Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

....Diplome de participare care or sa ateste peste ani si ani, cand noi o sa fim batrani :old si ramoliti.....

...si sä se minune nepotii nostri de --"Ce am fäcut noi anu trecut" :ha: :ha:

Apropo doar micul bullbar ne cam sfideazä cu "tineretea lui vesnicä", la "chip si trup".

Cred cä tine multe secrete sub capotä....nu tu o burticä acolo de asemänare!

:ha: :ha: :ha: :ha:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 331
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

deci bena am eu la aceasta TOYOTA HILUX cu care o sa vin. asa ca de carat nu ar fi o problema.

si de nr 13... imi poarta DOAR noroc.

Carpe Diem Baby!!!

TOYOTA HILUX

MITSUBISHI PAJERO SPORT

Link spre comentariu

Tractozaure....adica vrei sa spui ca fratili tau mai mic si mai frumops,dajtept si potent este :off ??? Hmmm....bine....lasa ca te prind eu cu rotile ca greierasul in boscheti suspendat pe burta si vezi tu ce-nseamna sa fii offtopic! :ha3 Auzi la el...sunt offtopic :ooo

PS1. Iar aia cu "putin-putini" n-am vazut-o ca eram adormit :fk2

PS2. oricum noi "sudistii" scriem 5 pagini inainte sa iesim si 20 dupa ca sa ne laudam si sa facem misto unii de altii! :ha: :ha: Este in natura noastra! :F

Link spre comentariu

Bombardierule ...acu' daca te-ai oferit te astept duminica la ranchul meu (am glumit ...la coliba mea) din Popesti City sa incarcam cazarmamentul! Dupa aia o taiam spre IMGB pe campuri (din curte vad portarii de la IMGB cum iau banii degeaba - joaca table :ha: )...intr-un mic antrenament! Ai nr meu de tel pe privat!

Bullbareee ...mda asa suntem noi sudistii ... Palavragim pana nu mai avem saliva inainte si dupa umplem forumul de poze, impresii, laude, dojene! Si ca tot veni vb: mai tii tu minte cand l-ai scos pe Tractozaur de doua ori din kkt in aceeasi zi??? :ha: :ha: :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mai fratilor voi stiti ca eu de cateva zile nu mai pot dormi?

Ma bate gandul sa va insotesc ,ce ziceti ma primiti? problema e ca sunt 250 km de mers cu replicile de simexuri imi fac capul calendar :P

:cl
Link spre comentariu

Mai fratilor voi stiti ca eu de cateva zile nu mai pot dormi?

Ma bate gandul sa va insotesc ,ce ziceti ma primiti? problema e ca sunt 250 km de mers cu replicile de simexuri imi fac capul calendar :P

vino cu cauciucurile de asfalt si cu celelalte in masina si le schimbam la fata locului.

Carpe Diem Baby!!!

TOYOTA HILUX

MITSUBISHI PAJERO SPORT

Link spre comentariu

Harry "PotentMan"... vin-o cu gumele de asfalt ...si cu simexurile in masina ...si le schimbam la fata locului ... fie iti lasi gumele de asfalt la mine (de exemplu) ...gasim o varianta! Plus ca exista vulcanizare in drumul tau pe centura (la Domnesti) deschisa non-stop! Daca iti doresti cu adevarat sa vii ... esti invitatul nostru ...si carnatii aia si pastramele din batz (pe care le-ai pus in poze sa saliveze burtosii) vor fi istorie! :ha:

Link spre comentariu

vedeti sa nu va speriati de codul galben ca data trecuta. Aceiasi reactie a avut toata lumea cand am propus iesirea de sambata trecuta si pe final am ramas doar 3 masini din buc. multa bafta , cred ca muncesc sambata si nu pot veni , dar nu se stie vdm maine searea nu promit nimic ! salutare

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

vedeti sa nu va speriati de codul galben ca data trecuta. Aceiasi reactie a avut toata lumea cand am propus iesirea de sambata trecuta si pe final am ramas doar 3 masini din buc. multa bafta , cred ca muncesc sambata si nu pot veni , dar nu se stie vdm maine searea nu promit nimic ! salutare

15.03.2009 pica fix intr-o duminica. pentru sambata pot sa-ti urez "SPOR LA MUNCA" iar duminica poti veni cu noi.

Carpe Diem Baby!!!

TOYOTA HILUX

MITSUBISHI PAJERO SPORT

Link spre comentariu

Pt tractozouru: mai vem doi patrolisti care vor sa devina si ei Off road ranners team......O sa ii cunosti personal duminica si cred ca o sa le dai acceptul...... :h5

Pt Bombardieru: te astept astazi la magazinul de incaltaminte..... :ha: :ha: ...nu te lasa in ultima zi.... :h5

Nissan Patrol y 61
Link spre comentariu

Pt. Yonutz

Ai punctat foarte bine treaba cu grataru`… Apropo, pana la urma, hai sa vedem cati venim cu gratarele in portbagaj, ca ar fi tare ca toti sa venim cu potol si sa nu avem pe ce sa-l prajim… :ha:

Trebuia sa aduci tu aminte de rusinea suferita de Tractozaur… :ha: :ha: :ha:

Pt. tazz_bestie

Ne-ar bucura sa fi cu noi, mai ales ca am mai mers impreuna, dar te rog daca ai de gand sa vi sa nu uiti slp :ha: sa te anunti oficial pe topic, si de aceea repet pentru altii care doresc sa vina duminica cu noi..., NU APARETI NEANUNTATI! :P :h5

Pt. Bombardieru

TOYOTA HILUX?!? :grin: :ha: Din avatar mi s-a parut a fi Nissan Navara :P modelul mai vechi…, da` hai ca merge si Toyota, mai ales ca are bena... :ha: :h5

Pt. crazy_be84

Omiti un lucru... :P , intalnirea asta este organizata de mine :wink: :grin: :hi :ha:

Pt. bullbar

Cum sa fi tu vreodata OFF-TOPIC :grin: …, cand tu esti eminamente OFF-ROAD, off, off, mai, mai… :ha: :h5

Pt. iuliancris

Ii acceptam cu mare placere daca sunt de nadejde si rezoneaza cu spiritul Off-Road Runners Team :h5 :Gr

Pt. mitran hary

“Daca vrei cu adevarat…,POTI!� :grin: Hary eu am mers si peste 300 de kilometri cu caucioacele in spinare sa ma dau in tara de origine Oltenia :ha: , si tu nu poti sa te deplasezi 250 :grin: ? Daca ai de gand sa vi, sa nu uiti sa te anunti oficial si te asteptam cu drag, mai ales ca la gratare, am vazut ca esti master, de neintrecut, si la mancat si la facut!!! :ha: :ha: :ha:

1459452415_Picture195_2a.jpg.060552db2228f75f4490825b7ece5b76.jpg

Link spre comentariu

Tinand cont ca deplasarea mea la munte s-a transformat din 95% DA in 100% nu,

incepe sa sune din ce in ce mai bine iesirea asta.

Asa ca, puneti-ma pe lista cu 51% (tot am party sambata noaptea - nu beau - dar sa vedem la ce ora se termina).

Link spre comentariu

Watchere, felicitari pentru decizie, mai ales ca mergi cu Off-Road Runners Team, echipa din care vrei sa faci parte si te vom primi cu drag (mai ales ca faci niste poze misto :ha: :ha: :h5 ) si mai las-o naiba de bautura sambata seara ca avem timp pe urma la gratar duminiCA CAcalau!!! :ha: :ha: :ha:

Prin urmare am depasit cifra 13... :h5

1. Off-Road Runner

2. Marele Alb

3. GPScu

4. iuliancris

5. GOGANU

6. Yonutz

7. bullbar

8. drm

9. adiv6

10. gabi pas

11. worldscape

12. semaca

13. Bombardieru

14. watcher

Link spre comentariu

pot fi eu a 15-a masina ?:D

:grin: de tine sincer nu prea mi-e dor dar de sunetul motorului tau imi este cu siguranta, asa ca hai vino si tu. :x

pt. iuliancris - e magazinul de opinci deschis in seara asta pana mai tarziu?

Carpe Diem Baby!!!

TOYOTA HILUX

MITSUBISHI PAJERO SPORT

Link spre comentariu

am un prieten cu un L200 care vrea sa vina si el cu noi. singura problema, dar nu si pentru noi :ypu , ar fi ca abia si-a luat masina si e incaltata cu AT.uri... se poa, da?

si mai e cineva care vine cu un RZR (polaris rzr, ca ala de la ursus urban offroad), pentru el nu-mi fac nici un fel de probleme...

pot fi marcati pe lista, da?

multam fain :h5

experientia docet.
Link spre comentariu

si inca ceva, L200-le are bena acoperita si ... goala! asa ca orice vreti sa bagati in ea... juuust whistle!

experientia docet.
Link spre comentariu

I-mi pare rau nu am putut sa ma organizez si nu o sa vin.Dar................i-mi place ca se organizeaza iesiri de genul acesta,deoarece pana nu am dat de forum iesirile mele erau solitare.(nu prea am cunoscuti off-road-isti)Sper ca data viitoare sa ma primiti la fel de calduros :p

distractie faina si..........fara evenimente :hi

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Ba noi vrem evenimente ...placute! Nu de multe ori ai ocazia in viata, se vezi ditai dihania de tractozaur scos de prichindelul lui Bullbar :ha: ....Numar orele deja, AMR...cat dracu mai e mah?

Link spre comentariu

:ha:

distractia sa fie maxima :banana

m-am referit ca"evenimente"eventualele neplaceri care ar strica ziua :g

DECI:FARA EVENIMENTE NEDORITE

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Bombardieru ai perfecta dreptate 15-03-09 pica exact duminica , am vazut eu crucisi si am crezut ca e sambata . dar nu va pot insoti ca sunt pe undeva pe langa slobozia la o trazmisie in direct cu cei de la Realitatea asa ca multa bafta la namol . salutare

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

@el presidente Tractozaur...................ref la gratar cred ca putem sa l folosim pe al tau ce l care s-a deplasat la MAREA SARITURA de pe plafon......ca e destul de mare........ :ha: :ha: :h5

P.S. @watcher.........mah nu ne minti.....tu nu rezisti fara fratzii tai PATROLISTI si abia astepti sa tzi faci intrarea in Off Road Runners Team...... :bravo :h5 (off topic mai pune si tu niste poze de la iesirea din 8 martie k apaream si eu pe acolo in niste ipostaze "indecente") :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Pt. asap

Cu mare placere, dar pentru tine si pentru V8-ul tau (banuiesc :grin: :h5 ) e musai sa vi incaltat cu AT-uri sau chiar cu slick-uri :ha: :ha: :ha: sa se mire bullbar pe urma de ce naiba la cati cai-putere ai (si benzinar, inca odata banuiesc :grin: :grin: ) nu reusesti sa descarci cauciucurile :ha: :ha: :h5 Nr. 15 sa fie asap cu drag ca am auzit ca e de nadejde! :h5

Pt. drm

Sigur ca poti sa vi cu prietenu`, dar pe raspunderea ta :ha: :ha: vine cu AT-uri, ia-ti sufe si polish pentru masina daca zici ca e noua, virgina si neprihaita :ha: :ha: :h5 Cat despre polaris..., cu trocariciu cred ca o sa ne salute din mers :hi :ha: Si lasa Razvane ca dupa iesire ii si botezam la gratar... :ypu

Pt. zolameister

Mergeai super cu veverita ta, mai ales ca am vazut ca ai cu ce te lauda :grin: :hi :h5 Nu-i bai, ca Off-Road Runners Team isi propune sa mai organizeze iesiri d`astea si chiar mai de anvergura..., de ce nu si pe meleaguri brasovene?!! :h5 Servus si sa auzim de bine! :h5

Pt. crazy_be84

Idem zolameister si speram ca la urmatoarele intalniri "haiducesti" sa ne insotesti! :h5

Pt. GOGANU

Tocmai vorbeam cu Yonutz si zicea ca ai idee buna, prindem un vitel, o capra, un porc mistret si-l frigem direct pe portbagaj :ha: :ha: :ha: :h5

Prin urmare am depasit si cifra 15... :h5

1. Off-Road Runner

2. Marele Alb

3. GPScu

4. iuliancris

5. GOGANU

6. Yonutz

7. bullbar

8. drm

9. adiv6

10. gabi pas

11. worldscape

12. semaca

13. Bombardieru

14. watcher

15. asap

16. Pretenaru` lui drm

17. Polarisu`

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare