Vizitator mishawrc Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Am iesit si noi ca baietii in week-end sa mai cautam ceva senzatii tari si le-am si gasit zic eu...las pozele sa vorbeasca.070320091914.jpg[/attachment:3nwg2y6f] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol Felicitari baieti :h5 ati innamolit bine masinile :grin: :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol :bravo baieti... foarte frumos. :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol :h5 :1 super tratament la masini felicitari :bravo schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol Asa da i-mi place ! :bravo :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol ....nimic nu te face mai fericit ca namolul......... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol Putin cam murdar Nissanul ala ... :ha: :bravo Sa va fie de bine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol Arata foarte bine decoratiunile de pe masini :1 Nici asistentii de la baza de tratament de la Sovata nu fac o impachetare cu namol mai bine decat voi! :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol Frumoasa iesire la mai multe :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol :1 mai baieti voi cred ca sunteti ca elefantii , va namoliti bine bine ca sa nu va arda soarele pielea (tabla) :)) oricum , nu o spala prea curand ca arata grozaavv asa cum ar trebui sa arata toate acareturile de teren , la astea nu le sta bine cu polis , e ca si cum ai pune un cioban sa se dea cu crema de riduri zilnic:)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol Hehe...mi-a placut aia cu ciobanul si crema de riduri... :h5 Bravo voua baieti. Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: namol,namol,namol Excelent! :bravo Sa va fie de bine si la mai mare! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate