine iti cumperi antena mai intai 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 7 martie iesire Brasoveni si invitat special de la bucuresti O intrebare am si eu stie cineva de ciit este gaura pentru montarea antenei deoarece vreau sa o fac inainte sa vopsesc bara de pe fata. 16mm cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 7 martie iesire Brasoveni si invitat special de la bucuresti Multumesc :h5 pentru ajutor cred ca cel mai bine am sa caut mai intii statia ,dar oricum am sa fac si gaura sa nu muncesc de doua ori !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate