GOGANU24cm Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Fratii mei de namol (sper sa fie din belsug) ma uit la lista (pt ca stiu de ce sunt in stare multi dintre cei aflati pe ea) si cred k o sa fie H A O S........ :ha: :ha: :1 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare I-mi pare rau nu am putut sa ma organizez si nu o sa vin.Dar................i-mi place ca se organizeaza iesiri de genul acesta,deoarece pana nu am dat de forum iesirile mele erau solitare.(nu prea am cunoscuti off-road-isti)Sper ca data viitoare sa ma primiti la fel de calduros :p distractie faina si..........fara evenimente :hi Colegul urmareste topicul asta viewtopic.php?f=24&t=5423 E cu siguranta un loc si pt tine la iesirile noastre si in plus esti la 2 pasi de noi Scuze colegii pt :off dar nu putem sa l lasam pe zolameister sa mai iasa singur ca e pacat si contravine regulilor offroadului :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Dragi participanti inscrisi pe lista oficiala, trimiteti-mi va rog pe PM, daca aveti timp, off-course :grin: , o lista cu numele complete a celor ce vin in masini voastre (inclusiv cu numele voastre reale, cat si cele de off-road), pentru a face diplomele de participare de acasa, sa nu stau la gratar sa ma murdaresc cu markeru` :ha: :ha: Astept si va multumesc! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare am un prieten cu un L200 care vrea sa vina si el cu noi. singura problema, dar nu si pentru noi :ypu , ar fi ca abia si-a luat masina si e incaltata cu AT.uri... se poa, da? si mai e cineva care vine cu un RZR (polaris rzr, ca ala de la ursus urban offroad), pentru el nu-mi fac nici un fel de probleme... pot fi marcati pe lista, da? multam fain :h5 esti sigur ca trece cu AT-uri, ca L200 e si cam lung.... de incercat poate, de troliat avem cu ce :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Referitor la logistica operatiunii (baietii cu burtile mari stiu de ce!) Gratar: Am eu unul de cca 50cm/1m - adica 90/60/90 ...trebuie insa sa vina cineva sa-l ia ca nu pot veni cu masina (nu e gata)! Lemne+carbuni: am eu cativa paleti prin curte - ideali ptr gratar ...trebuie sa vina cineva cu bena sa-i ridice! Carbuni aduc eu 2 saci! Potol: "supriza" o pregatesc personal dupa reteta secreta maine, mai aduc niste carnaciori vita-porc-oaie (specialitate turceasca) vreo 2 kile, niste castraveti murati, si sa vedem daca mai iese ceva la zar ... aduc si vreo 10 paini cu mine ... Bautura: nu am avut niciodata gusturi la "flori"! Mic fiind invat si eu de la cine pot: niste berule sunt potrivite sa usuce sudoarea combatantilor ...aduc si d'astea cate or intra in portbagaj :ha: :h5 Nu vreau ca data trecuta sa urlu pe coclauri ca mi-e foame de as manca si stuf la gratar cu tot cu brotacii de la baza ...asa ca ma asigur din timp ca burta din dotare nu va avea de suferit! sa mai spuneti ce mai e nevoie pt. gratar, sambata ma duc la cumparaturi.... cu dedicatie speciala vin cu "cutitasul: de taiat carnita :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pai normal ca suntem putini la conditiile draconice puse la iesire. Deci le modificam dupa cum urmeaza; ... 3. primim orice om care doreste s-i dea Tractozaurului lectii de karate si sabie (asta ca sa ma tavalesc pe jos de ras cu goganu) ... CONCLUZIA: veniti bai nene toti asa sa fim 234567 de masini, sa ne calcam pe roti unul pe altul :P si sa nu ne ajunga mancarea. Iar daca nu veniti, trimite-ti-ne CEC-urile voastre in alb! Numai....NU NE LASATI SINGUREIII.......ca ne e frica pe dealuri! :bean eu propun ritualul cu SIR "Lord of Off-Road" in loc de diplome, am si "scula" pt ridicarea in grad :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare mersi FLOW ptr considerente,dar deja nu ma simt singur.Tocmai am descoperit ca Marius C alias Turagmes e vecin de cartier cu mine!!!!!!!!! :banana oricum subscriu recensamantului!!!!!!!!!!!!!!!!!1 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Laure, da-mi voie te rog... :grin: :ha: , pai daca tot Off-Road Runners Team sunt Patrolisti convinsi, deci Nissan, deci Japoneze, deci Japonia, deci SAMURAI :wink: , atunci o facem mai bine cu sabia perfecta, KATANA!!! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare sa nu-mi spui ca acuma ai pus-o pe parchet sa o fotografiezi :ha: :ha: :ha: 1. da mai dar asta e mai d'a noastra ( sabie de Husar ) 2. SIR-ii si Lorzii nu se faceau cu katana..... parca asa am vazut in filmu' ala cu cavalerii mesei rotunde :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare si ca sa te fac fericit, o sa contrubui la gratar cu un "cutitas" mai mic... tre sa-i fac prinzatoare de cal ( a se citi Jeep ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Mai oameni buni.......dupa cate vad,se cam ingroasa treaba.... 1.am o sulita de 2.40 ml pt fezandarea fazanilaor si a altor preparate "vanate"sau domestice... 2.in lipsa de katana,sabii,cutite,sisuri,cioburi,pietre muchiate...putem scote o roata spate...(sau fata daca e cuplat 4x4...) si portiona ditai carcasa de ...purcel?....cu discul de frana! 3.daca chiar nimeni nu aduce gratar,se "poate"prepara friptanele pe capacul-tacheti...al meu are deja ulei... :ang2 !!!!! 4.acu'serios...e topicul :off ...rau de tot...dar om trai si om vedea!!! .........dar de coriandru,tarhon ,piper,curry,boia.....ati uitat cu totii??.......... :uameni......... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Cat de bine le zici tu gabi, cuuuu, STAI ASA..., coriandru, tarhon , piper, curry, boia, etcetera, :ha: , vezi sa nu uiti slp tu cumva sa-mi trimiti lista cu numele celor din masina ta, ca pana acum doar de la GOGANU am primit PM! :ypu :h5 Si uite asa invat si eu numele voastre reale, de oameni normali... :uameni :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare oameni NORMALI ?!? ... man, cred ca ai gresit forumul, aici NU sunt oameni NORMALI !!! :ha: :ha: :ha: re: in legatura cu coriandru, tarhon , piper, curry, boia, etcetera... gasim noi o solutie la fata locului daca se uita sa fie aduse (ceva alge uscate... help me Off-Road runner :grin: Ne vedem pe maine dimineata, mai mult ca sigur o sa vin impreuna cu Petre cu masinile, see you :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Bai cutzitarilor.......mergem la offroad nu la vreo incaierare....... :ha: :ha: p.s.....iau si eu un cutit de bucatarie? :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare oooo... sa inteleg ca trebuie sa ne luam toti obiecte contondente la noi ? :P eu nu am ............asa ca ma duc sa-mi ascut hiliftul si il fac sa semene cu un iatagan turcesc sa fie de toate :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare aaa si am uitat sa-mi fac stickere cu nissan sa le pun peste siglele jeep ca sa nu se uite nimeni urat la mine :p :p :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare aaa si am uitat sa-mi fac stickere cu nissan sa le pun peste siglele jeep ca sa nu se uite nimeni urat la mine :p :p :p Nu trebuie bre ...Crezi ca-si iau degeaba aia cutite si sabii cu ei? Sa-si faca harakiri la final! In alta ordine de idei ...mai vine un prieten de-al meu cu o vitara inaltata pe MT-uri! Tocmai si-a dat in aceasta seara pragurile jos sa nu si le murdareasca ... :ha: Tipul e din categoria "diliman for ever", infectat de mine (cica si-a luat masina ptr vanatoare... :ha: ), da putin cu bullbar ...asa ca sa nu va faceti griji! Deja ma intreba azi cate kile ale tractozaurul in caz ca trebuie sa-i puna sufa-n bot sa-l scoata! Asa ca bullbare ai grija, ramai fara painica :ha: , si pe criza asta e cam nasol! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Va urez distractie placuta...vreme buna si petrecere :x :x placuta. Va asteptam cu foto si explicatii :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pt. asap Asap-ule, esti de belea :ha: :ha: Hi-liftu` ala al tau ascutit se va numi Hi-lift Xtrem Cutter :ha: :ha: Ma bucur ca ai inteles de ce ne luam “ascutitoareleâ€� :grin: cu noi…, nu sa-ti faci tu hara-kiri :grin: , cum a precizat Yonutz :hi , ci sa le facem hara-kiri la aia care nu vin cu Patrol :ha: :ha: :ha: :h5 Prin urmare pana la aceasta ora (22:45), sambata, s-au inscris urmatorii: 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU 6. Yonutz 7. bullbar 8. drm 9. adiv6 10. gabi pas 11. worldscape 12. semaca 13. Bombardieru 14. watcher 15. asap 16. Pretenaru` lui drm 17. Polarisu` 18. Claudiu Vitara (pretenaru` lui Yonutz) Plus ca in afara de cei precizati la masini s-au anuntat si oameni ca evgheny, clatita (speram sa-l vedem dimineata agatat de bara din spate a lu` bullbar, s.a.) Sa ne vedem cu bine maine dimineata la IMGB, asta este, astia suntem, va rog frumos sa nu intarziati si daca ar mai fi fost si altii acum in ceasul al 12-lea :grin: , va spun ca or sa mai fie si alte iesiri si va urez o duminica placuta si urmariti-ne aventurile incepand cu duminica seara pe acest topic! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Va urez distractie placuta...vreme buna si petrecere :x :x placuta. Va asteptam cu foto si explicatii :h5 ........pregatirile continua.......pana maine .....e mult........ gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare aaa si am uitat sa-mi fac stickere cu nissan sa le pun peste siglele jeep ca sa nu se uite nimeni urat la mine :p :p :p Nu trebuie bre ...Crezi ca-si iau degeaba aia cutite si sabii cu ei? Sa-si faca harakiri la final! sa intelg ca ti-a ramas un pic la suflet ciuruchi ala rosu ? :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Da, Gabi, pregatirile au fost de prisos! Maine voi fi prezent si eu 100%, Sandu Sorin pilot si Tutu Adi Copilot :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare asa e............pregatirile continua...am pus acumulatorii de la camere la incarcat....acum 5 minute am terminat de stickerit masina si mi-am legat si ancorat toate barahlourile din portbagaj......nu stiu ce sa mai fac :banana dar continui cu pregatirileeeee, chiar daca nu mai am ce pregati, imi dau bocanci cu crema si vad eu ce naiba mai fac ca nu voi putea dormi :P P.S. eu nu prea stiu pe unde vine IMGB-ul asta da plec de la 6 de acasa de la muncii si pana la 8 o gasesc eu si pe mama lu' fosta uzina :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare asap IMGB-ul se face pe partea dreapta cum te duci dinspre Aparatori spre comuna Berceni pana in centura... Pe stanga e metroul, pe dreapta e fabrica! Uite cum ti-am mai salvat o ora de somn! :h5 :grin: Ciuruchi ala rosu lolo cat de cazan a fost ai vazut ce am facut noi cu el ... :ha: Intotdeauna prima iubire nu se uita! :) Ala m-a determinat sa investesc in nebunia asta! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare O facusem eu deja Yonutze pe PM :banana :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate