sxn Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Am inceput ieri 8 martie impreuna cu alfonso modificarile la jeep. Am schimbat bara fata si bara spate cu cele de la AFN.Am inceput dimineata si s a terminat la15. iata lista cu ce as vrea sa mai pun pe el: 1.KIt de inaltare EPS .kit australian cred numai din suspensie...ALF stie 2.flanse distantiere FourWheeler 3.jante tabla FourWheeler, Match5 4.cauciucuri profil simex INSA special track 33' 5.troliu...? 6.proiectoare in bara, are gauri bara.... am sa postez foto.. O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: JK wrangler O7 Spor la treaba, daca ai nevoie de informatii sau indrumari cu mare placere Din cate vad masina ta nu a avut proiectoare de fabrica, nu iti recomand sa iti pui in locul celor originale, in bara Poti sa iti pui un set suplimentar pe bara, gen IPF, Hella etc Alea mici sunt cam degeaba pe masina JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: JK wrangler O7 Spor la treaba, daca ai nevoie de informatii sau indrumari cu mare placere Din cate vad masina ta nu a avut proiectoare de fabrica, nu iti recomand sa iti pui in locul celor originale, in bara Poti sa iti pui un set suplimentar pe bara, gen IPF, Hella etc Alea mici sunt cam degeaba pe masina Bara are gauri pentru proiectoare,trebuie sa le puna ca parca e stirba,chiar daca nu sunt eficiente. daca le comand la jeep,imi dau si kitul de montaj,cablurile...? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: JK wrangler O7 Exista kitul de fabrica original, adica 2 proiectoare si cablaj Tu ai controlul lor parca pe maneta din stanga , cea cu control faruri, tragi de maneta inspre geam nu ? JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: JK wrangler O7 poze va rugam, nu cunosc barile AFN ??? :less multumim... Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: JK wrangler O7 maine promit foto,...am invatat acum cum sa le micsorez O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: JK wrangler O7 chiar sint curios cum arata bara ta spate, ca si mie imi trebuie una cu suport ptr. roata de 37" , Eu tot mai astept sa vad cum o sa arate cea de la AEV (AmExpVeh), care sper ca o sa fie prezentata de pasti, in Moab, la EJS (EasternJeepSafari) ... cred/sper ... ASTEPT !!! poate userJK poate spune mai multe? :hi Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: JK wrangler O7 Gand la gand cu bucurie, si eu am montat pe ea o gramada in ult patru zile / cate 8 ore pe zi :D i-a de aici linkul pt inspiratie viewtopic.php?f=10&t=7242 salutari lui Alfonso. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: JK wrangler O7 uite asa am inceput... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: JK wrangler O7 am cam ametit fotografiile... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: JK wrangler O7 chiar sint curios cum arata bara ta spate, ca si mie imi trebuie una cu suport ptr. roata de 37" , Eu tot mai astept sa vad cum o sa arate cea de la AEV (AmExpVeh), care sper ca o sa fie prezentata de pasti, in Moab, la EJS (EasternJeepSafari) ... cred/sper ... ASTEPT !!! poate userJK poate spune mai multe? :hi am sa postez maine cu bara spate,promit O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: JK wrangler O7 Spor la treaba,sa o folosesti sanatos! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: JK wrangler O7 uite si finalu' O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: JK wrangler O7 foarte misto. parca lipseste ceva....a, un troliu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: JK wrangler O7 fain, dar lipseste nu numai troliu, ci si proiectoare, iar ceva de inox nu artrica :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: JK wrangler O7 super !!! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: JK wrangler O7 foarte misto. parca lipseste ceva....a, un troliu :grin: servus! pana vine troliu e loc de 12 beri la rece... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: JK wrangler O7 Spor la treaba, daca ai nevoie de informatii sau indrumari cu mare placere Din cate vad masina ta nu a avut proiectoare de fabrica, nu iti recomand sa iti pui in locul celor originale, in bara Poti sa iti pui un set suplimentar pe bara, gen IPF, Hella etc Alea mici sunt cam degeaba pe masina Bara are gauri pentru proiectoare,trebuie sa le puna ca parca e stirba,chiar daca nu sunt eficiente. daca le comand la jeep,imi dau si kitul de montaj,cablurile...? Sorine, in loc de proiectoare in bara, iti astupi gaurile cu 2 table sudate si vopsite la fel ca bara, iar pt kituri de cabluri, uita, ti le faci tu, ca e simplu de tot, daca ai intrebari suna-ma, eu mi-am facut singur toata instalatia de proiectoare, fata + spate, iti trebuie doar niste relee si cablu bun de cupru respectiv un pistol de lipit :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: JK wrangler O7 Spor la treaba, daca ai nevoie de informatii sau indrumari cu mare placere Din cate vad masina ta nu a avut proiectoare de fabrica, nu iti recomand sa iti pui in locul celor originale, in bara Poti sa iti pui un set suplimentar pe bara, gen IPF, Hella etc Alea mici sunt cam degeaba pe masina Bara are gauri pentru proiectoare,trebuie sa le puna ca parca e stirba,chiar daca nu sunt eficiente. daca le comand la jeep,imi dau si kitul de montaj,cablurile...? Sorine, in loc de proiectoare in bara, iti astupi gaurile cu 2 table sudate si vopsite la fel ca bara, iar pt kituri de cabluri, uita, ti le faci tu, ca e simplu de tot, daca ai intrebari suna-ma, eu mi-am facut singur toata instalatia de proiectoare, fata + spate, iti trebuie doar niste relee si cablu bun de cupru respectiv un pistol de lipit :grin: merci laur',dar pentru mine domeniu elerctricitate e trecut la limbi straine... bara este din tabla de 3mmnu vreau sa fac un romanism,ii voui monta doua proiectoare de eficenta ''0'',pentru lumina voi monta (dupa ce le comand) doua proiectoare la baza stalpilor din fata. O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: JK wrangler O7 ....si am trecut la bara spate O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: JK wrangler O7 Lucru profi :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: JK wrangler O7 si gata O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: JK wrangler O7 am ajuns la statie si nu stiu unde sa o montez, as vrea sa ramana permanent. aveti ceva ideii? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: JK wrangler O7 Exista consola de plafon , are alimentare la 12V, priza de bricheta si diverse compartimente JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: JK wrangler O7 Super tare frate :h5 ! Mai ales noile bari :d . De invidiat "noul" wrangler :twisted: :bravo Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate