Dan02 Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Iesire in zona dealurilor de la Tasad, jud Bihor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 in vale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 urcam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 intoarcere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 seara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 cam soft pentru un ARO :D INCALTAL CU NISTE GUME ADEVARATE SI AI SA VEZI CE MINUNI FACE oricum :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 faine poze :B te asteptam la intilnirea de la Baia Mare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat August 1, 2007 Autor Partajează Postat August 1, 2007 Am ales traseul in functie de cat de echipata e masina. Am avut parte si de zone mai putin "soft", dar mergand cu o singura masina nu ne-am oprit sa facem poze in locurile respective. Pentru intalnirea de la Baia Mare as vrea sa schimb inainte cauciucurile. Multumesc pt invitatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 Am ales traseul in functie de cat de echipata e masina. Am avut parte si de zone mai putin "soft", dar mergand cu o singura masina nu ne-am oprit sa facem poze in locurile respective. Pentru intalnirea de la Baia Mare as vrea sa schimb inainte cauciucurile. Multumesc pt invitatie. am gumele ce iti trebuie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat August 5, 2007 Autor Partajează Postat August 5, 2007 am gumele ce iti trebuie :grin: In prezent am 205 R 16. Ma gandesc de mult sa trec la roti pe 15" pt Aro. Nu stiu inca ce sa zic... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 am gumele ce iti trebuie :grin: In prezent am 205 R 16. Ma gandesc de mult sa trec la roti pe 15" pt Aro. Nu stiu inca ce sa zic... :roll: este beton cu 15!fa rost de niste jante 15 si dupaia vb. cu Gabi g pentru ceva gume stie el de care o sa spargi munti :D exemplu: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat August 5, 2007 Autor Partajează Postat August 5, 2007 S-a facut ceva "body work" sa iasa rotile in afara caroseriei? mai ales pe spate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 S-a facut ceva "body work" sa iasa rotile in afara caroseriei? mai ales pe spate... sunt jante de daihatsu roky! dar poti folosi si cele romanesti cred ca sunt de mai multe latimi daca nu pui flanse! am uitat cred ca puntea de spate este de camioneta! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat August 5, 2007 Autor Partajează Postat August 5, 2007 Intr-adevar arata si cred ca si merge bestial. Doar ca nu am servodirectie... :cry: Ce dimensiune au cauciucurile din imagine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Intr-adevar arata si cred ca si merge bestial. Doar ca nu am servodirectie... :cry: Ce dimensiune au cauciucurile din imagine? 265 75 15 servodirectie nu am avut nici eu , dar sa nu te speri pe cramponate merge mai usor decat pe normale cu conditia sa ai directia pusa la puct si gresata destul de des! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate